Vind hoveniers in Klein Zundert

Op zoek naar hoveniers in Klein Zundert? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Klein Zundert

 • LMB boom en groenonderhoud
  LMB boom en groenonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Hovenier in Klein Zundert

  Jonge en dynamische onderneming dat gespecialiseerd is in groenonderhoud in de ruimste zin des woord. Snoeien, beplanten, tuinaanleg, bomenkap/verzorging..... U bent bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een niet lullen maar poetsen mentaliteit en binnen ons bedrijf staan drie kernwaarden centraal. Namelijk: duidelijkheid, kwaliteit voor een eerlijke prijs en persoonlijk contact. Daarnaast beschikken wij ook over een paar handige handjes en zijn wij ook in te zetten voor allersoort klussen binnens- en buitenshuis. Hierbij valt te denken aan het (de-) monteren van meubeks, schilderwerk, plaatsen van schuttingen, enz. Spreekt het bovenstaande u aan, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Fijn gewerkt. Afspraak goed nagekomen.
 • Hovenier Hans Verwijmeren
  Hovenier Hans Verwijmeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.65136 reviews
  Hovenier in Klein Zundert

  Welkom op het profiel van Hovenier Loonbedrijf en Grondwerken Hans Verwijmeren! Mijn naam is Hans Verwijmeren en heb ruim 30 jaar ervaring als hovenier / loonwerk en grondwerkzaamheden. Na mijn school heb ik de opleiding voor vakbekwaam hovenier gevolgd en alle diploma's hiervoor behaald. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het volgende; Loonbedrijf werkzaamheden. - Grondwerk - Loonwerk - Transport • Tuinen • Algeheel onderhoud • Snoeien Een allround loonwerker/ hovenier met veel ervaring! Ik kom graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groeten, Hans Verwijmeren Loonbedrijf en Grondwerkzaamheden, Hovenier Hans Verwijmeren

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Hans reageert snel, goed advies en houdt zich aan de afspraak. Prettige communicatie, goed werk binnen korte termijn. Top.
 • Ruud v Hasselt
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Hovenier in Klein Zundert

  Ik ben Ruud Van Hasselt ,woonachtig in Wernhout (n.b) ben 58 jaar jong en heb mijn bedrijfje gestart in 1999,als zzp-er, en daarbij nog wat loonwerkzaamheden in de boomkwekerij & tuinbouw doe met de traktor. ik heb voorheen nog bij een loonbedrijf gewerkt en ben daarna in de boomkwekerij gaan werken tot 1999. vanag die tijd ben ik mezelf gaan verhuren aan boomkwekerij/hoveniers bedrijven in de regio,en doe dit werk nu inmidels al meer dan 30 jaar en wat ik nog steeds met plezier doe, en hopend nog lang vol mag houden. mijn opleiding is heel anders gelopen dan ik verwacht had, omdat ik eerst als metaal bewerker verder wilde gaan, maar ben verder gegaan in de tuinbouw & boomkwekerij opleiding. en daar ben ik nu nog steeds werkzaam .in de periode juni t/m september is het in de kwekerij wat rustiger en dan kan ik bij een hovenier aan het werk en doe dan zelf ook nog wat tuinonderhoud bij particulieren en bedrijven. p.s ik heb alleen mijn studie niet af kunnen maken vanwege gezonheids redenen in mijn studie tijd vanwege astma, maar daar ben ik nu helemaal van genezen ,dus als u een hardwerkende man nodig heeft kunt u me altijd mailen of bellen

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Harde werker, houdt zich keurig aan de afspraken. Groot gazon geverticuteerd. Bedankt Ruud.
 • Hereijgers eco Tuinen
  Hereijgers eco Tuinen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6541 reviews
  Hovenier in Klein Zundert

  Hereijgers Eco Tuinen; de hovenier in de regio Zundert Hereijgers Eco Tuinen is de hovenier voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies in West-Brabant. Wij zijn gevestigd in de gemeente Zundert, maar wij zijn veelvuldig werkzaam in onder andere de regio Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Breda en zelfs in Turnhout. Hereijgers Eco Tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Laat uw droomtuin realiseren door Hereijgers Eco Tuinen en wij staan u bij tijdens het gehele proces, van ontwerp tot realisatie. Wij bieden u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg: Leggen van sierbestrating Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting Leggen van vlonders Beplanting Beregeningssystemen aanleggen Vijver graven en aanleggen Hereijgers Eco Tuinen voor alles op het gebied van aanleg en onderhoud van uw tuin Hereijgers Eco Tuinen heeft zich als jong en dynamisch hoveniersbedrijf gespecialiseerd is de aanleg, het onderhoud van tuinen en vijvers op een ecologische manier. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door het gebruik van alternatieve middelen voor chemische middelen. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan een beter milieu. Neem meteen contact met ons op en vraag een offerte aan.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Pascal is een goede tuinman en heeft ook kennis over beplanting. Houdt zich aan zijn afspraken dus wat ons betreft meer dan tevreden
 • JMP Groenonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Klein Zundert

  Jong en dynamisch bedrijf met een brede specialisatie. Wij verrichten onder andere hovenierswerkzaamheden (waaronder ook het leggen van graszoden en kunstgras), straatwerk zaamheden, plaatsen van overkappingen en schuttingen (timmerwerkzaamheden) en zijn tevens gespecialiseerd in het (klimmend) kappen en snoeien van bomen. Wij werken vlot, efficiënt en tegen een acceptabele prijs.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Alles is prima gegaan. Ben heel tevreden.
 • Schuttingconcurrent
  Schuttingconcurrent
  Beoordeling: 4.8 van 54.85133 reviews
  Hovenier in Klein Zundert

  Welkom op de Werkspot pagina van schuttingconcurrent Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en optioneel plaatsen van hout-beton schuttingen met houten poorten om u de privacy in uw tuin te verzekeren! Wij leveren een schutting volledig op maat aan zowel particulieren als bedrijven. Ook voor hekwerken en stalen poorten kunt u bij ons terrecht. Bent u op zoek naar een goedkope schutting? U vindt op het internet tal van aanbieders waar u een dergelijke schutting kunt bestellen. Echter, u wilt wel verzekerd zijn van een hoogwaardige kwaliteit en de betrouwbaarheid van de aanbieder. Bij Schuttingconcurrent kunt u een schutting voor een scherpe prijs kopen van uitstekende kwaliteit. Daarnaast bieden wij u een zeer complete service in onze ogen zijn schuttingen net lego stenen alles van te combineren of te maken neem contact op voor een vrij blijvende offerte. Duidelijkheid en afspraak = afspraak, daar staan wij voor!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Met Lars vd Schutting-concurent is het makkelijk per e-mail communiceren en vooraf aan de klus (een brede grenen poort op maat plaatsen) werd een goed advies en prijsafspraak gemaakt. Op dag van plaatsing kwamen 3 man het snel en vakkundig doen. Prima werk!
 • BvdL
  BvdL
  Beoordeling: 4.6 van 54.6526 reviews
  Hovenier in Klein Zundert

  BVDL HOVENIER Wij zijn gespecialiseerd in sierbestrating. Wij leveren ook alle bestratingsmateriaal. Al meer dan 50 jaar ervaring. Wij geven garantie op al onze werkzaamheden. Met vriendelijke groet, Bart van de luijtgaarden

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima prijs/kwaliteit verhouding
 • R.Herijgens Tuinaanleg
  R.Herijgens Tuinaanleg
  Beoordeling: 2.5 van 52.552 reviews
  Hovenier in Klein Zundert

  Wij zijn een jong bedrijf met een groote drijfsveer voor de tuinen. Wij doen van alles hierbij moet u denken aan complete Tuinaanleg van houtwerk tot straat werk tot gazons aanleggen met robot maaiers, sfeer verlichting aan brengen in uw huidige of nieuwe tuin en onderhoudt van uw tuin.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Rik is een gedreven jongeman met kennis van zaken. Hij onderneemt snel actie.Een harde werker ...alle lof daarvoor. Wij zijn tevreden hoe hij het tuintje van mijn oude moeder opknapte en weer leefbaar maakte. Ook onze tuin en vijver, kreeg door een medewerker van hem , een goede opknapbeurt, waarvoor dank. De volgende keer weten we Rik te bereiken.
 • Green Manos
  Green Manos
  Beoordeling: 4.9 van 54.9567 reviews
  Hovenier in Klein Zundert

  Wat ik voor u kan doen, kunt u op mijn website nalezen. Op zich niet moeilijk te vinden :) En wat kost het? We geven een inschatting qua werk, dus niet het reguliere uurtje factuurtje. Het komt wel neer op een uurtarief van € 46,00 per uur. Incl. btw, reiskosten, gebruik eigen materiaal en ex parkeerkosten. Excl. afvoeren. Geen zwartwerker, ik slaap graag goed 's nachts en geef dus gewoon garantie op het werk. Een harmonieuze tuin, daar wilt u van genieten. Maar voordat het zo ver is, is er dus werk aan de winkel. :)

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Wij zijn erg tevreden over hoe David de klus heeft geklaard. Wat wij heel prettig vonden is dat hij vooraf al een indicatie had gemaakt van wat er aan onze tuin gedaan moest worden en hoe lang hij bezig zou zijn. Hij was er op de afgesproken tijd. David is een erg vriendelijke man die zijn werk netjes en zorgvuldig uit heeft gevoerd. Onze tuin ziet er weer uitnodigend uit en kunnen zo het voorjaar in. Zeker voor herhaling vatbaar. Zeker een aanrader!! En wat ook leuk is, is dat je na de klus een potje honing van hem krijgt wat we natuurlijk al hebben geproefd :)
 • Hellemons Groenonderhoud
  Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews
  Hovenier in Klein Zundert

  Hellemons GROEN, al ruim 15 jaar een vakkundig hovenier met veel ervaring in het groenonderhoud, bestratingen en het plaatsen van overkappingen, vlonders, schuttingen en tuinhuizen. Ook met het aanleggen van uw tuin help ik u graag! Wij zijn een groen bedrijf en werken daar waar mogelijk elektrisch. Facebook: Hellemons Groen Instagram: hellemonsgroen

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Komt zijn afspraken niet na. Stopte eenzijdig de opdracht. Echt bizar. Een grote mond kun je krijgen. Zeer onbetrouwbaar!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Klein Zundert, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 431 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Klein Zundert

Andere vakmensen in Klein Zundert

Vind vakmensen bij jou in de buurt