Sloopbedrijven in Dreischor

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Dreischor. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Dreischor

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Dreischor

 • marco betonboringen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8514 reviews
  Sloopbedrijf in Dreischor

  Marco betonboringen werkgebied nederland 30 jaar ervaring

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Marko kwam op tijd en werkte efficiënt en goed.
  Kom in contact
 • Draagmuren Specialist
  Draagmuren Specialist
  Beoordeling: 4 van 5459 reviews
  Sloopbedrijf in Dreischor

  Draagmuren Specialist Heeft al ruim 15 jaar lang de ervaring en expertise op het gebied van Draagkrachten, Totaalafbraak, Totaalrenovaties, Aanbouw en alle bijkomende factoren en werkzaamheden die uiteindelijk onder de volledige realisatie van onze passie behoren bij het opleveren van een perfect eindresultaat. Als eerste stap in het proces zal een constructie berekening van cruciaal belang zijn. Zowel voor de Draagmuren, totaalrenovaties, als een aanbouw zal een gecertificeerd constructie rapport met daarin de puntbelasting en een schets van de situatie, indien nodig een stempelplan en bij opbouw een plan van aanpak en een tekening van de architect om de situatie in kaart te kunnen laten brengen, om de volledige basis van de door uw gewenste realisatie in kaart te kunnen brengen. Doordat wij verschillende wisselwerkende teams hebben variëren, waarvan elk team individueel zijn eigen expertise en disciplines bezit zoals Sloopwerkzaamheden, diamant specialisme, constructie medewerkers enc, met VCA certificering. Door onze flexibele planning zijn zowel uw spoed klussen als lang termijn projecten potentieel Wat kan u als consument van de professionaliteit van ons bedrijf verwachten? Zijn wij als bedrijf Verzekerd met een CAR-verzekering dat ook als een van de normen en plichten draagt om onze capaciteiten in de draagbelastingen uit te mogen voeren Verder is elke werknemer die voor ons de opdracht in realisatie komt brengen VCA-vol gecertificeerd, en spreken uiteraard ook de volledige Nederlandse taal in de communicatie Wij als bedrijf kijken er zeer naar uit om samen met u de projecten te mogen uitvoeren en met onze passie en ervaring uw wensen in een perfectionistisch eindresultaat te brengen. Met een uiterste tevredenheidsstelling Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Bij aanvraag van een offerte zult u dezelfde dag nog een officiële vrijblijvende offerte van ons bevestigd krijgen. Wij hopen om samen met ons team van specialisten uw projecten met daarbij al uw zorgen en wensen om deze in een eindresultaat te verzorgen Met vriendelijke groet, Team Draagmuren Specialist

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  bedankt voor de snelle service
  Kom in contact
 • Lopessloopwerken
  Lopessloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7581 reviews
  Sloopbedrijf in Dreischor

  Lopessloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerken Boringen in beton- en metselwerk kalkzandsteen,gibo,... Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren; Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten; Boren van ventilatiegaten in woningen hakken werken worden verrichten met lucht hamer of elektrische hakhamer vloer/wand/badkamers en afvoeren. Behalve het werkzaamheden zorgen we er ook dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, we spreken dit van tevoren met u door. Het opruimen van stof en schoonmaken van watersporen behoort in principe tot de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Fijne werk geleverd!
  Kom in contact
 • toni's services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Sloopbedrijf in Dreischor

  hallo

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Top
  Kom in contact
 • Dobosz Bouw

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Dreischor

  klusjesman

  Kom in contact
 • Bob's Service
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Dreischor

  Goedendag, Ik ben Bob Brouwer van Bob's Service Bouw & Techniek . Ik hoop dat ik u snel van dienst mag zijn bij een van uw klussen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Topper
  Kom in contact
 • R.J Kazen onderhoud
  R.J Kazen onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Sloopbedrijf in Dreischor

  mijn naam is Robbert-Jan kazen, 35 jaar en woon in Vlaardingen. Ik ben 8 jaar werkzaam als beton boorder/zager en sloopwerkzaamheden. Dit doe ik echt met ontzettend veel plezier. Heb een goed leerbedrijf gehad, waar ik ook nog steeds voor werk. Ben sinds 1 januari 2023 gestart als zzp-er. En ben in het bezit van VCA-VOL. Ik ben zeer ervaren, niks is te gek, uitdagingen....daar hou ik van.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Communicatief, punctueel en goed werk. Afspraak was snel gemaakt, belde 30 minuten van te voren. Prettig in de omgang. Kwaliteit van het werk lijkt prima (wat kan je zeggen van een gat??), stof werd netjes afgezogen en afval werd meegenomen. Ik zou ze weer inschakelen.
  Kom in contact
 • Aanneembedrijf Waelland
  Aanneembedrijf Waelland
  Beoordeling: 4.8 van 54.85103 reviews
  Sloopbedrijf in Dreischor

  wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het opruimen en ontruimen van woningen/panden. Van het weghalen van de inboedel tot het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden. Wij laten de woning of het bedrijf bezemschoon achter. Zoveel mogelijk inboedel proberen we een tweede leven te geven. Het afval wordt volledig afgevoerd en zoveel mogelijk gerecycled. Wij zijn ook gespecialiseerd in voorledige renovatie in huizen, kantoren en panden Wij kunnen diverse klussen voor u doen in overleg Wij zijn ook gespecialiseerd in siertuinen om weer netjes te maken Wij zijn VCA Gecertificeerd bedrijf

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Klus niet afgemaakt en trage communicatie
  Kom in contact
 • Samo West
  Samo West
  Beoordeling: 4.4 van 54.4567 reviews
  Sloopbedrijf in Dreischor

  Al jaren voeren wij renovatie, bouw en onderhoudswerkzaamheden uit. Van alle markten zijn wij thuis. Nederlands bedrijf. De persoonlijke benadering, het nakomen van afspraken en het ontzorgen van de cliënt staat bij ons hoog in het vaandel. Op dit moment houden we ons voornamelijk bezig met muurdoorbraken en het leveren en plaatsen van staalconstructies.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Marcel heeft een muurtje kunnen verwijderen. Het ging netjes en vooraf hebben we alles kunnen bespreken.
  Kom in contact
 • Gildevoet Bouwservice

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Dreischor

  Gildevoet Bouwservice is gestart in januari 2019 en werkzaam op Schouwen-Duiveland in Zeeland

  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Dreischor, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 199 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Dreischor

Andere vakmensen in Dreischor

Vind vakmensen bij jou in de buurt