Vind stratenmakers in Oud Gastel

Op zoek naar stratenmakers in Oud Gastel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Oud Gastel

 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65168 reviews
  Stratenmaker in Oud Gastel

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Kwam alleen even kijken en heeft het gelijk opgelost ..Ik ben tevreden !!
 • Hovenier Hans Verwijmeren
  Hovenier Hans Verwijmeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.65121 reviews
  Stratenmaker in Oud Gastel

  Welkom op het profiel van Hovenier Loonbedrijf en Grondwerken Hans Verwijmeren! Mijn naam is Hans Verwijmeren en heb ruim 30 jaar ervaring als hovenier / loonwerk en grondwerkzaamheden. Na mijn school heb ik de opleiding voor vakbekwaam hovenier gevolgd en alle diploma's hiervoor behaald. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het volgende; • Tuinen • Algeheel onderhoud • Snoeien . Loonbedrijfwerkzaamheden. - Grondwerk - Loonwerk - Transport Een allround hovenier/loonwerker met veel ervaring! Ik kom graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groeten, Hans Verwijmeren Hovenier-Loonbedrijf en Grondwerkzaamheden Hans Verwijmeren

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Uitvoering van de klus verliep geheel volgens planning, goed besproken en in overleg. Ziet er uit, zoals bedacht, gewoon niets op af te dingen. Bedankt Hans!
 • Gelens Bestratingen
  Gelens Bestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Stratenmaker in Oud Gastel

  bestrating tot in de puntjes geregeld kwaliteit boven kwantitiet wij zijn er voor de particulier en zakelijk die kwaliteit hoogstaand straatwerk wilt.je wordt betrokken bij ons proces van a tot z gelens bestratingen zorgd voor grondwerk voor leeghalen van tuinen en afvoeren grond en oude bestrating straatzand leveren en kunstgras en ook bestratingsmatrialen prijs op aan vraag de afwerking hiervan met meer dan 40 jaar ervaring ligt de specialiteit op grondwerk en sierbestrating en advies

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ik had zelf een idee op papier gezet en in overleg hebben ze het keurig netjes gestraat rond mijn woning. Aardige nette hardwerkende mannen. Kan ze zeker aanbevelen!
 • Jvs verhuur
  Jvs verhuur
  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews
  Stratenmaker in Oud Gastel

  Lees aandachtig !Aanvragen graag via WhatsApp of sms ik ben Jan van beroep kraanmachinist gww en overslag ik heb ruime ervaring in bestratingen en metselen bediening van div machines Zie nr bij foto voor contact Bel of WhatsApp onderstaand nr of Gmail of Facebook pagina jvs verhuur Beller is sneller aanvraag graag via WhatsApp of mail JvSverhuur@gmail

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Reageerde heel snel, kwam afspraak na, goede prijs en heel sympathiek!
 • Urban-forest Tuin en Design
  Urban-forest Tuin en Design
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Stratenmaker in Oud Gastel

  Urban Forest is specialist in het aanleggen van tuinen, (sier)bestrating, houtbouw en tot slot tuinonderhoud. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. We denken met de klant mee en komen tijd met creatieve ideeën.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Terrastrappen opnieuw bestraat geheel volgens afspraak. Netjes werk afgeleverd. Denkt mee en komt met goede ideeën. Heel prettig om zaken mee te doen. Overig terras netjes aangetrild zodat alles weer vlak ligt. Uitstekend werk voor een nette prijs.
 • R. van Meer Bestratingen
  R. van Meer Bestratingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6568 reviews
  Stratenmaker in Oud Gastel

  R. van Meer Bestratingen is al 25 jaar actief in de bestrating. Wij leveren echt vakwerk en komen afspraken na . Tevens geven wij garantie op het straatwerk. Ik hoop dat wij u van dienst kunnen zijn. m.v.g. Roland van Meer

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super tevreden met de tuin!! dacht met ons mee over alles. Wij zijn erg blij met het resultaat van onze mooie tuin zowel voor en achter. Deze mannen zijn echt toppers!! Zoek je iemand voor de tuin? Moet je echt bij hun zijn!!!
 • Stratenmakerij van Steenpaal
  Stratenmakerij van Steenpaal
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Oud Gastel

  Stratenmakerij van Steenpaal kan je helpen met je Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Roosendaal en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Sloopwerk algemeen, Gras leggen of zaaien, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Stratenmakerij van Steenpaal om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Werken netjes en snel. Ze komen nog een keer terug voor de rest van de achter tuin.
 • BvdL
  BvdL
  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews
  Stratenmaker in Oud Gastel

  BVDL HOVENIER Wij zijn gespecialiseerd in sierbestrating. Wij leveren ook alle bestratingsmateriaal. Al meer dan 50 jaar ervaring. Wij geven garantie op al onze werkzaamheden. Met vriendelijke groet, Bart van de luijtgaarden

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle, eerlijke en gespecificeerde offerte tegen een scherpe prijs! Correcte en precieze uitvoering. Kortom TOP!
 • JDK INFRA
  JDK INFRA
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Oud Gastel

  .

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Heel klantvriendelijk en snelle service. Goed vooraf geïnformeerd en geholpen met meedenken. Ook konden zij al snel komen in deze drukke periode.
 • JR sloop, bouw & klusbedrijf
  JR sloop, bouw & klusbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5513 reviews
  Stratenmaker in Oud Gastel

  JR klusbedrijf. Sloopen afvoeren puin schoonmaken, bezorgservice, bestrating tuinafval veel meer service in overleg Gewoon voor al uw klusjes, niet meer en niet minder. Team JR.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goed werk afgeleverd en duidelijk in de communicatie.

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Oud Gastel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 119 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Oud Gastel

Andere vakmensen in Oud Gastel

Vind vakmensen bij jou in de buurt