Vind stratenmakers in Gramsbergen

Op zoek naar stratenmakers in Gramsbergen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Gramsbergen

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55500 reviews
  Stratenmaker in Gramsbergen

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel beschikbaar, klus snel en goed uitgevoerd.
 • BB Bestratingen
  BB Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8572 reviews
  Stratenmaker in Gramsbergen

  Welkom op de Werkspot pagina van BB Bestratingen. Mijn naam is Bennie Bruinsma, 37jaar, de man achter BB Bestratingen. Op mijn zestiende ben ik begonnen bij een all round bestratingsbedrijf, waar ik jarenlang alle kneepjes van het vak geleerd heb, met als specialisme het ouderwetse straten onder de hamer en sierstraatwerk. Na tien jaar was ik er aan toe mijn eigen bedrijf te starten. Inmiddels ben ik daar ook ruim 10 jaar mee bezig en ik werk nog steeds met veel plezier. Het plezier zit hem niet alleen in de klus zelf, het is nooit hetzelfde, maar ik vind het ook mooi om de klant tevreden te zien. Daar ligt dan ook de kracht van BB Bestratingen, natuurlijk heb ik de ervaring en ben ik breed inzetbaar (eigen aanhanger, gereedschap en in bezit van VCA-Vol), maar het blijft mensenwerk. Ik ben trots op mijn betrouwbaarheid, ik ben flexibel, ik lever waar voor uw geld, ik kan goed luisteren en overleggen en ik werk hard en netjes. BB Bestratingen: waar een wil is, is een weg! Neemt u gerust contact met ons op via Werkspot voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle reactie en de klus razendsnel en Supernetjes uitgevoerd! Heel blij mee en zeker aan te bevelen!
 • Bolks infra
  Bolks infra

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Gramsbergen

  Ik ben gespecialiseerd in infra werkzaamheden met name tuinen opritten eigenlijk alle grondwerk wat u maar kan verzinnen rond om het het huis ook voor overkappingen schutting sloop werk enz.

 • Onrust sierbestrating
  Onrust sierbestrating

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Gramsbergen

  Hallo. Ik ben Wesley onrust. Ik werk 3 jaar als zzper ik doe sierbestrating grotendeels tuin aanleg. Ik sta graag met klanten in contact en geniet er nog met volle teugen van om klanten tevreden te maken. Ik maak er altijd wat moois van en ben een perfectionist voor minder doe ik het niet. Ik beschik over vca-vol. Ik ben goed verzekert tegen eventuele schade tot zover nog geen gebruik van hoeven maken. Ik geef garantie op normaal gebruik niet dat er ineens een zware trekker over het net aan gelegde straatwerk rijd. Ik beschik over al het gereedschap. Dus wilt u rust in u tuin kies dan voor onrust sierbestrating

 • hoveniersbedrijf T&D
  hoveniersbedrijf T&D
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Stratenmaker in Gramsbergen

  hoveniersbedrijf T&D de oplossing voor uw tuin. wij staan voor kwaliteit en klant tevredenheid. wij doen alle voorkomende werkzaamheden in de tuin dat maakt het voor ons zeer afwisselend en altijd uitdagend. Ook doen wij in en verkoop van bestrating en beplanting en kunnen wij een mooie prijs aanbieden.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima bedrijf , harde werkers , alles netjes afgeleverd , prima prijs kwaliteit. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen en als ik weer hoveniers nodig heb huur ik ze zeker weer in
 • Autobedrijf Rutger van der Bijl

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Gramsbergen

  Vd bijl dienstverlening al jaren ervaren ook vloeren wij zand cement vloeren

 • teotuinenontwerp
  teotuinenontwerp
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Stratenmaker in Gramsbergen

  Teo tuin en ontwerp is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op tuinontwerp, het aanleggen van tuinen en het onderhouden van tuinen in Hardenberg en omgeving.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Allen via WhatsApp contact gehad Tuin van mijn vader moest opgeknapt voor open huizen dag Kan niet anders dan zeggen dat wij zeer tevreden zijn Tuin was erg vervuild en zag er nu weer erg netjes uit
 • B.Altena Dienstverlening
  B.Altena Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Gramsbergen

  Heb je een Stratenmaker, Sloopbedrijf nodig in Hardenberg of omgeving? B.Altena Dienstverlening kan je helpen met alle klussen die een Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Ikdohet Vakman
  Ikdohet Vakman
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Stratenmaker in Gramsbergen

  Ik presenteer u een jong bedrijf dat zich toelegt op verschillende taken, zowel voor thuis als voor andere bedrijven. Ik bouw, ik monteer, ik maak schoon, ik schilder, ik zorg voor uw tuin, ik doe alles. Ik verzorg en begeleid uw hervorming van A tot Z. Als ondernemer neem ik u alle zorgen uit handen. Bij mij vind je alles onder één dak!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Zeer vriendelijke man, en net werk geleverd. Erg tevreden met t resultaat
 • Nijenhuis tuinadvies
  Nijenhuis tuinadvies
  Beoordeling: 3.8 van 53.8598 reviews
  Stratenmaker in Gramsbergen

  Nijenhuis Tuinadvies is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, onderhouden en aanleggen van tuinen. Wij werken met natuurlijke materialen en zijn eco-gecertificeerd.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Hij heeft goed geluisterd aar onze wensen en gaf advies. Na de klus alles netjes opgeruimd

4.8

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Gramsbergen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 114 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Gramsbergen

Andere vakmensen in Gramsbergen

Vind vakmensen bij jou in de buurt