Vind stoffeerders in Oud Gastel

Op zoek naar stoffeerders in Oud Gastel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stoffeerders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stoffeerders in Oud Gastel

 • carpet expert
  carpet expert
  Beoordeling: 5 van 55566 reviews
  Stoffeerder in Oud Gastel

  BINNEN 1 DAG UW DROOMTRAP(PEN) Met onze 30 jarige ervaring verzorgen wij de stoffering van uw gehele woning in alle soorten vloeren/trapstoffering/traprenovatie incl. of excl. alle benodigde materialen. Voor een gericht offerte kunt u ons contacteren.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Een hele fijne communicatie en een super mooi resultaat!
 • GrondigWerk
  GrondigWerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.85143 reviews
  Stoffeerder in Oud Gastel

  GrondigWerk voert diverse werken uit. Dit betreft voornamelijk grondwerk en sloopwerk waarbij gewerkt kan worden met diverse formaten graafmachines. Hierdoor kunnen wij ten allen tijde passend materieel inzetten. We beschikken over diverse machines met bijbehorende aanbouwdelen. Wij houden ons tevens bezig met groenvoorziening, en dan met name het snoeien en rooien van bomen en struiken. Wij hebben ons in de loop der jaren ook gespecialiseerd in het werken in moeilijke situaties, krappe ruimtes e.d. Zo kunnen wij ook in uw achtertuin waar geen of beperkte toegang is, werkzaamheden verrichten. We maken hiervoor dan gebruik van kleinere machines, of eventueel zelfs handwerk. Wij zijn VCA gecertificeerd en werken voor zowel particulieren als bedrijven en overheden. Heeft u een opdracht die u wilt uitbesteden, neem contact met ons op!

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Verwijderen van 2 betonplaten en aanvullen met grond. Stefan werkt zoals afgesproken en denkt goed mee.
 • Y Bouw
  Y Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Stoffeerder in Oud Gastel

  Y bouw is een jong en dynamisch bedrijf, waarbij klanttevredenheid en kwaliteit voorop staan. Bij ons kunt u terecht voor de gehele renovatie en het onderhoud van diverse soorten werkzaamheden. Op alle werkzaamheden bieden wij garantie. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Heel goed opgelost en netjes gewerkt
 • Muscat service
  Muscat service
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Stoffeerder in Oud Gastel

  Aannemersbedrijf Muscat Service, Neemt alles bijna aan van vloer tot aan dak. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van woningen.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Top, ons huis verbouwd het afgelopen jaar en Ab was 1 van de betrouwbaarste en beste vakmensen waar we mee samen hebben gewerkt.
 • blommerde klussen

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Oud Gastel

  Wij zijn gespecialiseerd in interieur van het plaatsen van vloeren tot het plaatsen van raamdecoratie en schilderwerken.

 • Van Mook Stoffering
  Van Mook Stoffering
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Stoffeerder in Oud Gastel

  Van mook stoffering . 17 jaar ervaring in trappen bekleden met tapijt , vloeren bekleden met tapijt vinyl , laminaat , tapijt tegels , droogloop matten plaatsen . En het plaatsen van verschillende ondervloeren . 100% tevreden garantie, en geen verassingen achter af . Ik ben werkzaam in breda en 50km eromheen .

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Fijne heldere communicatie, ook over de prijs. Duidelijk iemand met ervaring. Vloer ligt heel netjes. Ook de moeilijke hoekjes en dingetjes zijn netjes afgewerkt. Leroy is heel vriendelijk en denkt mee. Wij zouden hem zeker aanbevelen en ook voor toekomstige klussen vragen.
 • R.A Installatie & Bouw services
  R.A Installatie & Bouw services
  Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews
  Stoffeerder in Oud Gastel

  R.A installatie & Bouw service is een jong dynamisch bedrijf. Wij staan voor veel klussen open. Wij zijn als loodgieters bedrijf begonnen uitgegroeid tot een kleinschalig aannemer. U kunt terecht voor u loodgieters werk, tegelzetter, stucwerk, straat werk en wie weet staat u klus er niet bij waar we u ook mee kunnen voorzien. U droom onze passie.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel, efficient en netjes.
 • JS.Construct
  JS.Construct

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Oud Gastel

  Vloerenlegger. Laminaat,pvc,linoleum vinyl

 • AvW Floors
  AvW Floors

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Oud Gastel

  AvW Floors kan je helpen met je Vloerspecialist klus in Roosendaal en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Houten vloer of parketvloer leggen, Laminaat leggen/ PVC vloer leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren,traprenovatie te beantwoorden. Neem direct contact op met AvW Floors om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Jensen Diensten
  Jensen Diensten

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Oud Gastel

  Mijn naam is Jelle Jansen en ik woon in Amsterdam. Sinds een tijd ben ik voor mezelf begonnen na jaren voor een baas te hebben gewerkt. In mijn voorgaande jaren ben ik al werkzaam geweest als klussenier en voerde ik zeer diverse werkzaamheden uit. Van schilderen tot gevelbetimmeren. Een manusje van alles dus. Ook voor uw klus ben ik de geschikte klusjesman! Dus zoekt u iemand voor onder andere: - het leggen van een laminaatvloer - het plaatsen van een voorzetwand - het betimmeren van wanden - het maken van een betonnenvloer - het uitvoeren van andere diverse kleine klus- en timmerwerken. Dan bent u bij mij aan het goede adres. Daarnaast kan ik u verzekeren dat ik alleen klussen aanneem waarvan ik zeker weet dat ik deze voor u naar alle tevredenheid kan uitvoeren. Kwaliteit is voor mij namelijk erg belangrijk. Heeft u vragen voor een klus, neem dan gerust contact met me op. Dan nemen we de mogelijkheden door! Graag tot ziens! * Graag alleen contact opnemen bij serieuze interesse

4.9

Top beoordelingen stoffeerders

Onze stoffeerders in Oud Gastel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 87 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stoffeerders in Oud Gastel

Andere vakmensen in Oud Gastel

Vind vakmensen bij jou in de buurt