Vind Gevelreinigers in Stiens

Op zoek naar Gevelreinigers in Stiens? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Stiens

 • Knuijver Multiservice
  Knuijver Multiservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelreiniger in Stiens

  Knuijver multiservice biedt vele verschillende diensten aan. In huis in de tuin of waar u de klus ook maar gedaan wil hebben.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Klus snel geklaard. In overleg nog paar optische verbeteringen gedaan. Helemaal tevreden.
  Kom in contact
 • PM schoonmaakservice
  PM schoonmaakservice
  Beoordeling: 4 van 5458 reviews
  Gevelreiniger in Stiens

  PM schoonmaakservice kan je helpen met je Schoonmaak klus in Britsum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reinigen, zonwering of markies, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, anti-spin behandeling, Glazenwassen, Schoonmaak huizen van binnen&buiten oplevering van badkamers of bedrijfspand van binnen&buiten te beantwoorden. Neem direct contact op met PM schoonmaakservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Goed werk,goede prijs, zeer vriendelijke service
  Kom in contact
 • Bini Schoonmaak Service

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Stiens

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Leeuwarden bij Bini Schoonmaak Service terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • Benedict Schilder en Klusbedrijf
  Benedict Schilder en Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Stiens

  Dear client, My name is Roberto Joseph Emmanuel. After years of experience, I recently started my own company; Schilder & Klusbedrijf Benedict. I have a lot of experience in doing all-round jobs in and around the house. Think of painting, laying laminate, wallpapering, hanging lamps, making furniture, small household assembly work, garden maintenance, etc. For me, quality and customer satisfaction are paramount. That is why I put the customer's wishes first and work with the best price quality ratio. Your professional handyman, Roberto Joseph Emmanuel

  Kom in contact
 • Stralend Schoon
  Stralend Schoon
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Stiens

  Sinds de oprichting van Stralend Schoon zijn we meer dan zomaar een schoonmaakbedrijf. We zijn een belofte van puurheid, toewijding en professionaliteit. Gevestigd in Leeuwarden, hebben we de missie om ruimtes niet alleen schoon te maken, maar ook een gevoel van vernieuwing en verfrissing achter te laten.

  Laatste review:
  Ze verrichten goed werk. Spontane mensen. Kortom we hebben niks te zeuren
  Kom in contact
 • Schoonmaakbedrijf Fleurig

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Stiens

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Leeuwarden bij Schoonmaakbedrijf Fleurig terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • Stancu Service

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Stiens

  Wij zijn een bedrijf dat zich toelegt op het schoonmaken en renoveren van huizen, ziekenhuizen, scholen, kantoren en alles wat met schoonmaken te maken heeft, ramen met telescoop, we verwijderen papier van de muren en we schilderen. Wij zijn een serieus bedrijf dat de ernst zoekt, neem gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend naar uw budget, wij reizen door heel Nederland. Wij werken voor hele grote bedrijven in Nederland die ons het vertrouwen geven om door te werken. Op dit moment is werk schaars en zoeken we werk voor losse dagen of grote projecten.

  Kom in contact
 • Max effort multiservice

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Stiens

  Max effort staat voor kwaliteid en volledige inzet. Ik ben een veelzijdige handige klusser met elektra installatie & keukenmontage als vakgebied. Daarnaast wil ik graag mijn ervaring verbreden en u als klant uit de brand kunnen helpen, dus kijk ik niet weg voor nieuwe uitdagingen.

  Kom in contact
 • Schonathan

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Stiens

  Als je op zoek bent naar een handige hand in Leeuwarden, dan kan Schonathan je verder helpen. Ik lever bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap. Heb je hulp nodig bij schoonmaak van rolluiken, daken of dakgoten, glazenwassen, schoonmaak van een huis of bedrijfspand of een andere klus? Ook timmerwerk in huis en tuin, en overig groenwerk is mijn specialiteit. Stuur gerust een bericht, zodat ik je kan helpen en je van een offerte kan voorzien.

  Kom in contact
 • Sil Volkers Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Stiens

  Hallo, Ik ben Sil Volkers van Sil Volkers dienstverlening. Werkzaamheden die wij oppakken: Tuinonderhoud Sloopwerk Bestrating Graag komen wij met u in contact om te kijken waar wij u mee van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Sil Volkers

  Kom in contact

Populaire lokale Gevelreinigers in Stiens

Andere vakmensen in Stiens

Vind vakmensen bij jou in de buurt