Vind Tuinarchitecten in Stiens

Op zoek naar Tuinarchitecten in Stiens? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Stiens

 • Bouwens Je Tuin Hovenier

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Stiens

  Bouwens Je Tuin staat voor kwaliteit, maatwerk, persoonlijk contact, creativiteit en betrouwbaarheid. Als klant zult u ervaren dat u werkt met een gepassioneerde hovenier die zijn afspraken na komt. Het eindresultaat telt, maar het proces er naar toe is ook belangrijk. Als hovenier richt ik me op het onderhoud, ontwerp en aanleg van tuinen.

 • Hoveniers/klusbedrijf Boersma
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tuinarchitect in Stiens

  Na jaren in het bedrijfsleven heb ik besloten om wat anders te doen. Een combinatie van klussen en studeren. Naast een studie leraar aardrijkskunde help ik graag met allerhande klussen. Van laminaat leggen, isoleren, tuinonderhoud tot het plaatsen van tuinafscheidingen.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Was erg snel met reageren en langs komen. Er werd goed advies gegeven over wat het handigste zou zijn voor mijn situatie. Top, snel en super netjes gewerkt en dat voor een hele fijne prijs! Zou Pieter aan iedereen aanbevelen! 👍🏼
 • Bestratingsbedrijf Weewer
  Bestratingsbedrijf Weewer
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Tuinarchitect in Stiens

  Uw eigen ideeën, gezamenlijk mogelijkheden verkennen of van ontwerp tot oplevering? Met mijn kennis en vaardigheden ben ik van alle markten thuis! Of het nu een oprit, trottoir, parkeerplaats of terras betreft: ik ben de vakman die u op maat adviseert en u centraal stelt door persoonlijk aandacht te geven en kwaliteit te leveren. Als kleinschalig bedrijf ben ik tot slot zeer toegankelijk en flexibel. Hierdoor kan ik voor u op het juiste moment, op de juiste wijze en voor de juiste prijs het gewenste resultaat leveren. Als stratenmaker draag ik graag een steentje bij om uw wensen in vervulling te laten gaan!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  We kwamen heel snel in contact met Jan Dirk en hij kon vrijwel direct aan de slag. Hij dacht goed met ons mee, ook door eerst bij ons langs te komen en de situatie te bekijken. We zijn uiterst tevreden over wat hij bij ons als resultaat opleverde.
 • Natuurlijk Valk hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Stiens

  Wij zijn Natuurlijk Valk, buitenmensen in hart en nieren. Wij staan bekend om de hoge kwaliteit van onze projecten. Alles draait om jouw tevredenheid. Bij Natuurlijk Valk hoveniersbedrijf staan we bekend om de kwaliteit van onze projecten. We werken uitsluitend met hoogwaardige, duurzame materialen. Onze vakmensen stellen hoge eisen aan het creëren van jouw tuin. Dit garandeert niet alleen een prachtig eindresultaat, maar ook een tuin waar je jarenlang van kunt genieten.

 • Studio EMJEE

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Stiens

  Ben je op zoek naar een Ontwerper? Dan kun je in Leeuwarden bij Studio EMJEE terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Constructieberekeningen, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • A. Taylor Hovenier

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Stiens

  Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Neem vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf A. Taylor voornamelijk werkzaam in Friesland.

 • De Scheppende Schep

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Stiens

  Sinds april 2022 ben ik naast mijn werk als docent geschiedenis werkzaam als hovenier. Met mijn bedrijf wil ik mensen het plezier van een fijne tuin bieden. Dit wil ik bereiken door samen met u beste oplossing te bedenken voor uw tuin. Ik werk op dinsdagen, zaterdagen en in de schoolvakanties. Met vriendelijke groet Romke Jan De Scheppende Schep

 • Wijbenga Bouw en Bestratingen
  Wijbenga Bouw en Bestratingen
  Beoordeling: 3.9 van 53.952 reviews
  Tuinarchitect in Stiens

  Ik ben Harm Wijbenga en ruim 25 jaar werkzaam in de bouw. Na mijn opleiding (MTS grond, weg en waterbouw en bouwkunde) ben ik 10 jaar werkzaam geweest als uitvoerder in de wegenbouw en ben ik in 1991 voor mezelf begonnen. In 1993 het aannemersdiploma gehaald voor zowel de grond, weg en waterbouw als de burgelijke en utiliteitsbouw. Door dit diploma ben ik bevoegd om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Mijn bedrijf richt zich vooral op de particuliere markt. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn veelomvattend, vrijwel alles op het gebied van huis en tuin o.a. TUIN: -grondwerk -(siers) bestratingen, -rioleringen, -drainage, -beschoeiingen - vlonders en terrassen HUIS: - verbouwingen, -badkamers, kluswerk, - timmerwerk, alle werkzaamheden in en rond uw huis. Creatieve oplossingen voor een betaalbare prijs! Vriendelijke groet, Harm Wijbenga

  Laatste review:
  Overige klussen-
  snelle reactie en goede reparatie
 • Brouwer tuin&boom
  Brouwer tuin&boom
  Beoordeling: 4.6 van 54.6516 reviews
  Tuinarchitect in Stiens

  goedendag ik ben Willem Brouwer, trotse eigenaar van Brouwer tuin & boom. Met 7 jaar ervaring ben ik zeker geen groentje, in de tuin. Hoe kan ik u van dienst zijn? - De gehele tuin verzorging wekelijks, maandelijks of pereodiek onderhoud - Het vakkundig snoeien of rooien van struiken & bomen - Grote boom? geen probleem! ik maak gebruik van een klimsysteem - Het maken van een passend ontwerp voor uw tuin - De complete aanleg van uw tuin - het maken van een beplantingsplan - het leveren en aanplanten van beplanting - het leveren & afvoeren van materiaal maar ook voor advies neemt u gerust contact op. Ik denk graag mee in uw situatie! Met plezier & een berg passie maak ik graag uw tuin of boom weer tip, top in orde!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Heeft na schouwing 2 weken later, zoals afgesproken, nog steeds geen offerte gedaan. Misschien druk, maar afspraak is afspraak! Ieder heeft het druk, maar dit vraagt wel afstemming. Zie uit naar de werkzaamheden.
 • Schonathan

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Stiens

  Als je op zoek bent naar een handige hand in Leeuwarden, dan kan Schonathan je verder helpen. Ik lever bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap. Heb je hulp nodig bij schoonmaak van rolluiken, daken of dakgoten, glazenwassen, schoonmaak van een huis of bedrijfspand of een andere klus? Ook timmerwerk in huis en tuin, en overig groenwerk is mijn specialiteit. Stuur gerust een bericht, zodat ik je kan helpen en je van een offerte kan voorzien.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Stiens

Andere vakmensen in Stiens

Vind vakmensen bij jou in de buurt