Vind elektriciens in Udenhout

Op zoek naar elektriciens in Udenhout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Udenhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 353 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Udenhout

 • Gesberg Electronics
  Beoordeling: 4.9 van 54.9565 reviews
  Elektricien in Udenhout

  Gesberg Electronics is een totaalinstallateur met ruime 15 jaar ervaring in de verschillende disciplines binnen de elektrotechniek, ons motto is dan ook maatwerk voor elke klus! Persoonlijke behandeling en betrokkenheid is onze standaard en we gaan niet eerder weg dan wanneer u tevreden bent. Wij bieden elektra werkzaamheden aan in de breedste zin van het woord, alles gaat in overleg met u. De garantie op onze installatiewerkzaamheden is vanzelfsprekend 2 jaar als het gaat om defecten aan geleverde apparatuur volgens de europese norm.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Het contact verliep goed. We hadden snel een offerte. Na goedkeuring van de offerte hadden we 2 weken later de afspraak. De klussen waren snel geklaard. Een nieuwe groepenkast is geplaatst en wat kleine klusjes her en der in huis. Duidelijk advies gekregen. Voor een andere klus gaan we Gesberg weer benaderen.
 • Jacobs Electro Service
  Jacobs Electro Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9554 reviews
  Elektricien in Udenhout

  Gecertificeerd ( NEN 1010/3140) Elektricien in hard en nieren. Laadpaal / Oplaad unit specialist. Groepenkast vervangen/uitbreiden Kwaliteit boven kwantiteit. Het installeren van een laadpaal kan ik ook voor u verzorgen, inclusief al u vragen beantwoorden die u heeft mbt de aavraag van een laadunit

  Laatste review:

  Laadpaal plaatsen of vervangen -

  Rob heeft bij ons een laadpaal geïnstalleerd en de meterkast aangepast. Top service, goede uitleg en neemt de tijd voor vragen en de installatie. Duidelijk geen haastwerk maar kwaliteit! Dank je wel Rob!
 • Elektro Precisie
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Elektricien in Udenhout

  Voor al uw precisie elektro werkzaamheden in de meterkast volgens alle huidige normen. Al 20 jaar ervaring en gediplomeerd in sterkstroominstallaties, NEN3140VP, NEN1010, VCA en nu ook ruim een jaar dagelijks ervaring opgedaan in het installeren van laadpalen.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Meneer de Haas heeft een prachtige nieuwe groepenkast aangelegd en kabels getrokken voor extra apparatuur in de nieuwe keuken. Daarnaast hebben we vanwege gelijke interesses heel gezellig de dag door gebracht. Klassewerk voor een scherpe prijs. Er waren aanbieders die meer dan het dubbele vroegen. Ik kan hem van ganser harte aanbevelen.
 • Robict Consultancy
  Robict Consultancy
  Beoordeling: 4.7 van 54.7583 reviews
  Elektricien in Udenhout

  RobICT Consultancy RobICT Consultancy is een gedreven, no-nonsense IT organisatie die zich richt op onder andere systeem- en netwerkbeheer, leveren van hard- en software, plaatsen van groepenkasten, elektrische bedrading en afmonteren van stopcontacten en schakelaars, camerabeveiliging en netwerkbekabeling. Wij bieden een totaaloplossing als het gaat om: Een dekkend Wi-Fi netwerk. Netwerkbekabeling van Cat5 tot glasvezel (POF) Camerabeveiliging. Plaatsen van stopcontacten en schakelaars in meterkast en of woning/schuur/tuinhuisje Uitbreiden van uw meterkast en overzichtelijk maken.  Robict Consultancy is een professionele dienstverlener, wij leveren dan ook aan particulieren en de zakelijke markt. RobICT Consultancy staat voor continuïteit, kwaliteit en bereikbaarheid. Gecertificeerd eNet installateur. VCA VOL en Nen3140 VP gecertificeerd.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Rob heeft onze oude groepenkast en alle buizen- en kabel-'wildgroei' er omheen omgetoverd in een strak aangelegd modern 'energiecentrum'. Hij nam alle tijd om te overleggen als er keuzes gemaakt moesten worden. Zo is de uiteindelijke opzet en groepenverdeling nog een stuk beter geworden dan ik bedacht had. Dat daarvoor een flink aantal extra zaken moest worden gedaan, maakte Rob niet uit. 'Het moet allemaal netjes opgeleverd worden'. Ik schat dat hij hierdoor best wel wat meer uur heeft gemaakt dan oorspronkelijk bij voorbespreken bedacht. Ook heeft zijn zoon de hele dag meegewerkt. De totale rekening was dan ook hoger: wel helemaal 5 tientjes. En duur vond ik het toch al niet, zeker in vergelijking met andere offertes. Ik ga hem zeker weer inschakelen als binnenkort onze boilers vervangen gaan worden en we erbij kunnen om de laatste hand aan dat deel van de berging gaan leggen. Absolute aanrader dus. Ik heb de before en after foto's toegevoegd. Je mag zelf uitzoeken welke welke is :-)
 • Clara Elektra
  Clara Elektra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Elektricien in Udenhout

  -LET U OP VOORKOM MIS VERSTAND BETREFT LEAD KOSTEN !!! Als de klant akkoord gaat met de vakman worden lead kosten betaald op Werk Spot !! - Voor vragen over offertes en prijzen verwijs ik u naar onze Facebook, Marktplaats of instagram pagina:van Clara Elektra (stuur maar een prive bericht ) - Clara Elektra is een klein en klantvriendelijk bedrijf. Het is dan ook onze missie om de klant zijn visie waar te maken - Werkzaam in de regio's rondom en in Brabant. -23 jaar ervaring in de electronica en werkzaamheden - gespecialiseerd in alles rondom elektra , van stopcontacten tot meterkasten! - Gediplpomeerd in Electra technieken -NEN 3140 aanwezig -Gegarandeerd werk en aansprakelijkheidsverzekering is aanwezig -werk met hand en elektronische gereedschap -maak vrijblijvend een afspraak -voorrijkosten hangt van de locatie af

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Snel contact, meteen nieuwe meterkast geplaatst. Goede prijs!
 • Klein Klus bedrijf Valens
  Klein Klus bedrijf Valens
  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews
  Elektricien in Udenhout

  Hoi! Ik ben Valens en ik ben woonachtig in Breda. Ik loop warm voor alle soorten elektro-technische klusjes en daarom ben ik mijn eigen onderneming gestart: "Klein Klus Bedrijf Valens". Ik heb jaren gewerkt als elecktricien. Gedurende die tijd heb ik ervaring opgedaan op allerlei verschillende gebieden, denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden en vervangen van nieuwe groepenkasten, de elektrische infrastructuur aanpassen voor het aanleggen van een nieuwe keuken of het aanleggen van een nieuwe internetverbinding of tuinverlichting. Voor alle elektro-werkzaamheden in en rondom het huis kunt u bij mij terecht. Kortom, ben ik ervan overtuigd u allerlei klusjes uit handen te kunnen nemen en vervolgens samen tot een mooie overeenkomst te komen.

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Valens heeft meerdere lichtpunten verplaatst en armaturen vervangen. Goed verlopen, Ik ben tevreden, maar de afwerking van de verlichtingssnoeren had mijns inziens wat subtieler gekund (dmv kleinere buizen en klemmen).
 • BME Techniek
  BME Techniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Elektricien in Udenhout

  Elektro nieuwbouw,renovatie, utiliteitsbouw

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Er moest een extra stopcontact op zolder geplaatst worden. Ze waren optijd en binnen een uur klaar. Ze hebben gecontroleerd of alles goed werkt en hebben alles netjes opgeruimd En klaar! Perfect! Ze waren aardig, behulpzaam en professioneel.
 • W. van Laarhoven Installatietechniek
  W. van Laarhoven Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Elektricien in Udenhout

  W van Laarhoven installatietechniek is uw installateur die van vele markten thuis is. Installatietechnieken waaronder airconditioning, warmtepompen, water, cv en elektrotechniek. Contact opnemen via bedrijfspagina op Google

  Laatste review:

  Airconditioning reparatie of onderhoud -

  Dit bedrijf reageert snel en komt de afspraken goed na. Er moesten 2 airco's bijgevuld worden en dit is goed gedaan.
 • P. van der Velden Electrotechniek
  P. van der Velden Electrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9566 reviews
  Elektricien in Udenhout

  Zoekt u een vakbekwame elektricien in de omgeving van Tilburg? P. van der Velden electrotechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek, waarbij service, kwaliteit en een goede prijs vooropstaan. Wij kunnen elektrotechnische installaties en elektra volledig aanleggen, onderhouden en controleren, zodat u zeker bent van een goede werking en veiligheid van uw verlichting, apparatuur en installaties. Ook als u last heeft van een stroomstoring kunt u ons inschakelen. Wij verhelpen de storing vakkundig en snel. Uw professionele partner voor: ◾Vervangen en uitbreiden Groepenkasten. ◾Nieuwbouw en renovatie werkzaamheden. ◾Elektra aanleggen. ◾Storingsdienst. ◾Verlichting. ◾Data netwerken. ◾Brandmeldinstallaties. ◾Advies en onderhoud noodverlichting ( verzekeringen ). Voor advies en vrijblijvende offerte(s) kom ik graag bij u langs. P. van der Velden electrotechniek Patrick van der Velden

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Snel contact gezocht, deskundig, goede adviezen en denkt mee in oplossingen i.p.v. beperkingen. Komt afspraken na.
 • Van schijndel techniek
  Van schijndel techniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews
  Elektricien in Udenhout

  Van schijndel techniek kan je helpen met je Elektricien klus in Tilburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Alarmsysteem installeren of vervangen, camera beveiliging systeem aanleggen of onderhouden, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen. Neem direct contact op met Van schijndel techniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Tuin- of buitenverlichting installeren -

  Contact verliep snel en goed. Klus werd naar wens uitgevoerd. Is bereid om problemen mee op te lossen en samen na te denken.

Populaire lokale elektriciens in Udenhout

Andere vakmensen in Udenhout

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur