Vind Airco installateurs in Minnertsga

Op zoek naar Airco installateurs in Minnertsga? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Airco installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde airco installateurs in Minnertsga

 • Installatie Techniek Friesland ITF
  Installatie Techniek Friesland ITF
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Airco installateur in Minnertsga

  ITF, bestaat sinds 08/03/2021, zelf heb ik 10 jaar ervaring in HVAC ( airco ) installaties en heb VCA, NEN3140 en een hoge opleiding op universiteit niveau. Bij het installatie krijgt uw 2 soorten garanties, montage garantie 18 maanden en daarnaast ook garantie op de apparaten meestal 3, 5, 7 of 10 jaar. Mijn bedrijf behoort alle soorten verzekeringen. Mvg. Hassan el Maanaki InstallatieTechniekFriesland

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Een keurige vakman die meteen dezelfde dag nog langskwam om de airco te repareren. Omdat wij zo tevreden zijn over deze man. Hebben wij besloten om twee dagen later een extra airco aan te schaffen voor de tweede kantoor ruimte. Deze hangt nu ook inmiddels met volle tevredenheid. Bedankt voor alles en de goede zorgen.
 • Energie Service Nederland
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Airco installateur in Minnertsga

  0️⃣6️⃣8️⃣2️⃣4️⃣3️⃣9️⃣9️⃣1️⃣1️⃣ Airco's voor particulieren en bedrijven ( STEK Gecertificeerd ) Allround montage / service

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Komt afspraken na, werkt correct en netjes, weet veel van zijn vakgebied.
 • HKS Huisman Koel-Service
  HKS Huisman Koel-Service
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Airco installateur in Minnertsga

  Huisman Koel-Service is een betrouwbare en ervaren installateur van koel- en airconditioning diensten. Met hun deskundige kennis op het gebied van koeltechniek, airconditioning, koel- en vriesinstallaties is Huisman een vertrouwde partner geworden voor bedrijven en particulieren die behoefte hebben aan koeloplossingen. Hun diensten omvatten onderhoud, reparatie en installatie van airconditioning- en koelsystemen om ervoor te zorgen dat de apparatuur van klanten efficiënt functioneert. Ons team van goed opgeleide technici is voortdurend bezig ons vak specialisme op niveau te houden en kennis op te bouwen waar nodig.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Lammert heeft bij ons een Mitsubishi Heavy industries 7.1KW airco geplaatst. Hij is langs geweest om onze wensen te bespreken en de situatie te bekijken. Na zijn bezoek heeft hij snel een keurige uitgebreide offerte opgesteld. De werkzaamheden zijn vervolgens snel uitgevoerd. Hij werkt super netjes en ruimt alles weer keurig op. Ook alle verpakkingsmaterialen neemt hij weer mee. Hij zorgt na installatie voor een duidelijke uitleg van de airco en installatie van de app. Absoluut een aanrader!
 • Technisch Bedrijf J.IJnema
  Technisch Bedrijf J.IJnema
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Airco installateur in Minnertsga

  Wij zetten ons als bedrijf breed in binnen de installatie en elektro techniek, dit om de klant zo compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn. Technisch bedrijf Ynema is een erkend installateur met het Uneto Vni keurmerk.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Prima instelateur. Werkt goed en grondig. En zeer vriendelijk. Komt zijn afspraken goed na. Zeker een aanrader
 • KSF Koelservice Friesland
  KSF Koelservice Friesland

  Nog geen reviews

  Airco installateur in Minnertsga

  KSF Koelservice Friesland kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Bitgum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met KSF Koelservice Friesland om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Warmpjes Thuis
  Warmpjes Thuis
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Airco installateur in Minnertsga

  Afgestudeerd ruimtevaartingenieur, maar na het verduurzamen van mijn eigen woning tot de conclusie gekomen dat warmtepompen mijn passie zijn. STEK categorie 1, VCA-VOL en NEN3140 gecertificeerd! Ik help graag mee met het verduurzamen van uw woning.

  Laatste review:
  Prima service, werkt netjes en komt afspraken goed na. Veel kennis van het apparaat en duidelijk uitleg over gebruik. Zeer tevreden over het hele installatie proces.
 • FRL Electra
  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews
  Airco installateur in Minnertsga

  FRLElectra is uw electra totaal specialist. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde en gediplomeerde elektriciens met verstand van zaken. Tevens hebben wij zegelrecht welke nodig is om de hoofdzekering van de netbeheerder te verwijderen en na werkzaamheden weer te plaatsen om zo veilig te kunnen werken. Tevens zijn wij VCA gecertificeerd en werken uitsluitend op veilige wijze voor zowel onszelf als u als opdrachtgever. Wij zijn pas tevreden als u dit ook bent, hierdoor bieden wij een tevredenheid garantie en betaald u altijd achteraf als de klus volledig is uitgevoerd. Qua meterkasten werken we vrijwel alleen met het merk ABB dit merk is in aanschaf wat duurder dan de goedkope B merken maar is veel veiliger en gebruiksvriendelijk en zal hiernaast langer meegaan.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  16 panelen geplaatst, netjes gedaan voor een goede prijs.
 • Wiersma Installatie
  Wiersma Installatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews
  Airco installateur in Minnertsga

  Mijn naam is A. Wiersma en ik ben de eigenaar van het bedrijf Wiersma Installatie. Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Installatie werkzaamheden - CV Ketel Vervanging - CV Ketel Onderhoud - Installatie Airco - Airco Onderhoud - Installatie Warmtepomp Met vriendelijke groet, A. Wiersma

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Ze zijn komen kijken, zeiden geen probleem dat is te repareren en weer weg gegaan. Nooit meer wat van ze gehoord ook niet na een mail van mijn kant. Helaas.
 • Wiersma Installatie

  Nog geen reviews

  Airco installateur in Minnertsga

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf in Franeker, dan kan Wiersma Installatie je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • R.Teensma
  R.Teensma

  Nog geen reviews

  Airco installateur in Minnertsga

  20 jaar ervaring in het instelleren van cv-ketels en warmtepompen

5

Top beoordelingen Airco installateurs

Onze Airco installateurs in Minnertsga, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 9 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Airco installateurs in Minnertsga

Andere vakmensen in Minnertsga

Vind vakmensen bij jou in de buurt