Vind hoveniers in Diffelen

Op zoek naar hoveniers in Diffelen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Diffelen

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.4 van 54.45423 reviews
  Hovenier in Diffelen

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Heldere afspraken, op tijd, vriendelijke en netjes werk afgeleverd
 • Jan Willem de Vries
  Jan Willem de Vries
  Beoordeling: 4.4 van 54.4514 reviews
  Hovenier in Diffelen

  Over: Jan-Willem de Vries, 22 jaar. Omgeving Hardenberg, Ommen en Zwolle. Al jaren ervaring in onderhoud en straat/aanleg klussen.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Jan-Willem was volgens afspraak keurig op tijd aanwezig. De klus - het knotten van een forse linde - heeft hij vakkundig en zelfverzekerd binnen de afgesproken tijd geklaard. Hij is een vriendelijke, verzorgde, rustige, fatsoenlijke en welbespraakte 'jonge hond'. En nog bescheiden ook! Dat siert hem enorm. Na de klus heeft hij de boel erg netjes achtergelaten, zonder ook maar ergens een probleem van te maken. Ik zal Jan-Willem over anderhalf jaar zeker weer een seintje geven als de linde weer een knotbeurtje nodig heeft. Heel veel succes, Jan-Willem! Als je dit zo volhoudt, dan komt het helemaal goed. Tot later!
 • Wood Like
  Wood Like
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Hovenier in Diffelen

  Wood Like werkt met hout in de breedste vorm. Van het planten, onderhouden en verwijderen van bomen, tot het verwerken van dit hout in prachtige meubels. Wij proberen de mooiste stukken hout te redden van verspilling. U krijgt voorrang op een meubelstuk of ander product wat van het hout is gemaakt uit uw tuin. Ook voor andere meubels, schuttingen, pergola´s, vlonders, etc. kunt u bij ons terecht. Wat bieden wij: Bomen planten Bomen onderhouden/snoeien Bomen kappen (met behulp van klimgerei, mocht de boom niet in één keer geveld kunnen worden) Hout zagen, als brandhout of handzame stukken Hout afvoeren, naar een afval verwerker of met ons mee om er iets mooi van te maken. Hout verwerken in mooi meubilair of andere houten producten. Voorrang op meubel- en houtprojecten wat van uw hout gemaakt is. Communicatie, zowel voor als tijdens de klus. Komen wij iets tegen wat het werk hindert of een risico vormt voor ons of de omgeving, nemen wij eerst contact met u op voor we de werkzaamheden vorderen.

  Laatste review:

  Het werk is uiterst professioneel uitgevoerd ondanks het, in het begin, slechte weer waarbij de wind precies verkeerd stond. Beide bomen vielen precies waar ze mochten vallen. Stan is daarnaast ook zeer prettig in de omgang. En last but not least, de prijs voor het werk vonden wij absoluut aan de lage kant. Bedrijf wordt bij deze van harte aanbevolen.
 • Ten Broeke Groen Grond en Sloopwerk
  Ten Broeke Groen Grond en Sloopwerk
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Diffelen

  Ten Broeke Groen,Grond & Sloopwerk is een jong eenmans bedrijf dat zich voornamelijk bezig houd met kleinschalig groen & grondwerk. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Transport van goederen en machines Afval haal en stortservice Het leveren van afval/groencontainers Bestrating Snoei en zaagwerk Wortels verwijderen Uitgraven van funderingen en andere objecten Het monteren en verkoop van buitenverlichting Het leggen van kabels en leidingen Het uitgraven, afvoeren, egaliseren en profileren van tuinen Het leggen/zetten van andere tuinmaterialen Verwijderen en onderhoud van groen Kleinschalig sloop en demontagewerk Klussen in en rondom huis Verkoop van tuinmaterialen, zand, grind, split en grond

  Laatste review:

  Transport (piano, meubilair, voertuigen) -

  Heeft heel mooi de keuken verplaatst, niks is kapot gegaan en heeft nog meegedacht over eventuele sloop- en afvoer mogelijkheden
 • Maatschap Odink-Schrijver
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Diffelen

  Ons hoveniers- en loonwerkbedrijf is breed georiënteerd op het gebied van aanleg en onderhoud van tuinen. Van compleet nieuwe aanleg (met 3D ontwerp) tot snoeiwerk inclusief afvoer. Met onze machines zoals een minikraan, shovel, mobiele kraan, trekker met kipper zijn we in staat alle klussen in eigen beheer uit te voeren. We leveren en plaatsen schuttingen, terrrastegels, sierbestrating etct ect. In Zwolle en Lutten een showtuin met sierbestrating voor een goede indruk. Uw tuin is onze passie!

  Laatste review:

  Hek of schutting repareren of onderhouden -

  Snelle levertijd en vakkundig geplaatst voor een redelijke prijs.
 • Giethmen Klus
  Giethmen Klus
  Beoordeling: 4.5 van 54.5552 reviews
  Hovenier in Diffelen

  Giethmen Klus is een V.O.F. welke zich voornamelijk bezig houdt met het onderhoud van tuinen. De werkzaamheden zijn vrij ruim en beslaan onder meer, snoeiwerkzaamheden, onderhoud van het gazon, onkruid verwijderen, bomen kappen en snoeien alsmede algeheel tuinadvies en bestratingswerkzaamheden.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Neemt eerst klus in Purmerend aan en blijkt dan vanuit oosten van Nederland te moeten komen. Komt meerdere afspraken niet na! Belt ook niet terug! Mooie woorden….waardeloos!
 • JNTuintotaal
  JNTuintotaal
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Hovenier in Diffelen

  Ik ben jeroen nijland en ben nu 14 jaar werkzaam in de groene sector met veel plezier. Ik heb mij breed georiënteerd en ben breed geschoold. En ben nu 2 jaar zelfstandig ondernemer. Ik houd mij bezig met tuinaanleg tuinonderhoud tuinontwerp... minikraan werkzaamheden bomen zagen eventueel met de hoogwerker... straatwerk overkappingen en pergola's en alle andere werkzaamheden in en om de tuin. Mijn werkgebied is regio Overijssel en Drenthe. Ik heb mijn hoveniersopleiding niveau 3 gehaald. En heb de cursus boomzagen zware velling gehaald. Daarnaast veel ervaring met een minikraan en hoogwerker. Ik geef klanten garantie van een half jaar op het geleverde werk. Maar dit word wel per situatie afgesproken. Ik ben zelf goed verzekerd voor aansprakelijkheid en de rest. Ik werk met goede leveranciers van stenen en hout en beplanting... ik kan alles leveren. Met garantie. Mijn motto is leef en geniet in een fijne groene omgeving. En een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs!!

  Laatste review:

  Tuinontwerp -

  We zijn zeer tevreden met het resultaat!
 • Schuldink groentechniek

  Nog geen reviews

  Hovenier in Diffelen

  We houden van tuinieren! Al meer dan 5 jaar maken en onderhouden we kleine en grote tuinen voor een groot aantal klanten. We houden van wat we doen en zijn alleen tevreden als jij dat ook bent. Tuinieren is onze passie en ons beroep.

 • Verdam Diensten
  Verdam Diensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Hovenier in Diffelen

  Ik ben Michael Verdam en eigenaar van Verdam Diensten. Sinds 2013 voer ik met veel plezier opdrachten uit voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Na een paar jaar mijzelf te hebben verhuurd heb ik op meerdere vlakken vele ervaringen opgedaan waardoor ik veelzijdig ben geworden. Een greep uit mijn projecten: - Grondwerk - bestrating - onderhoud / aanleg van tuinen Ik werk altijd met veel plezier en vindt het leuk om met mensen om te gaan, ook steef ik altijd naar correct werk en een mooi eindresultaat zodat de klant en ik zelf tevreden zijn. Graag kom ik voor advies vrijblijvend bij u langs.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Snelle reactie en uitvoering . Fijne en duidelijke communicatie en erg tevreden met eind resultaat. Een aanrader !!!
 • Tuinman Bas
  Tuinman Bas
  Beoordeling: 4.3 van 54.35120 reviews
  Hovenier in Diffelen

  Voor tuinwerkzaamheden. Kan ik u eenmalig of periodiek van dienst zijn. Snoeien van bomen, hagen en heesters. Stobben frezen, schutting en/of tuindeuren plaatsen. Aanleg van gras, straatwerk, hekwerk en borders. Uiteraard ook afvoer. Mijn werkgebied ligt in Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel. Voor af kom ik graag eerst even kijken. Om zo een goed beeld te kunnen krijgen. En uiteraard. Om even kennis te maken. Voor vragen. Kunt u mij gerust. Een berichtje doen. Tuinman-Bas

  Laatste review:

  Hek of schutting repareren of onderhouden -

  Zeer tevreden met ons nieuwe hek. Binnen 3 dagen een afspraak gemaakt om te komen kijken. En die volgende maandag was het al klaar. Snel en netjes

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Diffelen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 162 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Diffelen

Andere vakmensen in Diffelen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur