Vind stratenmakers in Ursem

Op zoek naar stratenmakers in Ursem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Ursem

 • B. Komen Bestratingen
  B. Komen Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Stratenmaker in Ursem

  Beste opdrachtgever, Ik ben Bert Komen, "B. Komen Bestratingen" en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak hebben wij vanuit de oude ambacht geleerd met de hamer. Volgens deze methode werken wij het liefste omdat dit een mooier eindresultaat oplevert. Uw bestrating ligt er dan strakker en stabieler bij waardoor u minder kans heeft op verzakkingen of scheef liggen. Verder beschikken wij over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. wij staan voor kwaliteit en zullen ervoor zorgen dat u ten allertijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, B. Komen Bestratingen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bert heeft 20 m² keramische tegels bij ons gelegd. Het overleg vooraf en tijdens de klus was goed, Bert heeft fantastisch meegedacht en vakwerk geleverd.
 • Stratenmaker-Lukas
  Stratenmaker-Lukas
  Beoordeling: 4.5 van 54.5519 reviews
  Stratenmaker in Ursem

  Ik werk samen met een collega in de bestratingswerkzaamheden. Wij kunnen onder andere Bestating verwijderen, bestrating aanleggen, schuttingdelen plaatsen en slopen. In de portfolio ziet u 2 van de vele werkzaamheden die wij hebben verricht.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel, duidelijk, vriendelijk en netjes opgeleverd! Tevreden.
 • Pro tuinaanleg
  Pro tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Stratenmaker in Ursem

  Pro tuinaanleg Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc. Tevens kunnen wij alle materialen leveren tegen scherpe prijzen. Ook voor aanleg bedrijfsterreinen onderhoud & renovatie. Wij denken graag met de klant mee voor een mooi geheel. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in deze Branche niet te vergelijken met andere aanbieders hier. Wij geven voorledige garantie op al ons werk. Ik gebruik werkspot om gaatjes op te vullen tussen grote opdrachten door.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer bekwaam en professioneel hovenier.
 • Koopman Bestrating & Grondwerk
  Koopman Bestrating & Grondwerk
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stratenmaker in Ursem

  Koopman Bestrating & Grondwerk kan je helpen met je Stratenmaker klus in Wognum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Koopman Bestrating & Grondwerk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie, geen gezeik en punctueel. Ik ben zo blij dat ik voor Andy en zijn team heb gekozen. Ze hebben geweldig werk geleverd. Een echte aanrader.
 • H-M-O
  H-M-O
  Beoordeling: 4.8 van 54.85106 reviews
  Stratenmaker in Ursem

  H-M-O staat voor Hamstra Montage en Onderhoudsbedrijf en is gestart in 2001. Onze dienstverlening streeft er naar om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Persoonlijke aandacht en goede afspraken zijn daarbij van groot belang. We hebben ruime ervaring in allerlei klussen, van bouwprojecten tot klussen in en om het huis.We werken voor aannemers en voor particulieren en zijn vooral actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. U kunt bij ons terecht voor volgende werkzaamheden: Hekwerken Schuttingen Tuinonderhoud Vlonders Timmerwerken Onderhoudswerk Montagewerk We werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit en dat ziet u terug in het eindresultaat.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  De tuin ziet er prachtig uit! Sjouk denkt goed mee en werkt snel en netjes.
 • De Boer bestrating en grondwerk
  De Boer bestrating en grondwerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.6550 reviews
  Stratenmaker in Ursem

  De Boer bestrating & grondwerk is een jong bedrijf gespecialiseerd in sierbestrating, schuttingen, buiteninrichting en tuinonderhoud. Wij leveren goed werk voor een scherpe prijs en geven daarom garantie op al onze werkzaamheden. De klant betaald bij ons alleen naar tevredenheid. Wij hebben een ruime keus aan materialen en hebben vaak kortingen op sierstenen en schuttingen. Bij ons komt de klant altijd op de eerste plek en afspraken worden altijd nagekomen. NIEUW SINDS 2023 Irina een gedreven architect die graag mee denkt in het ontwerp van u nieuwe droomtuin Wilt u een tekening laten maken , u laten verrassen of laten inspireren met de nieuwste trends voor de complete buiteninrichting dan hebben wij een vrouwlijke architect die u graag helpt en adviseert met het bedenken van een plan om u droomtuin te realiseren voor een scherpe prijs Mvg. Bas de Boer De Boer bestrating & grondwerk

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed geholpen, bedankt voor de snelle uitvoering.
 • Van Wijngaarden Bestratingen
  Van Wijngaarden Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Stratenmaker in Ursem

  Van Wijngaarden Bestratingen is een klein bestratingsbedrijf voor particulier en bedrijven in de regio Alkmaar en omstreeks. Ook voor reparatiewerk en herbestrating werkzaamheden, vraag naar de mogelijkheden. Met grote projecten werk van Wijngaarden Bestratingen voor en samen met grote aannemers, zo kan van Wijngaarden Bestratingen ook ingezet worden bij grote werkzaamheden. Voor grote klussen buiten regio Alkmaar +60 vierkante meter is van Wijngaarden Bestratingen prima in te zetten, enkel voor de kleine klussen buiten de regio Alkmaar verwijs ik mensen toch door naar een stratenmaker uit de buurt. Van Wijngaarden Bestratingen is een klein bedrijf maar kan de grootste projecten aan. Ik werk veelal met vierkante meter prijzen en vaste prijzen voor bijvoorbeeld voorwerk, zaagwerk en diverse andere werkzaamheden, zo weet de klant altijd waar hij aan toe is. Dit blijft wel altijd afhankelijk van de klus. Groeten Van Wijngaarden Bestratingen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  - deskundig uitgevoerd - steeds in goed overleg - vriendelijk
 • Klusbedrijf J.o.p
  Klusbedrijf J.o.p
  Beoordeling: 4 van 54537 reviews
  Stratenmaker in Ursem

  Klusbedrijf j.o.p Ik ben beschikbaar door heel Nederland Ik ben in bezit van vca vol Ik ben zeer gemotiveerd Werk hard en netjes Nederlands goed communicatief En als snel de goedkoopste in de buurt Voor al uw totaal onderhoud Voor iedere job Bell j.o.p

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima bestraat, snel, kundig en netjes afgeleverd.
 • R. Tolman Allround GWW
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Ursem

  Ik ben sinds 2012 werkzaam in de grond, weg en Waterbouw (infratak). Sinds begin 2022 af zelfstandige ondernemer begonnen onder de Naam: R.Tolman Allround Vakman Gww. 2022 was een zeer goed jaar, in dit jaar voornamelijk werkzaam geweest is in het aanbrengen van nieuw hoofdriool voor een project van Dura vermeer in Alkmaar Mijn voornaamste werkzaamheden zijn het bouw- en woonrijp maken van nieuwbouw projecten en bestaande woonwijken. Voor opdrachtgevers als particulieren. Hieronder vallen: het aanbrengen van nieuw hoofdriool, vervangen en/of aanbrengen nieuwe huisaansluiting riool, voorbereiden/ aanbrengen nieuw straatwerk en/of rijwegen, opmetselen putten en enz. Dit vakgebied is vrij breed en zeer uitdagend. Elk project heeft zijn nieuwe uitdagingen en geen dag is hetzelfde. Mijn opleiding naar dit vakgebied gevolgd via de opleiding op het SPG Noord-Holland beginnend als Vakman Grond, weg en waterbouw en vervolgens Allround vakman Gww Niveau 3. In deze periode cursussen gevolgd en ben in het bezit van VCA. Ik ben zelf in het bezit van een bedrijfsbus met basisgereedschap en enkele machines om de werkzaamheden te kunnen voldoen, Gezien de groei en toekomst van mijn bedrijf wil ik gedurende tijd uitbreiden met een eigen machinepark en gereedschappen. In mijn huidige situatie kom ik ver met met huidige gereedschappen en machines en middels afspraken maak ik gebruik van de missende gereedschappen en machines via mijn opdrachtgevers en/of contacten binnen het vakgebied. Mijn motto is dat geen klus te moeilijk is mits je goed doordacht en met verstand en aandacht je klussen voorbereid en voldoet. Ervaring komt met de jaren , maar alleen als je werk niet alleen ziet als een betaling en wat op hebt met je werk.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede afspraken kunnen maken en de opdracht is naar verwachting en erg netjes uitgevoerd.
 • Jacob van Twisk
  Jacob van Twisk
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Stratenmaker in Ursem

  In mijn bedrijf doe ik straten maken, tuinen opknappen en grondwerk. De klussen die ik aanneem zitten meestal in Noord Holland, een beetje rondom Beemster. Ik heb aardig wat ervaring met zulke klussen, want ik heb bij hovenier gewerkt. Ik heb een eigen risico verzekering en alle materialen waar ik mee werk zijn ook verzekerd. Ik werk met een grote en kleine kraan, tractor en een gronddumper.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Met spoed moest er even een paar kuub grond afgevoerd worden. Jacob heeft deze uitstekend uitgevoerd en alles netjes achtergelaten voor een goede prijs. Ik kan Jakob zeker aanraden!

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Ursem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 215 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Ursem

Andere vakmensen in Ursem

Vind vakmensen bij jou in de buurt