Vind behangers in Klein Zundert

Op zoek naar behangers in Klein Zundert? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Klein Zundert

 • Royal Group B.V.
  Royal Group B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7564 reviews
  Behanger in Klein Zundert

  Behang Specialist, Alle soorten behang en wandkleding Aanbrengen en verwijderen. Ook muur voorbehang klaar maken. Onze reputatie is kwaliteit.!!! Renovlies,Glasvezel,vliesbehang,isolatiebehang,wandkleding,textiel behang...en Arte,Kek Amsterdam,easy,Ferm,deco mode,Graham&Brown,Vescom....veel meer, Geachte opdrachtgever, Graag verzoek ik u vriendelijk om alleen op 'TOEVOEGEN AAN SELECTIE' te drukken ALS U SERIEUZE GEÏNTERESSEERD BENT IN MIJN OFFERTE. Omdat uw contactgegevens (worden naar ons gestuurd via toevoegen aan selectie) moeten wij Werkspot hiervoor BETALEN (of uw nu een accepteren met mijn offerte of niet).

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Hele goede betrouwbare partij. Vakkundig, reageert snel, serieus, denkt mee en let op details. Aanrader!
 • groeneveld civiele dienstverlening
  groeneveld civiele dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Behanger in Klein Zundert

  Beste klant, Ik ben Frank Groeneveld en heb mijn bedrijf, Groeneveld Civiele Dienstverlening opgezet in 2006. De reden hiervoor was dat naast particulieren ook bedrijven vernamen van mijn werkzaamheden en hoe ik de klussen oplever en daarom ook gebruik wilden maken van mijn diensten. Na jarenlang naast mijn kluswerk ook administratieve werkzaamheden te hebben verricht in de civiele sector is het roer omgegaan in 2015 en heb ik mij volledig gericht op het kluswerk. Sinds okt. 2018 werkt mijn vrouw met mij mee in de VOF. Ik heb met diverse soorten projecten ervaring opgedaan. U kunt daarbij denken aan het opzoeken van lekkages tot het maken van een design tuinbank en van het doen van houtrot reparaties tot het schilderen van woningen en bedrijven. Sommige werkzaamheden zoals het stuken van een wand, onderhoud aan een cv ketel of de aanleg van een elektrische installatie laat ik aan andere vakmannen over. Je kunt per slot van rekening niet in alles goed zijn of gecertificeerd. Wel hebben wij sinds kort ervaring opgedaan met Designstone. Een zeer moooie afwerking van wanden, vloeren, aanrechtbladen en zefs traptreden met dit product. Uiteraard beschik ik over een ruime hoeveelheid fotomateriaal die mijn werk goed in beeld brengt en u inzicht geeft in mijn kunnen. Wilt u meer weten of wellicht een vrijblijvende gratis offerte aanvragen? Neemt u gerust contact met mij op via Werkspot. met vriendelijke groeten, Frank Groeneveld Groeneveld Civiele Dienstverlening / GCD

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  We hebben een niet standaard trap die we graag wilden behouden, maar die wel wat reparatie en een opfrisbeurt kon gebruiken. Frank heeft het onmogelijk gedaan en keihard gewerkt om onze droomtrap voor elkaar te krijgen. Ontzettend fijne samenwerking en een prachtig resultaat. Als wij nog meer klussen hebben, zullen wij zonder twijfel weer de samenwerking aangaan. Van harte aanbevolen.
 • Boro

  Nog geen reviews

  Behanger in Klein Zundert

  Heb je een Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig in Zundert of omgeving? Boro kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Andrei klusbedrijf
  Andrei klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Behanger in Klein Zundert

  Groeten. Ik ben hier om u te helpen uw huis te onderhouden. Ik bied ernst en kwaliteit

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Zeer goed snel en uitstekende prijs. De heren werkten ook erg netjes. Volgende klus ga ik zeker weer naar hen!
 • Evelyn Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Behanger in Klein Zundert

  Evelyn klusbedrijf Schildrenwerk binnen/buiten Stucwerk Pvc Laminaat

 • A.J Spuitwerken
  A.J Spuitwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Behanger in Klein Zundert

  A.J. Spuitwerken Voor al uw spuit werkzaamheden in huis. Wij zijn gespecialiseerde spuiters voor in de bouw. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: - wanden latex spuiten - Gevels - kozijnen - deuren - keukens Met vriendelijke groet, A.J. Spuitwerken

  Laatste review:
  Perfect resultaat.. vriendelijk, komt z'n afspraken na. Prijs kwaliteit super. En lekker snel...
 • KBN De Behangspecialist
  KBN De Behangspecialist
  Beoordeling: 4.9 van 54.95168 reviews
  Behanger in Klein Zundert

  Wij zijn gespecialiseerde behangers! Wij werken met vaste all-in prijzen, inclusief btw, lijm, voorrijkosten en gereedschap. Geen verrassingen achteraf! Wij plannen routes door heel Nederland! Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk dan eens onze reviews. Mail ons voor een offerte. Met vriendelijke groet, KBN de behangspecialist

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Ondanks dat ze wat laat waren, de eerste klus liep wat uit.(dat kan gebeuren) Heeft dit bedrijf een knap staaltje behangen afgeleverd, en de prijs is prima. In alle rust en zeer secuur. Het resultaat is top! Mocht u ooit een behang klus hebben??? KBN is de zaak die het fixt.
 • Jb stuc en tegelwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Klein Zundert

  Hallo Werkregio is vooral in Brabant Sta net iets meer dan half jaar op mezelf Heb eerst altijd voor baas gewerkt waar ik via school terecht gekomen was ben daar zelf uit dienst gegaan voor nieuwe uitdagingen Ben het meeste thuis in stucwerk /tegelwerk

 • Behanger Martien Jonkers
  Behanger Martien Jonkers
  Beoordeling: 4.7 van 54.7551 reviews
  Behanger in Klein Zundert

  Op zoek naar een professionele behanger inclusief • vakmanschap • kwaliteit • persoonlijke service • garantie en een geschillenregeling. Ik verwerk alle soorten behang en renovlies en kan je een all-in prijs offreren. Zoek niet verder maar lees mijn reviews.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Vriendelijke, deskundige behanger die zijn afspraken nakomt.
 • Schilderkwaliteit
  Schilderkwaliteit
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Behanger in Klein Zundert

  Wij bieden u schilderwerk in de meest brede zin van het woord. Wij verzorgen buiten- en binnenschilderwerk. Uw huis, of bedrijfsgebouw is het waard om er goed ogend uit te zien en te worden onderhouden. Als professionele vakmensen leveren wij maatwerk met garantie.

  Laatste review:
  Hij werk netjes, snel en secuur. Geld meer dan waard!

4.7

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Klein Zundert, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 94 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Klein Zundert

Andere vakmensen in Klein Zundert

Vind vakmensen bij jou in de buurt