Sloopbedrijven in Lattrop-Breklenkamp

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Lattrop-Breklenkamp. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Lattrop-Breklenkamp

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Lattrop-Breklenkamp

 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55548 reviews
  Sloopbedrijf in Lattrop-Breklenkamp

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, verwijderen van schoorstenen en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Het contact met Jasper ging soepel. Duidelijke afspraken en dat is prettig. Ik zou zeker nogmaals gebruikmaken van JS Klussenbedrijf.
 • BT Buitengewoon

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Lattrop-Breklenkamp

  BT Buitengewoon kan je helpen met je Schilder, Klusbedrijf klus in Lattrop-Breklenkamp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Binnenwand plaatsen, Gordijnrails ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met BT Buitengewoon om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Mammoet bouw
  Mammoet bouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews
  Sloopbedrijf in Lattrop-Breklenkamp

  Mammoet bouw is een bouwbedrijf & timmerbedrijf. Een bedrijf waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Of het nu gaat om een grote verbouwing of een kleine aanpassing u slaat altijd de spijker op zijn kop. Door onze ruim 10 jaar ervaring kunnen wij alle voorkomende traditionele en moderne werkzaamheden in de particuliere en zakelijke klanten verrichten. Wij zijn gespecialiseerd in: - Aanbouw & verbouw - Houten kozijnen plaatsen / herstellen - Timmerwerken & overkappingen - Metselwerk - Voegwerk - stucwerk - tegelwerk / badkamers Dit natuurlijk geheel in wens van de klant. Bent u toe aan een verbouwing of reparatie aan uw woning dan kan dit door ons met korte en zorgvuldige lijnen worden gerealiseerd. We werken niet alleen voor de klant maar ook met de klant. Graag komen wij langs om vrijblijvend met u de vele mogelijkheden te bespreken. Niels Brok Mammoet Bouw

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Top resultaat! Op korte termijn besproken, en aan de hand van een foto hebben wij het gewenste resultaat! Niels bedankt!!👍🏽
 • Sowheej
  Sowheej

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Lattrop-Breklenkamp

  Hallo, Mijn naam is Remko en ik denk graag mee over uw projecten. Klein of groot. Mijn voorkeur gaat uit naar een nuchtere blik op uitdagingen en op samen zoeken naar een passende oplossing. Ik kom mijn afspraken na en communiceer helder. Het meest uitdagend vind ik het begeleiden van totaalprojecten. Samenwerken met meerdere partijen ligt mij goed.

 • Heebing Totaal Bouw en Tuin

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Lattrop-Breklenkamp

  Heebing Totaal Bouw en Tuin kan je helpen met je Aannemer klus in Ootmarsum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Heebing Totaal Bouw en Tuin om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Maka all-in bouwservice
  Maka all-in bouwservice

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Lattrop-Breklenkamp

  Maka all-in bouwservice is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Denekamp en omgeving straal van 100km. Wij zijn een jong dynamisch bedrijf wat maatwerk levert en waar klant tevredenheid hoog in de vaandel staat. Wij zijn geschikt voor diverse sloopwerkenzaamheden,het plaatsen van aluminium kozijnen en puien, het plaatsen van glas, het leggen van laminaat of pvc vloeren ect.. bespreek van mogelijkheden voor diverse werkzaaheden. Offerte altijd vrijblijvend en kostenloos.

 • G. Kamphuis
  G. Kamphuis
  Beoordeling: 4.7 van 54.75145 reviews
  Sloopbedrijf in Lattrop-Breklenkamp

  Sinds 2016 is mijn bedrijf aangemeld op Werkspot. Omdat ik al 10 jaar ervaring heb in onderstaande werkzaamheden, (als ZZP'er VCA gecertificeerd) lijkt het me nu een mooie uitdaging, om zelf klussen aan te nemen op het gebied van: - Grof tuinonderhoud - Grondwerk - Straatwerk - Gecertificeerd in glasvezelblazen - Ook voor het vervoer van kleine goederen Graag sta ik voor u klaar!

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Alles was top achtergelaten! Komt afspraken na.
 • Cibos B.V.
  Cibos B.V.

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Lattrop-Breklenkamp

  Wij zijn een dynamisch ontwikkelend bouwbedrijf gericht op professionele en langdurige klanttevredenheid. Wij creëren een ruimte waarinmensen leven, en hun dromen waar kunnen maken. Daarom benaderen wij elk bouwwerk individueel en persoonlijk. Wij vertrouwen op het opbouwen van een goede naam om uw vaste partner te worden op het gebied van bouw en renovatie. Wij staan ​​klaar om al uw vragen te beantwoorden met betrekking tot woningrenovatie, nieuwbouw van een complete woning, dakrenovatie of -vervanging. Bent u geïnteresseerd in samenwerking, neem dan gerust contact met ons op.

 • RoHa bouw en timmerwerken
  RoHa bouw en timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Sloopbedrijf in Lattrop-Breklenkamp

  Ik ben Roy Harink en eigenaar van mijn bedrijf Roha Bouw en Timmerwerken . Sinds 2012 voer ik voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aanbouw en opbouw projecten uit. Door voor ben ik 6 jaar werkzaam geweest bij een bouw bedrijf Een greep uit onze projecten: Aanbouw van serre; Aanleg keuken; Dakkapel plaatsen. Nieuwbouw Verbouwen Onderhoud Timmerwerken Houtbouw Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Heeft u een strak budget of wilt u juist met duurdere materialen aan de slag? Wij kunnen alle kanten op. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Rustig en professioneel zijn de boeidelen gemonteerd, wij zijn helemaal tevreden.
 • Luk-Mont

  Nieuw op Werkspot

  Sloopbedrijf in Lattrop-Breklenkamp

  Hoge kwaliteit van het werk 5jaar ervaring

4.7

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Lattrop-Breklenkamp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 52 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Lattrop-Breklenkamp

Welke diensten bieden lokale sloopbedrijven aan in Lattrop-Breklenkamp?

Lokale sloopbedrijven bieden meestal een groot aantal verschillende sloop- en ontruimingsdiensten aan.

Voorbeelden zijn:

 • Sloop van gebouwen
 • Ontruimingswerkzaamheden
 • Asbestsanering
 • Strippen van gebouwen
 • Beton vergruizen
 • Grondsanering
 • Uitgraving
 • Ontmanteling
 • Afvalbeheer
 • Adviesdiensten m.b.t. recyclen en duurzaamheid

De specifieke diensten van lokale sloopbedrijven in Lattrop-Breklenkamp zullen waarschijnlijk verschillen. Neem via Werkspot contact op met vakmensen en bedrijven om hun capaciteiten en expertise in verband met je specifieke projectbehoeften te bespreken. Controleer altijd of de aannemers of bedrijven waarmee je in zee gaat zich aan alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften houden en de vereiste vergunningen hebben.

Tarieven van sloopbedrijven in Lattrop-Breklenkamp

De kosten van een sloopbedrijf of -aannemer kunnen sterk verschillen afhankelijk van factoren zoals:

 • De omvang en complexiteit van het project
 • De locatie
 • De materialen in kwestie
 • Of er aanvullende diensten nodig zijn, zoals asbestsanering of ontruimingswerkzaamheden

Gemiddeld kosten kleine projecten zoals de sloop van een woning in Lattrop-Breklenkamp [een paar duizend euro], terwijl grotere commerciële of industriële sloopprojecten tot [tien- of honderdduizenden euro's] kunnen oplopen. De gemiddelde sloopkosten van een woning zijn bijvoorbeeld € 9.000,-. Zorg dat je meerdere offertes aanvraagt bij gerenommeerde sloopaannemers. Bespreek de specifieke details van je project om een nauwkeurige schatting te krijgen, vooral voor grote projecten.

Zoek een ervaren sloopspecialist in Lattrop-Breklenkamp

Klaar om een ervaren, betrouwbare sloopspecialist te vinden? Dat kan snel, eenvoudig en gratis met Werkspot. We vormen de link tussen klanten en deskundige vakmensen, of het nu gaat om een ontruiming of de sloop van een hele muur.

Plaats de details van je project, en als iemand met de juiste capaciteiten interesse heeft en beschikbaar is, kunnen zij contact met je opnemen. Vergelijk offertes en lees reviews over sloopbedrijven van andere Werkspot-klanten. En maak je geen zorgen: je hebt altijd genoeg tijd om een beslissing te nemen. Wie je kiest en wanneer je dat doet, bepaal je helemaal zelf.

Werkspot controleert zorgvuldig alle vakmensen en bedrijven die zich bij de site aanmelden. We weigeren meer dan een derde van alle aanvragen omdat ze onder onze hoge normen liggen. Je kan er dus zeker van zijn dat je een betrouwbare sloopspecialist vindt die goed werk levert.

Andere vakmensen in Lattrop-Breklenkamp

Vind vakmensen bij jou in de buurt