Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Minnertsga

  • Doen met Groen
    Doen met Groen
    Beoordeling: 5 van 55515 reviews
    Hovenier in Minnertsga

    Doen-met-Groen is een zelfstandig ondernemer uit Leeuwarden. Een sociale hovenier die zowel zelfstandig als ZZP'er werkt als wel samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. U kunt mij ook vinden op het wereld wijde web. Het werk is tweeledig, sociale maatschappelijke hulp en praktische werkzaamheden in de natuur, groenvoorziening en in en om huis. Werkzaamheden zijn allround en specialistisch van bosbouwwerk, boomverzorging (boom beklimmen), tuinonderhoud en tuinaanleg, grondverzet met eigen mini shovel etc. U kunt ook voor andere hand en spandiensten in en om huis bij Doen en Groen terecht. Of en welke participatie van deelnemers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt mogelijk is, is mede afhankelijk van de soort werkzaamheden en de regio van de werkzaamheden. Voor allround klusjes en tuinonderhoud is mijn uurtarief 50 euro exclusief btw. Mijn uurtarief voor tuinaanleg is 55 euro exclusief btw. Voor specialistische werkzaamheden als (klimmend) boom onderhoud/verzorgen is mijn uurtarief 65 euro exclusief btw. Per kar groenafval reken ik een standaard prijs van 50 euro exclusief btw. Vriendelijk verzoek om goed te overwegen of u daadwerkelijk van mijn diensten gebruik wilt maken of niet alvorens u via Werkspot uw contact gegevens naar mij stuurt. Zodra u mij uw contact gegevens stuurt krijg ik een factuur van Werkspot.

    Laatste review:
    Hek of schutting repareren of onderhouden-
    Aardige en nette man die zijn afspraken nakomt en goed te bereiken is. Hij heeft de opdracht, het plaatsen van nieuwe palen bij onze klimopheg, netjes en volgens afspraak afgerond.
  • G.W.W. dienstverlening
    Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews
    Hovenier in Minnertsga

    wij zijn een klein bedrijf met veel mogelijkheden. wij kunnen de meeste zorgen in en om de tuin voor u regelen, zodat u weer bezig kan met wat u graag doet.

    Laatste review:
    Tuinonderhoud-
    Zeer deskundig en professioneel, netjes en respectvol naar de klant. Hem voor de komende jaren vastgelegd!
  • Treeworx vd Ploeg
    Treeworx vd Ploeg
    Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
    Hovenier in Minnertsga

    Voor het kappen of snoeien van bomen of heggen -D.m.v klimtechniek is het mogelijk om bomen te kappen op locaties met beperkte ruimtes. -Dode takken verwijderen, een kleine snoeibeurt of geheel de kroon snoeien behoren tot de vele mogelijkheden. -Takken/snoeiafval versnipperen -Stobben/stronken frezen -Als jonge ondernemer werk ik veilig, voordelig, efficiënt en vertrouwd!

    Laatste review:
    Bomen snoeien of verwijderen-
    Uitstekende vakman, netjes en levert goed werk.
  • NPA Multiservice
    NPA Multiservice
    Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
    Hovenier in Minnertsga

    NPA MULTISERVICE Werkzaamheden: Bestrating,tuininrichting,schuttingen/hekwerk plaatsen en sloop. Neem gerust contact op voor een eerste kennismaking!

    Laatste review:
    Bestrating aanleggen-
    Aardige en vakkundige mensen. Niet duur. Super blij met het geleverde werk.
  • Sybe schaaf Hovenier & Bestratingen
    Sybe schaaf Hovenier & Bestratingen
    Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
    Hovenier in Minnertsga

    Welkom bij Sybe Schaaf Hoveniers en Bestratingen, Hier vindt u alle informatie over werkzaamheden die Sybe Schaaf Hoveniers kan verrichten in uw tuin. Informatie over tuinaanleg, tuinonderhoud of losse onderdelen zoals erfscheidingen, schuttingen of bestrating. Ook kunt u hier voorbeeldtuinen bekijken van projecten die Sybe Schaaf Hoveniers eerder heeft opgeleverd. Vaak komen de beste ideeën ter plaatse. In dit geval dus in uw eigen tuin. Hebt u al een idee wat u wilt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op. We maken dan een afspraak, geheel vrijblijvend.

    Laatste review:
    Bomen of struiken planten-
    Sybe is een echte topper! Heeft ons klus zeer goed volbracht. Denkt graag mee en zorgt voor een tip top afronding. Dank Sybe!
  • TreeONTop
    TreeONTop
    Beoordeling: 5 van 5553 reviews
    Hovenier in Minnertsga

    Heb je een Hovenier nodig in Leeuwarden of omgeving? TreeONTop kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Bomen snoeien of verwijderen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

    Laatste review:
    Bomen snoeien of verwijderen-
    Echte vakman, symphatiek in de omgang, met een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker aan te raden. Top!
  • Hoveniers/klusbedrijf Boersma
    Beoordeling: 5 van 5552 reviews
    Hovenier in Minnertsga

    Na jaren in het bedrijfsleven heb ik besloten om wat anders te doen. Een combinatie van klussen en studeren. Naast een studie leraar aardrijkskunde help ik graag met allerhande klussen. Van laminaat leggen, isoleren, tuinonderhoud tot het plaatsen van tuinafscheidingen.

    Laatste review:
    Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
    Keurig werk geleverd!
  • H. Fennema
    H. Fennema
    Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews
    Hovenier in Minnertsga

    wij hebben een bedrijf dat de volgende werkzaamheden uitvoert minikraanverhuur , grondverzet ,bestratingen ,aanleg riolering etc aanleg manege bakken containertransport incl al de transportvergunningen verrichten alle soorten sloopwerk buiten . geen asbestverwijdering

    Laatste review:
    Grond afgraven of egaliseren-
    Echte Friese vakman alles netjes en snel geregeld ook denkt homme met je mee wat het beste kan gebeuren
  • van Norden Electra
    Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
    Hovenier in Minnertsga

    Ik ben een zelfstandige in de eleKtra. Bedrijf bestaat nu een jaar en heb 20 jaar ervaring in de eleKtra. In het bezit van NEN3140

    Laatste review:
    Tuin- of buitenverlichting installeren-
    Snel, accuraat en heeft ons probleem adequaat opgelost. Zeer vriendelijke deskundige elektricien.
  • Okay Elektrotechniek
    Okay Elektrotechniek
    Beoordeling: 5 van 55521 reviews
    Hovenier in Minnertsga

    Bent u op zoek naar een ervaren (+20jaar), betrouwbare, vakkundige en betaalbare elektricien die bovenal op korte termijn beschikbaar is? Ik voer onder andere de volgende werkzaamheden uit: • Vervangen/aanpassen van groepenkasten/stopcontacten/schakelaars. • Data (UTP) netwerk aanleggen, onderhouden en/of uitbreiden • Coax / televisie kabel aanleggen • Loze leidingen bedraden • Storingen oplossen/verhelpen • Het aanleggen van elektra en demontage in woningen / schuren • Lampen ophangen en aansluiten. Noodverlichting, buitenverlichting, tuinverlichting en huisverlichting • Extra groep aanleggen in keuken (kookgroep) of op zolder (wasmachine/droger) • Het plaatsen van een laadpaal voor het opladen van uw elektrische auto. • Veilig, deskundig en betrouwbaar Verder hebben we ook ruimschoots ervaring in loodgieter/installatie werkzaamheden, zoals het afstellen/vervangen van radiatoren, Vervangen en/of verplaatsen van gas- water- en afvoer leidingen. GEEN PLAATSING EN ONDERHOUD VAN CV KETEL EN GEEN DAK WERKZAAMHEDEN. Neem voor meer informatie gerust via een bericht contact op. Ik reageer doorgaans erg snel. Na het doorspreken van uw wensen, maken we meteen een afspraak. In bezit van diploma’s; - LTS. - MBO- elektrotechniek niveau 2 +3. - MBO laagspanning- middenspanning niveau 3. - VCA-vol certificaat - MBO installatie.

    Laatste review:
    Tuin- of buitenverlichting installeren-
    Oktay, een aanrader! Vriendelijk en zeer bekwaam. Geeft advies en denkt mee. Oktay heeft bij ons de kapschuur en achtertuin voorzien elektriciteit en lichtschakelaars. Van het zomer is de voortuin aan de beurt….dan is hij weer van harte welkom.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Minnertsga, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 83 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Minnertsga

Andere vakmensen in Minnertsga

Vind vakmensen bij jou in de buurt