Vind Tuinarchitecten in Minnertsga

Op zoek naar Tuinarchitecten in Minnertsga? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Minnertsga

 • Alex's amusement

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Minnertsga

  Robijn hoveniers Heeft zijn bedrijf in het mooie Sintjacobieparocie En staat klaar voor al uw onderhoud en aanleg klussen in uw tuin

 • Boomrooierij & handelsonderneming Knol

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Minnertsga

  kan je helpen met je Hovenier klus in Tzummarum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Bouman Allround Service

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Minnertsga

  Altijd opzoek naar een leuke klus meerdere mensen beschikbaar doen wat we afspreken maken het zoals de klanten het willen hebben

 • Metselbedrijf K. Miedema
  Metselbedrijf K. Miedema
  Beoordeling: 4.6 van 54.65150 reviews
  Tuinarchitect in Minnertsga

  Miedema multiservice is een bedrijf die alle klussen kan doen. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Super mooi eind resultaat. Een aanrader.
 • Bestratingsbedrijf Weewer
  Bestratingsbedrijf Weewer
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Tuinarchitect in Minnertsga

  Uw eigen ideeën, gezamenlijk mogelijkheden verkennen of van ontwerp tot oplevering? Met mijn kennis en vaardigheden ben ik van alle markten thuis! Of het nu een oprit, trottoir, parkeerplaats of terras betreft: ik ben de vakman die u op maat adviseert en u centraal stelt door persoonlijk aandacht te geven en kwaliteit te leveren. Als kleinschalig bedrijf ben ik tot slot zeer toegankelijk en flexibel. Hierdoor kan ik voor u op het juiste moment, op de juiste wijze en voor de juiste prijs het gewenste resultaat leveren. Als stratenmaker draag ik graag een steentje bij om uw wensen in vervulling te laten gaan!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  We kwamen heel snel in contact met Jan Dirk en hij kon vrijwel direct aan de slag. Hij dacht goed met ons mee, ook door eerst bij ons langs te komen en de situatie te bekijken. We zijn uiterst tevreden over wat hij bij ons als resultaat opleverde.
 • Barton Bouwbedrijf

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Minnertsga

  I have several years of experience in construction and gardening. I have been working in the Netherlands for almost a year in large companies in various fields of construction. I am conscientious, hard-working and punctual.

 • Romke v/d Wal Boomverzorging en Groen

  Nieuw op Werkspot

  Tuinarchitect in Minnertsga

  Bomen klimmen kappen snoeien groen onderhoud

 • Hoveniers/klusbedrijf Boersma
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tuinarchitect in Minnertsga

  Na jaren in het bedrijfsleven heb ik besloten om wat anders te doen. Een combinatie van klussen en studeren. Naast een studie leraar aardrijkskunde help ik graag met allerhande klussen. Van laminaat leggen, isoleren, tuinonderhoud tot het plaatsen van tuinafscheidingen.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Was erg snel met reageren en langs komen. Er werd goed advies gegeven over wat het handigste zou zijn voor mijn situatie. Top, snel en super netjes gewerkt en dat voor een hele fijne prijs! Zou Pieter aan iedereen aanbevelen! 👍🏼
 • Bouwens Je Tuin Hovenier

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Minnertsga

  Bouwens Je Tuin staat voor kwaliteit, maatwerk, persoonlijk contact, creativiteit en betrouwbaarheid. Als klant zult u ervaren dat u werkt met een gepassioneerde hovenier die zijn afspraken na komt. Het eindresultaat telt, maar het proces er naar toe is ook belangrijk. Als hovenier richt ik me op het onderhoud, ontwerp en aanleg van tuinen.

 • A. Taylor Hovenier

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Minnertsga

  Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Neem vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf A. Taylor voornamelijk werkzaam in Friesland.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Minnertsga

Andere vakmensen in Minnertsga

Vind vakmensen bij jou in de buurt