Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Heijningen

 • Jvs verhuur
  Jvs verhuur
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Hovenier in Heijningen

  Lees aandachtig !Aanvragen graag via WhatsApp of sms ik ben Jan van beroep kraanmachinist gww en overslag ik heb ruime ervaring in bestratingen en metselen bediening van div machines Zie nr bij foto voor contact Bel of WhatsApp onderstaand nr of Gmail of Facebook pagina jvs verhuur Beller is sneller aanvraag graag via WhatsApp of mail JvSverhuur@gmail

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie, komt afspraken na en bestrating is heel mooi aangelegd. Wij zijn zeer tevreden.
 • LMB boom en groenonderhoud
  LMB boom en groenonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Hovenier in Heijningen

  Jonge en dynamische onderneming dat gespecialiseerd is in groenonderhoud in de ruimste zin des woord. Snoeien, beplanten, tuinaanleg, bomenkap/verzorging..... U bent bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een niet lullen maar poetsen mentaliteit en binnen ons bedrijf staan drie kernwaarden centraal. Namelijk: duidelijkheid, kwaliteit voor een eerlijke prijs en persoonlijk contact. Daarnaast beschikken wij ook over een paar handige handjes en zijn wij ook in te zetten voor allersoort klussen binnens- en buitenshuis. Hierbij valt te denken aan het (de-) monteren van meubeks, schilderwerk, plaatsen van schuttingen, enz. Spreekt het bovenstaande u aan, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Fijn gewerkt. Afspraak goed nagekomen.
 • N.o.V bestrating
  N.o.V bestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Hovenier in Heijningen

  Straatemaker/riool,grondwerk In bezit van een kraan Straatwerk afgraven en. Riool werk . Bomen rooie sloopwerk Mijn Telfoon is ..-23113177 Trucje even de twij cijfers er voor plakken en bel mijn of app me direct offerte

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Nordin reageert snel op werkspot, komt ook snel langs. Helaas is het daar ook bij gebleven. De beloofde offerte en datum is er nooit gekomen. We hebben eieren voor ons geld gekozen en inmiddels een betrouwbaarder persoon gevonden.
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65195 reviews
  Hovenier in Heijningen

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Hoveniersbedrijf #A.V. heb ik ingeschakeld voor een tuin klus en met groot plezier kan ik melden dat alles prima is verlopen. vanaf 1e contact t/m de afhandeling. Goed werk gedaan, komt afspraken na en is transparant en duidelijk. Aan te bevelen.
 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75520 reviews
  Hovenier in Heijningen

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  1 grote boom gesnoeid ze waren snel en vriendelijk tot de volgende snoei tijd
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75108 reviews
  Hovenier in Heijningen

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  In de regen een tuin ophogen was niet prettig. Ze hebben hun werk goed gedaan. Vriendelijke dame aan de telefoon. Reageren snel en marktconform geprijsd.
 • Kreeft Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Heijningen

  Mijn werkzaamheden zijn over het algemeen het kappen van bomen, hierbij klim ik er vaak in omdat er meestal te weinig ruimte is om het in een keer te laten vallen, boomstronken weg frezen tot ongeveer 20cm onder het maaiveld, complete tuinen leeghalen en de afvoer hier van. Door het gebruik van compacte machines kunnen we goed op moeilijk bereikbare plaatsen komen, indien nodig zelfs door het huis. Netjes werken en duidelijkheid naar de klant staat op nummer 1. Wij zeggen ook altijd “je kan het maar één keer goed doen”

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Ik ben zeer tevreden over Roy
 • van de Peppel boomverzorging
  van de Peppel boomverzorging
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Heijningen

  Welkom bij Van de Peppel Boomverzorging! Mijn naam is Frank van de Peppel en ben eigenaar van Van de Peppel Boomverzorging. Wij snoeien, kappen, rooien, adviseren en planten bomen aan! Heeft u een probleem met een boom? Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken! Met vriendelijke groeten, Frank van de Peppel Van de Peppel Boomverzorging

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima heren, net werkend, goede communicatie. Adviezen over aanpak rest bomen/tuin.
 • Rotterdam Packing Service
  Rotterdam Packing Service
  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews
  Hovenier in Heijningen

  MZ Bestrating/Hoveniers kan je helpen met je Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Strijen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met MZ Bestrating /Hoveniers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Dikke 10!! Echt een aanrader hoor. Zoals al eerder genoemd, hij denk echt mee en wil zeker niet de hoofdprijs. Heel vriendelijk en voorzichtig te werk. Ik zeg doen...😀
 • Hovenier Hans Verwijmeren
  Hovenier Hans Verwijmeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.65135 reviews
  Hovenier in Heijningen

  Welkom op het profiel van Hovenier Loonbedrijf en Grondwerken Hans Verwijmeren! Mijn naam is Hans Verwijmeren en heb ruim 30 jaar ervaring als hovenier / loonwerk en grondwerkzaamheden. Na mijn school heb ik de opleiding voor vakbekwaam hovenier gevolgd en alle diploma's hiervoor behaald. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het volgende; Loonbedrijf werkzaamheden. - Grondwerk - Loonwerk - Transport • Tuinen • Algeheel onderhoud • Snoeien Een allround loonwerker/ hovenier met veel ervaring! Ik kom graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groeten, Hans Verwijmeren Loonbedrijf en Grondwerkzaamheden, Hovenier Hans Verwijmeren

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima tegelpad gelegd. Alles volgens afspraak gegaan. 👌

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Heijningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 698 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Heijningen

Andere vakmensen in Heijningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt