Vind timmermannen in Akersloot

Op zoek naar timmermannen in Akersloot? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Akersloot

 • baltus sloten service en montage
  baltus sloten service en montage
  Beoordeling: 4.5 van 54.5562 reviews
  Timmerman in Akersloot

  Paul Baltus Slotenmaker, de specialist als het gaat om: - Cilinders en sloten - Meerpuntsluitingen - Service en onderhoud - Spoedservice - Inbraakschade herstellen - Beveiliging - Kluizen - Horren -buiten deuren plaatsen -binnen deuren plaatsen Wij hanteren de skg3 norm, geven garantie en werken volgens de richtlijnen van het politie veilig keurmerk. Vooraf een duidelijke uitleg van onze werkzaamheden en kosten. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Reviews ! ik krijg een -review dat ik geen gehoor geef aan een Afspraak. ook als slotenmaker moet ik naar spoed klus , als je dit zou overkomen wil je meteen hulp! ik focus meteen op deze klus en zal later zonder uitleg of gebeurtenis een nieuwe maken hopend op begrip hiervoor . als ik aan een dag klus bezig zou zijn verwijs ik de spoed naar mijn collega´s door .

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Professional, skilled and modest. It was difficult to find a time which would work, but the wait was worth it. Recommended.
 • Prodakraam B.V.
  Prodakraam B.V.
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Timmerman in Akersloot

  Een specialist in het monteren van dakramen.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Hugo heeft bij ons 4 dakramen vakkundig vervangen, voorafgaand hebben wij duidelijke afspraken gemaakt. Ik wilde eerst zelf de dakramen bestellen , maar Hugo kwam met een scherpere prijs en hiervoor gekozen. De communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij moeten nog 2 grote dakramen laten vervangen en zullen dan zeker weer contact opnemen met Hugo.
 • D.P. Meesterklusser
  D.P. Meesterklusser
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Timmerman in Akersloot

  Wij, Klusbedrijf D.P. Meesterklusser, zijn toegewijd aan hoogwaardig vakmanschap en klanttevredenheid. We bieden een scala aan klus- en renovatiediensten, van kleine reparaties tot grootschalige projecten, en we werken nauw samen met onze klanten om aan hun behoeften te voldoen. Ons ervaren team streeft naar kwaliteit en punctualiteit bij elk project

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Goed
 • V.O.F. Van Burgsteden Antiek
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Timmerman in Akersloot

  Als je op zoek bent naar een meubelmaker voor maatwerk in Heiloo, dan kan V.O.F. Van Burgsteden Antiek / Van Burgsteden meubelmakerij je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Wij zijn al ruim 10 jaar gespecialiseerd in maatwerk meubelwerken waaronder o.a. rechte slaapkamerkasten en slaapkamerkasten onder een schuin dak, televisie meubelen, inbouwkasten, vouwdeurkasten enz. En de restauratie van antieke meubelen. wij begeleiden de klant in oplossingen en de kleuren keuzes. Voor mooi werk met een eindresultaat dat uw graag wilt stuur ons dan een bericht zodat we u kunnen helpen en van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Communicatie soepel, meedenken met klus en oplossingen super, installatie en afwerking top !
 • Oud-West
  Oud-West
  Beoordeling: 5 van 55565 reviews
  Timmerman in Akersloot

  W I E - W I J - Z I J N Oud-West is een allround bouwbedrijf dat staat op een solide fundering: wij leveren topkwaliteit, uw projecten zijn altijd op tijd klaar en passen binnen uw budget. Wij verzorgen het gehele traject van advies en ontwerp tot de realisatie van uw wensen en ideeen. De regie is in iedere fase van uw project in onze handen. U bent dus zelf geen tijd en energie kwijt aan overleg en afstemming met andere betrokken partijen. Komt u tijdens de uitvoering van uw project tot andere inzichten ? Geen punt: wij zijn flexibel en inventief genoeg om daarin mee te gaan ! K L A N T R E F E R E N T I E S Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om goede klant referenties te hebben. Dan weet u wie u in huis haalt ! U kunt er hier op werkspot enkele lezen. Daarnaast nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen naar wat onze klanten van ons vinden op onze website. W A T - W I J - D O E N Oud-West is gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van alle typen woningen. Wij kennen het klappen van de zweep zodat u en wij nooit voor onvoorziene bouwtechnische verrassingen en budgetoverschrijdingen komen te staan. Daarnaast verzorgen wij ook het aanleggen en onderhouden van tuinen. Projecten die wij regelmatig doen zijn bijvoorbeeld : aftimmeren van dakkapellen zolder verbouwingen vlieringen slaapkamers splitsen stucwerk electra werk scheidings- en voorzetwanden kozijnen en deuren vervangen vloeren renoveren vlonders en terrassen aanleggen tuin aanleg en onderhoud Wij doen niet alleen grote, complexe projecten: ook voor kleinere opdrachten zoals het bouwen van een maatwerk kastenwand, maatwerk meubilair of houten vloer kunt u een beroep op ons doen. H O E - W I J - W E R K E N Voordat wij starten met de uitvoering van uw project hebben wij samen met u de situatie uitvoerig doorgenomen, alternatieven bedacht, de bijbehorende kostenplaatjes doorgerekend en het definitieve plan uitgewerkt in een offerte en planning die voor u te begrijpen is. Vakjargon en verzonnen noodzakelijke werkzaamheden zijn bij ons taboe. Werken met Oud-West betekent voor u: • U weet vooraf wat het project achteraf gaat kosten. • Oplevering binnen de afgesproken termijn. • De hoogste kwaliteit omdat wij werken met gemotiveerde en gecertificeerde vakmensen. Bouwen is onze passie en dat blijkt wel uit de klant reviews op onze website en Werkspot. • U communiceert met 1 contactpersoon. • Wij gebruiken uitsluitend premium merken zoals Skantrae, Svedex, Rockwool, Knauf, Eurocol, Jung, Peha, Busch-Jaeger en de meest duurzame materialen zoals FSC hout en watergedragen verf. • Indien wij de afvoer van het sloopafval voor u verzorgen dan wordt dit gescheiden afgeleverd bij erkende afval verwerkende organisaties

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Rene heeft onze zolder verbouwd in twee kamers en een wasruimte. Dit heeft hij zeer netjes gedaan. Ook dacht hij goed mee gedurende het hele proces. Communicatie liep makkelijk en snel. Het stucen werd gedaan door een derde partij, ook zij hebben heel netjes gewerkt. Het hele huis was netjes afgeplakt en ook hier liep de communicatie goed. Uiteindelijk hebben wij de muren zelf geverfd en heeft Rene daarbij nog goede tips gegeven. We kunnen Rene bij iedereen aanbevelen.
 • DJ interieurbouw
  DJ interieurbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Timmerman in Akersloot

  Ik ben Deepak Jagessar en eigenaar van DJ Interieurbouw. Sinds 2016 voer ik voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aan- en opbouwprojecten uit. Een greep uit mijn projecten: - Vloer leggen - Voorzetwanden plaatsen - Aftimmeren Dakkapel - Verlichting plaatsen - Keuken en badkamer verbouwingen

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Deepak levert de klus af zoals beloofd, alles ziet er goed uit en ik zou DJ Interieurbouw van harte aanbevelen. Tijdens de klus wordt er goed meegedacht met de mogelijkheden en eventuele last minute verzoeken zijn mogelijk (mits uitvoerbaar natuurlijk) Wij zijn erg blij met onze opgeknapte zolder!
 • Calliano Tuinen
  Calliano Tuinen
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Timmerman in Akersloot

  Ik ben actief in het midden van het land. Ruim 25 jaar werkervaring als hovenier. Daar ook een opleiding voor gevolgd in Italië. Sinds 2014 werk ik als hovenier in Nederland. k ben ervaren in het aanleggen van bestraten, vlonders en overkappingen. We kijken samen naar uw wensen voor de tuin waarna ik aan de slag ga.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Wij zijn heel blij met onze mooi aangelegde voortuin. Alessandro is een vriendelijke harde werker en die zijn afspraken nakomt en alles in overleg doet. Ondanks de vele regenbuien is het allemaal heel vlot gelopen en heeft Alessandro mooi werk afgeleverd. Wij zouden hem iedereen aanbevelen.
 • Baars Houtwerken
  Baars Houtwerken
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Timmerman in Akersloot

  Goedendag, Ik ben Niels, eigenaar van Baars Houtwerken. Ik ben samen met mijn collega's gespecialiseerd in interieurbouw en exterieurbouw op maat. Van buitenkast tot wandbetimmering en van ladekast tot overkapping. Heeft u een speciale wens? Neem dan gerust contact met ons op via Baars Houtwerkennl

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Uitstekend op tijd netjes uitgevoerd
 • Klus Voordelig
  Klus Voordelig
  Beoordeling: 4.5 van 54.5574 reviews
  Timmerman in Akersloot

  Mijn naam is Ed ik heb 35 jaar ervaring als allround aannemer en heb de volgende kennis/vakmanschap in huis: Alle timmerwerkzaamheden,badkamers/wc renovaties,Schilderen/ witten, tegelen,Dakdekken, loodgieter werkzaamheden, cv aansluiten, specaliteit in kozijn aanpassingen en reparaties,traprenovaties dichte trappen, (upstairs treden) Ik sta voor me werk in daarom geef ik dan ook garantie! Klant is koning en wil dan ook deze service aanbieden. Hier sta ik voor, Huur me in en u kan dit ook bevestigen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Klus verliep goed, door weersomstandigheden iets langer geduurd, zeer tevreden, goed gedaan door Ed Jonkman uit Heemskerk.
 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75740 reviews
  Timmerman in Akersloot

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Henky is een vakman die zijn werk perfect doet. Vandaag om 10.00 uur afgesproken en hij was ruim op tijd. Badkamer raamkozijn is vakkundig gerepareerd en alles werkt weer naar behoren. Qua kosten viel het reuzen mee. Henk ontzettend bedankt voor alles. Wie weet tot de volgende keer!

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Akersloot, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 825 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Akersloot

Andere vakmensen in Akersloot

Vind vakmensen bij jou in de buurt