Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Heijningen

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 555129 reviews
  Kozijnspecialist in Heijningen

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Jay is een absolute professional. Hij communiceerde helder over de te verwachten werkzaamheden en bijbehorende kosten, wist het probleem snel te identificeren en op te lossen en gaf daarbij heldere instructies over hoe dergelijke problemen met het kozijn in de toekomst te voorkomen.
 • Thomas77
  Thomas77
  Beoordeling: 4.9 van 54.9564 reviews
  Kozijnspecialist in Heijningen

  Goedendag ! Ik ben vier jaren een deurfabriek gewerkt en ik heb veel ervaringen met de stompe/opdek deuren. Dus ik kan jullie deuren goed ophangen/bijwerken. Ik heb veel ervaringen ook met deurkozijnen plaatsen, vervangen en renoveren! Timmerwerken en alle metaalwerkzaamheden(constructie en laswerk) is ook geen probleem! Dus ik wil in het toekomst mijn alle klanten tevreden, precies, snel (als mogelijk) werk geven ! Voorbeeld foto's zie hier mijn portfolio.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Super netjes en aardig levert keurig werk rustige man legt uit wat hij doet Dankje Thomas
 • Jongenelen Timmerwerken
  Jongenelen Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9550 reviews
  Kozijnspecialist in Heijningen

  Ben alround ZZP.er op leeftijd en al 40jaar werkzaam als timmerman Gestart in 2007 en mijn speceliteit is houtrot en deuren afhangen

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Makkelijk en snel contact om de wensen te bespreken. Toon is een echte vakman en heeft de deur netjes en vakkundig geplaatst.
 • M. Wessing
  M. Wessing
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Kozijnspecialist in Heijningen

  de werkzaamheden welke ik verricht zijn: Timmerwerk klus, onderhoud, renovatie, en restauratie van woningen en bedrijfspanden. tegelwerk en schilderwerk . leggen laminaat. restauratie oude ramen, deuren en diverse andere houten delen aan het pand. nieuw maken ramen, deuren, luiken en andere houten delen aan uw pand naar nieuw en oud model. maken van meubels naar oud model. herstellen van oude meubels. kindermeubeltjes, speelgoed, wandversiering e.d. ook voor de kleine klusjes kunt u bellen of mailen. schilderen van meubels d.m.v. diverse schildertechnieken of was technieken. wandbeschilderingen b.v. in kinderkamers e.d. tegenwoordig kunt u ook uw glasinlood bij mij laten maken.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Ik ben zeer tevreden over de deuren en de plaatsing. Het ook prettig communiceren met de heer Wessing. Naast de deuren is ook de plint onder de keukenblok vastgezet. Was allemaal geen probleem en deze zit nu ook stevig vast. Kortom, prima in orde.
 • Berghout-Onderhoud V.O.F.
  Berghout-Onderhoud V.O.F.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6527 reviews
  Kozijnspecialist in Heijningen

  Wij zijn een bedrijf wat gespecialiseerd is in woning totaal onderhoud en totaal renovatie ook voor kozijn reparatie of vervangen voor nieuwe kozijnen hebben wij ruime ervaring dit doen wij sinds 1980 ook zij wij een onderdeel er bij begonnen voor scheepsinterieurbouw zoals teakdek en meubels op maat dit doen wij sinds 2010 Wij zij werkzaam met vier man in ons bedrijf waar een inder zijn specalisme heeft. Voor al onze werkzaamheden geven wij een jaar garantie. Op de materialen de garantie die er voor staat.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  De medewerker van Berghout was bijzonder aardig. Inspecteerde en controleerde vooraf of mijn idee van de werkzaamheden klopten met wat hij er van dacht en heeft deze vervolgens vlot en vlekkeloos uitgevoerd. Na een eerdere (zeer teleurstellende) ervaring met werkspot waren we hiermee buitengewoon tevreden. Nette BTW factuur waarop alle werkzaamheden en materiaal vermeld staan. Dank u wel!
 • Marcin Kwaliteit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Kozijnspecialist in Heijningen

  Marcin Kwaliteit kan je helpen met je Timmerman klus in Oudenbosch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Marcin Kwaliteit om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Marcin is zeer vriendelijk, kwam Netjes op het afgesproken tijdstip en kon het dakraam een dag later al plaatsen. Samen met zijn zoon zijn ze zeer netjes aan het werk geweest. Ook zijn zoon is vriendelijk en werkt netjes. Ik zou hem zeker aanbevelen!
 • Starkohout
  Starkohout
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Kozijnspecialist in Heijningen

  Wij zijn Jeroen, Koos en Dirk van Starkenburg. Onze specialisatie is het op maat maken van paneeldeuren en het plaatsen van deze deuren met nieuwe kozijnen indien nodig. Ook repareren wij oude deuren of vervangen dichte panelen door glas panelen. Hangen nieuwe deuren af. Verhelpen problemen met niet sluitende deuren, plaatsen valdorpels en nieuw hang en sluitwerk. Lambrisering en keukendeurtjes op maat. Zie onze website voor meer info. Zoek op onze naam.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Snelle reactie, goede communicatie, denken met je mee en goed werk afgeleverd, zeer tevreden.
 • V.D.LeekBouw
  V.D.LeekBouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Heijningen

  V.D.LeekBouw is het Allround Bouw/onderhoudsbedrijf voor uw opdracht/project in en rondom uw huis. Bent u opzoek naar een vakkundig bedrijf die al u zorgen tijdens de looptijd van de opdracht kan ontnemen van ontwerp tot aan de oplevering dan bent u bij V.D.LeekBouw aan het juiste adres wij bieden diverse werkzaamheden aan zoals : allroundtimmerwerkzaamheden,loodgieterwerkzaamheden,elektrotechnischewerkzaamheden,verduurzamingswerkzaamheden,betonwerkzaamheden tot en met sloopwerkzaamheden en vrijwel alles daar tussen in. Secuur,Veilig en klantgericht werken is voor ons erg belangrijk zodat beide partijen tevreden terug kunnen kijken op de door ons gerealiseerde opdracht. met vriendelijke groet, Daan van der leek V.D.LeekBouw

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Daan heeft maatwerk geleverd voor het afwerken van onze kozijnen bij de dakramen. Hij heeft verstand van zaken en is een echte vakman. Daan kwam de gemaakte afspraken na. Zou hem zeker nog een keer vragen voor een timmer klus.
 • vd Hoek Bouw
  vd Hoek Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Kozijnspecialist in Heijningen

  vd Hoek Bouw Kwaliteit voor een goede prijs. Duidelijkheid voordat het werk wordt uitgevoerd, dus geen verrassingen. Onze vaste klanten kunnen rekenen op 24/7 service.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Snel en goed deur en kozijn van mijn schuur vervangen met een 3 puntsleuting. Ik zou iedereen aanraden
 • RW Bouwservice
  RW Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Kozijnspecialist in Heijningen

  Timmerwerk en tegelwerk, meestal in de hoeksche waard!

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Goede communicatie, top werk afgeleverd!

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Heijningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 708 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Heijningen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heijningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt