Vind Interieur ontwerpers in Dreischor

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Dreischor? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Dreischor

 • M. van der Knaap Interieur
  M. van der Knaap Interieur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Dreischor

  Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn profiel. Ik kan jou helpen met jouw nieuwbouw of bestaande woning. Samen kijken we wat er het beste bij jouw wensen past. Hierna werk ik alles uit waarbij je onder andere 3D beelden aangeleverd krijgt van hoe jouw woning er komt te zien. Twijfel je nog? neem gerust contact op. Creatieve groet, Michelle van der Knaap

  Kom in contact
 • Martijne Interieur
  Martijne Interieur
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Interieur ontwerper in Dreischor

  Martijne Interieur is een ontwerpstudio die zich focust op advies over & realisatie van projecten op het gebied van interieurarchitectuur. We ontwerpen woninginrichtingen én kantoorinrichtingen. Je kunt als klant zelf bepalen in hoeverre wij mee- helpen en denken. Dit geldt zowel voor herinrichtingen en verbouwingen als uit- /opbouwen. Van ontwerp tot bouwtechnische tekeningen en bestellen van alle items. Hierbij kunnen we 3D beelden maken om de beoogde indeling en sfeer te visualiseren. Naast bouwkundige en stylings gerelateerde werkzaamheden, ontwerpen we ook specifieke maatwerk oplossingen, zoals tv-meubels, zitbanken, multifunctionele kasten, maatwerk keukens, badkamermeubels, etc. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Op de website van martijne-interieur staat een selectie gerealiseerde projecten van de afgelopen jaren. Zo krijgt u een indruk van wat wij zowel doen. Martine Barnhoorn Martijne Interieur

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Ontzettend blij met het werk van Martine voor ons nieuwe kantoor! Zij luisterde goed naar wat wij zochten en kwam met mooie designs en oplossingen binnen een zeer korte termijn en binnen ons budget. Zeker een aanrader!
  Kom in contact
 • Lex Bruns / Architect
  Lex Bruns / Architect
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Interieur ontwerper in Dreischor
  Kom in contact
 • RAVIA Office

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Dreischor

  Wij zijn RAVIA, een bureau voor architectuur en ontwerpend onderzoek. Vanuit een brede interesse wordt er gewerkt aan diverse opgaves binnen de gebouwde omgeving. Als architect voelen we ons verantwoordelijk voor het leveren van een relevante maatschappelijke bijdrage. Onze ambitie is middels onze multidisciplinaire benadering een bijdrage te leveren aan de sociale en ruimtelijke omgeving.

  Kom in contact
 • Bouwkundig Buro Jan Jonker
  Bouwkundig Buro Jan Jonker
  Beoordeling: 4.4 van 54.452 reviews
  Interieur ontwerper in Dreischor

  Met dezelfde motivatie als waarmee we ruim 30 jaar geleden ons bedrijf zijn gestart blijft het een uitdaging om de woonwensen van onze klanten op maat, met oog voor detail, vakkundig en indien gewenst met behulp van een creatieve geest te realiseren. Bouwplannen, verbouwplannen, renoveren, restaureren, een update van uw interieur of misschien een exclusief meubelstuk als blikvanger in uw woonruimte? We zijn breed inzetbaar als het gaat om bouwgerelateerde werkzaamheden rond, aan of in uw pand en gaan graag - waar noodzakelijk met gewaardeerde vakgenoten - ook voor uw aan de slag. Neem gerust contact op en wij kijken geheel vrijblijvend of wij uw klus overeenkomstig uw wensen kunnen klaren.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Jan is zeer vakkundig en denkt goed mee. Hij werkt zeer nauwkeurig en heeft echt passie voor zijn vak. De tv wand is dan ook zeer fraai geworden en conform afspraak gerealiseerd. Wij kunnen Jan iedereen aanraden voor het realiseren van maatwerk interieuroplossingen. Voor nieuwe projecten zullen wij Jan zeker opnieuw contacteren.
  Kom in contact
 • Jorien van Glabbeek interieurarchitect

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Dreischor

  Ik ben naast mijn werk als interieurarchitect bij een bureau ook beschikbaar voor particulieren opdrachten. Ik ben in 2014 afgestuurd als HBO master interieurarchitect en sindsdien werkzaam op het gebied van woning- en interieurontwerp, kantoorruimtes, horeca en openbare gebouwen. Ik kan zowel 2D als 3D tekeningen maken, denk graag mee over de kleur- en materialisatie keuze en de inrichting.

  Kom in contact
 • Draagmuren Specialist
  Draagmuren Specialist
  Beoordeling: 4 van 5459 reviews
  Interieur ontwerper in Dreischor

  Draagmuren Specialist Heeft al ruim 15 jaar lang de ervaring en expertise op het gebied van Draagkrachten, Totaalafbraak, Totaalrenovaties, Aanbouw en alle bijkomende factoren en werkzaamheden die uiteindelijk onder de volledige realisatie van onze passie behoren bij het opleveren van een perfect eindresultaat. Als eerste stap in het proces zal een constructie berekening van cruciaal belang zijn. Zowel voor de Draagmuren, totaalrenovaties, als een aanbouw zal een gecertificeerd constructie rapport met daarin de puntbelasting en een schets van de situatie, indien nodig een stempelplan en bij opbouw een plan van aanpak en een tekening van de architect om de situatie in kaart te kunnen laten brengen, om de volledige basis van de door uw gewenste realisatie in kaart te kunnen brengen. Doordat wij verschillende wisselwerkende teams hebben variëren, waarvan elk team individueel zijn eigen expertise en disciplines bezit zoals Sloopwerkzaamheden, diamant specialisme, constructie medewerkers enc, met VCA certificering. Door onze flexibele planning zijn zowel uw spoed klussen als lang termijn projecten potentieel Wat kan u als consument van de professionaliteit van ons bedrijf verwachten? Zijn wij als bedrijf Verzekerd met een CAR-verzekering dat ook als een van de normen en plichten draagt om onze capaciteiten in de draagbelastingen uit te mogen voeren Verder is elke werknemer die voor ons de opdracht in realisatie komt brengen VCA-vol gecertificeerd, en spreken uiteraard ook de volledige Nederlandse taal in de communicatie Wij als bedrijf kijken er zeer naar uit om samen met u de projecten te mogen uitvoeren en met onze passie en ervaring uw wensen in een perfectionistisch eindresultaat te brengen. Met een uiterste tevredenheidsstelling Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Bij aanvraag van een offerte zult u dezelfde dag nog een officiële vrijblijvende offerte van ons bevestigd krijgen. Wij hopen om samen met ons team van specialisten uw projecten met daarbij al uw zorgen en wensen om deze in een eindresultaat te verzorgen Met vriendelijke groet, Team Draagmuren Specialist

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  bedankt voor de snelle service
  Kom in contact
 • Tribal Mind Solutions
  Tribal Mind Solutions

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Dreischor

  Engineering, 3D design en 3D printen. Wij kunnen U helpen bij het realiseren van Uw idee of ontwerp. Zowel bij eenvoudige (electro) mechanische projecten of industriële besturingsprojecten. MBO-E en BSc Electrotechniek / Embedded Systems met ruime ervaring in E&I en een passie voor conceptualisatie, visualisatie en 3D. Engineering, 3D design and 3D printing. We can make your idee or design become reality. From home and small Electro-mechanial project to even large scale industrial control projects. MBO-E and BSc Electro / Embedded Systems years of experience of E&I and a passion for conceptdesign, visualisation and 3D.

  Kom in contact
 • Leander Rispens Design
  Leander Rispens Design

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Dreischor

  Leander Rispens (1985) is in 2013 afgestudeerd als architect aan de TU delft, met een achtergrond in bouwtechniek aan de NHL te Leeuwarden. In de jaren daarop volgende werkt hij als ontwerper bij verschillende bureaus waaronder Stereo Architects, Benthem Crouwel en wUrck, waar hij momenteel nog steeds werkzaam is. het ontwerp proces bestaat voor Leander uit het individueel benaderen van elk project, zonder zich te veel vast te bijten in vooropgestelde methodiek. Elk project behoeft zijn eigen benadering. Waarbij gezond realisme maar ook ambitie en inspiratie een generalistische ontwerphouding met zich meebrengen. Leander onderscheid zich in zijn toolkit van andere architecten door ook parametrisch te kunnen ontwerpen en te programmeren. Hoewel hij als architect zijnde werk ervaring heeft opgedaan bij allerhande type projecten, variërend van vliegvelden, wegen netwerken en kantoorgebouwen tot kleinschalige tuinateliers, richt LRD als eenmans studio zijnde zich voornamelijk op kleinschalige projecten en woningbouw.

  Kom in contact
 • van Neer Meubelherstel- en klussenbedrijf
  van Neer Meubelherstel- en klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Interieur ontwerper in Dreischor
  Laatste review:
  Binnenzonwering plaatsen of vervangen-
  Professionele vakman, van te voren langsgekomen ivm tijd- en kostenindicatie. Klus goed uitgevoerd, meer dan tevreden!
  Kom in contact

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Dreischor, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Dreischor

Andere vakmensen in Dreischor

Vind vakmensen bij jou in de buurt