Sloopbedrijven in Geesteren, Overijssel

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Geesteren, Overijssel. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Geesteren, Overijssel

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Geesteren, Overijssel

 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Sloopbedrijf in Geesteren, Overijssel

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, verwijderen van schoorstenen en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  De klus, het verwijderen van een tegelvloer was al een tijdje geleden besproken. Op de afgesproken tijd waren Jasper en collega aanwezig. De werkzaamheden werden netjes en snel uitgevoerd. Ook het verwijderen van een kurkvloer op de tweede verdieping kon nog uitgevoerd worden. Al met al zijn we zeer blij met het resultaat. Ga zo door!!
  Kom in contact
 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.7 van 54.7551 reviews
  Sloopbedrijf in Geesteren, Overijssel

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Goed en snel de afspraak gemaakt. De heren hebben alles netjes en vakkundig achtergelaten. Top!
  Kom in contact
 • Pascal Ganzeboom
  Pascal Ganzeboom
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Sloopbedrijf in Geesteren, Overijssel

  Ben je op zoek naar een vloerspecialist, hovenier, stratenmaker of sloopbedrijf in Borne? Pascal kan je verder helpen. Bij elke klus lever ik uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap. Of je nu hulp nodig hebt bij het verwijderen van vloeren, het aanleggen van bestrating, algemeen sloopwerk, het afgraven of egaliseren van grond, het verwijderen en afvoeren van bestrating, of een andere klus, stuur me een bericht. Ik help je graag.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Wij hebben Pascal als vriendelijk en zeer vakkundig ervaren! Werkt keurig en vlot. Na afloop alles netjes en schoon opgeleverd! Aanrader!
  Kom in contact
 • 'De Vroot' klein grondverzet
  'De Vroot' klein grondverzet
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Geesteren, Overijssel

  Ik het Robert Nieuwmijer, Werkt sinds 2008 wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aan- en opbouwprojecten uit. Een greep uit onze projecten: ü Aanbouw van serres ü Badkamer verbouwingen (incl. leidingwerk) ü Dakkapellen plaatsen Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

  Laatste review:
  Zeer vakkundig te werk gegaan, netjes en snel afgehandeld.
  Kom in contact
 • Aannemersbedrijf Kuipers B.V.

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Geesteren, Overijssel

  Als je op zoek bent naar een Aannemer in Langeveen, dan kan Aannemersbedrijf Kuipers B.V. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact
 • Jelle Hendriks Agro
  Jelle Hendriks Agro
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Geesteren, Overijssel

  Wilt u in 2023 uw tuin aanpassen/aanleggen of heeft u straatwerk? Jelle Hendriks Agro kan u hierbij voort helpen! Wij pakken allerlei projecten aan en kunnen u volledig ontzorgen: - Terrassen maken - Opritten bestraten - Aanleg gazon + aanleg beregening - Grondwerk en sloopwerk - Tuinen leeghalen - Plaatsen schutting/hekwerk - Levering vulzand, zwarte grond, gebroken puin, champost, compost, potgrond - Levering bestrating - Afvoer van puin en groenafval Ook kunt u mij inhuren als trekkerchauffeur, kraan/shovel machinist. 15 jaar ervaring als allround loonwerker! Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Jelle heeft bij mij zo'n 90'm2 tuin afgegraven geëgaliseerd, voorzien van Geel zand en bestraat. Dit is netjes volgens afspraak en vlot gedaan. De volgende klus de oprit, gaat ook hij doen. Een aanrader 👍
  Kom in contact
 • Miller'skingdom
  Miller'skingdom
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Geesteren, Overijssel

  *Mijn naam is Rick ben werkzaam in het grondverzet ik ben zeer veelzijdig ik kan ingezet worden in alle werkzaamheden in deze branche kan alle kranen besturen (20jaar ervaring) maar kan ook prima als grondwerker ingezet worden ben ook zeer flexibel heb veel ervaring niks is mij te gek. *Ook ben ik Keurmeester voor het keuren van al uw elektrische apparaten of het nu is om u product te keuren voor de verkoop of als u als bedrijf uw jaarlijkse keuring controle heeft. *Staatwerkzaamheden , Herstelstraatwerk *Tevens ben ik Touringcarchauffeur U kun mijn huren voor Disco vervoer, steden trips, privé vervoer en alles in deze richting

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Ik schrijf niet vaak een review maar Rick is echt een topper, hij is echt een allround klusser en is al 3 weken bezig bij mijn woning voor diverse klusjes. Hij kan zelfstandig werken en is erg betrouwbaar en sociaal! Zeker aan te raden!
  Kom in contact
 • Scheffer Kozijnen Service

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Geesteren, Overijssel

  Wat kunnen we voor u betekenen? Last van kou, tocht, slecht sluitende ramen, deuren, kozijnen of schuifpuien? Of zijn er andere reparaties nodig? Scheffer Kozijnen Service lost het op. Wacht niet langer en bel ons! Ook kunnen we voor u het reguliere onderhoud verzorgen. Vaak komen we tegen dat dit vergeten of overgeslagen wordt. Regulier onderhoud vergroot de levensduur van alle hang en sluitwerk! Scheffer Kozijnen Service kan aan alle onderdelen komen zoals sloten, hang en sluitwerk, rubbers, scharnieren en alle andere toebehoren. Bel of mail voor een vrijblijvende offerte. Is uw huis al inbraakproof? Wij monteren alles ter preventie van inbraak. Vooral in de donkere dagen kunnen we niet voorzichtig genoeg zijn. Schade of andere problemen? Wij proberen voor u altijd een passende oplossing te vinden. Door de jarenlange ervaring zijn we uitgegroeid tot specialist.

  Kom in contact
 • D-Metselwerken

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Geesteren, Overijssel

  Metselwerken straatwerk nieuwbouw renovatie timmerwerken

  Kom in contact
 • Rebro interieurbouw
  Rebro interieurbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Geesteren, Overijssel

  Rebro interieurbouw/montage. werkgebied: in een straal van 40 km rondom langeveen. Gespecialiseerd in maatwerk interieurs en plaatsing daarvan. Ook wanden zetten en of afwerken horen tot de werkzaamheden van Rebro interierbouw.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Top service! En werkt heel nauwkeurig. Wij zouden zo voor de volgende klus Rebro interieurbouw weer inhuren echt een vakman.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Geesteren, Overijssel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 93 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Geesteren, Overijssel

Andere vakmensen in Geesteren, Overijssel

Vind vakmensen bij jou in de buurt