Vind hoveniers in Udenhout

Op zoek naar hoveniers in Udenhout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Udenhout

 • Minigraver verhuur Klomp
  Beoordeling: 4.8 van 54.8595 reviews
  Hovenier in Udenhout

  Minigraver verhuur Klomp is een eenmanszaak die vanaf 2010 actief is met minigravers in het grondwerk. In totaal ruim 9 jaar werkzaam met grondwerkzaamheden. Graag kom ik vrijblijvend de opdracht bezichtigen voor een exacte prijsopgaaf.

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Tegen een scherpe prijs hebben wij een keurig resultaat opgeleverd gekregen. Nogmaals dank!
 • Dirk Soer
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Hovenier in Udenhout

  Dirk Soer loon en verhuurbedrijf Ik ben gespecialiseerd in het egaliseren van tuinen en inzaaien van gazons. Ook het rooien van bomen en struiken Ook kunnen wij takken versnipperen of afvoeren. Graven van sleuven voor riool stroom water enz. Evt met laser op de juiste diepte. Ik beschik over 2 minigravers de kleinste is 78cm breed. Deze is ook geschikt om in huis vloeren te slopen met sloophamer. Voor meer info bel gerust

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Is eerst komen kijken. Heeft al wat materiaal meegenomen. 2 weken later gekomen om alles af te voeren volgens afspraak. Het is een super bedrijf, dat alle informatie goed opneemt. Vandaar 5 sterren!
 • Heijmans grondverzet en bestratingen
  Heijmans grondverzet en bestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Hovenier in Udenhout

  -Vca gecertificeerd -ruim 12 jaar ervaring met minigraver - regio noord Brabant -bestratingen -grondwerkzaamheden -boomstronken verwijderen -sloopwerkzaamheden

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Uitstekende service op de Jozef Israelslaan in Eindhoven! Netjes volgens afspraak werk uitgevoerd en zelfs extra taken opgepakt zonder extra kosten. Makkelijk, snel en behulpzaam in de communicatie!
 • Schuttingconcurrent
  Schuttingconcurrent
  Beoordeling: 4.7 van 54.7586 reviews
  Hovenier in Udenhout

  Welkom op de Werkspot pagina van De schuttingconcurrent met ervaring! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en optioneel plaatsen van hout-beton schuttingen met houten poorten om u de privacy in uw tuin te verzekeren! Wij leveren een schutting volledig op maat aan zowel particulieren als bedrijven. Ook voor hekwerken en stalen poorten kunt u bij ons terrecht. Bent u op zoek naar een goedkope schutting? U vindt op het internet tal van aanbieders waar u een dergelijke schutting kunt bestellen. Echter, u wilt wel verzekerd zijn van een hoogwaardige kwaliteit en de betrouwbaarheid van de aanbieder. Bij Schuttingconcurrent kunt u een schutting voor een scherpe prijs kopen van uitstekende kwaliteit. Daarnaast bieden wij u een zeer complete service en hebben wij als één van de weinige schuttingleveranciers een uitgebreide webshop waarin u heel makkelijk zelf uw eigen schutting of hekwerk kunt aankopen voor de beste prijzen! U kunt met het plaatsen van de door u gewenste artikelen in de winkelwagen direct zien wat uw prijsopgave is en komt dus niet voor verrassingen te staan. Duidelijkheid en afspraak = afspraak, daar staan wij voor!

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Super tevreden. Na plaatsen van de klus binnen een paar minuten reactie. Met een mooie prijs. Ze konden zelfs de dag erna al installeren. En dit is netjes gebeurt.
 • Groen Steen en Hout
  Groen Steen en Hout
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Udenhout

  Groen Steen en Hout kan je helpen met je Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman klus in Cromvoirt en verre omgeving. Aanleg en onderhoud van uw tuin, straatwerk, timmerwerk (carports, vlonders, overkapping, schutting etc) keramisch tegelwerk, snoeiwerk. Ik kom desgewenst vooraf kijken om het werk te bespreken om daarna een offerte te kunnen maken.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Goede communicatie, vakman, klus (verwijderen hoge den en snoeien 2 bomen) perfect afgerond
 • Klusbedrijf Hoogesteger
  Klusbedrijf Hoogesteger
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Hovenier in Udenhout

  Beste potentiële klant, Ik ben Darryl Hoogesteger, 28 jaar en kom uit Brabant. Ik ben voornamelijk actief binnen de vloerrenovatie en landschapsverzorging waarin ik altijd mijn uiterste best doe om u als klant tevreden te stellen. Mijn kernwaarde: - Transparantie - Eerlijkheid - Kwaliteit Prijs: Er is mogelijkheid om een vaste aangenomen prijs te maken of uurtarief. Voor sommige werkzaamheden geldt een meter prijs. De volgende werkzaamheden voer ik uit: - Compleet onderhoud van tuinen (eenmalig als vast) - Verwijderen en terug plaatsen van hagen - Verwijderen van kleine bomen - Planten van kleine bomen - Snoei werkzaamheden - Egalisatie en betonlook vloeren - Leeg halen van tuinen - Slopen houten vloeren - Slopen zandcement vloeren - Slopen tegelvloer - Slopen badkamers - Ophogen en isoleren kruipruimte - Kleine elektra werkzaamheden Bij het delen van uw contact gegevens zal ik altijd zo snel als mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Dit om persoonlijk kennis te maken met u en de klus te bespreken. Op deze manier heb ik een goed beeld van de situatie en kunnen we goede afspraken maken over klus en de prijs. Graag alleen reageren bij serieuze interesse gezien de ondernemer betaald voor de contact gegevens op dit platform. Met vriendelijk groet, Darryl Hoogesteger klusbedrijf Hoogesteger

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Netjes mijn tuin op orde volgens afspraak. Werkt hard en netjes.
 • Christopher Abel
  Christopher Abel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9551 reviews
  Hovenier in Udenhout

  Geachte heer/mevrouw, Mijn naam is Christopher Abel, gevestigd nabij 's-Hertogenbosch. In 2015 ben ik mijn eigen bedrijf Klus Voor Abel begonnen, waarbij ik onder andere werkzaam ben in tuinonderhoud, stucen van wanden, gevelbeplating, machineonderhoud, vrachtwagen transport en kraanwerk. Met mijn minigraver (1,1ton en 78cm breed) voer ik diverse werkzaamheden uit. Kortom, ik ben een handige Harrie! Ik ben ook online te vinden via mijn bedrijfsnaam. Met vriendelijke groet, Chris

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Het zat in eerste instantie even wat tegen, kwam op meer werk uit dan gedacht, maar ze, dachten mee, gingen er tegen aan en hebben het uiteindelijk zeer tevredenheid uitgevoerd
 • J.F. Tuin & Vloeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews
  Hovenier in Udenhout

  Mijn hele leven al werk gedaan in tuin-onderhoud, schilderwerk, zowel binnen als buiten en het leggen van laminaat en overige houten vloeren. Bij omvangrijke opdrachten werk ik met 2 of indien nodig nog meer collega's samen afhankelijk van de wensen van de klant.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Snel netjes en volgens afspraak, hek was binnen n week geplaatst
 • Tuingenoegen
  Tuingenoegen
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Hovenier in Udenhout

  Tuinoplossingen op maat. Voor kleine tuinklussen tot volledige transformaties bent U hier aan het juiste adres. Wij denken graag met U mee over de mogelijkheden die uw buitenruimte kan bieden. Plantencombinaties die geschikt zijn voor de specifieke situatie op uw perceel, maatwerk in hout, steen en metaal,... groendaken of andere ecologische meerwaarde toevoegen aan uw tuin... wij bespreken het graag met U. Vanuit onze visie werken we graag mee aan projecten die onze leefomgeving helpt om klimaat-adaptief en dus milieuvriendelijker te worden. Voor het tuinonderhoud werken we bijvoorbeeld reeds volledig met machines zonder uitstoot van emissies, zullen we altijd overleggen over ingrepen die de biodiversiteit kunnen schaden of net stimuleren, dit alles vanuit een klantgerichte zienswijze om tot een voor U wenselijk resultaat te komen. Omwille van die duurzaamheidsprincipes nemen wij geen opdrachten aan voor het leggen van kunstgras en/of het betegelen van de volledige tuin. We denken daarentegen wel graag aan : - oplossingen om regenwater te bufferen of te laten infiltreren - ideeën om meer flora en fauna te integreren - ontspannende zithoeken - eetkamers voor buiten - leuke speeltoestellen - buitenkasten en andere functionele oplossingen - waterpartijen - groendaken - mooie buitenruimtes - .... Uw comfort hoeft er niets voor in te boeten, integendeel...wij zorgen graag voor wat meer biodiversiteit, kleur en schoonheid bij uw thuis ! Heeft U slechts eenmalig een helpende hand nodig voor wat achterstallig onderhoud of een tuinklus ? Dit kan uiteraard ook ingepland worden. Interesse in onze diensten ? Neem gerust contact op ! Tuingenoegen - Passie voor Ruimte & Groei

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Jelle was heel aardig en netjes op tijd. Prima werk geleverd en ben erg tevreden met het resultaat. Tevems advies gekregen voor de toekomst.
 • GJ. van Dinther
  GJ. van Dinther
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Hovenier in Udenhout

  Snoeien, Kappen, Rooien van bomen.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Is komen kijken om mogelijkheden te bespreken. Goed overleg geweest en goed op de hoogte gehouden. Klus uitstekend uitgevoerd, netjes gewerkt en meer dan redelijke prijs. Zeker aan te bevelen. Ik sla het telefoonnummer op voor een eventuele volgende keer.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Udenhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 289 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Udenhout

Andere vakmensen in Udenhout

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur