Vind sloopbedrijven in Daarlerveen

Op zoek naar sloopbedrijven in Daarlerveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Daarlerveen

 • Bos Sloopwerken
  Bos Sloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7562 reviews
  Sloopbedrijf in Daarlerveen

  Wij zijn van een puur sloop- en renovatiebedrijf uitgegroeid richting de aannemerij. Dat is puur ontstaan doordat we vaak de vraag krijgen of we mensen kennen voor de afbouw. Wij kunnen dus nu zeggen dat we de beschikking hebben over meerdere proffesionals die al jaren in het vak zitten en wij dus kunnen garanderen dat de klus goed wordt uitgevoerd. Wat doen wij: Strippen van gebouwen voor totaalsloop of renovatie. Totaalsloop (kleine gebouwen) Constructies snijden. Zagen van beton. kleinere particuliere sloopopdrachten Stucwerk (ook betoncire) Egaliseren van vloeren Installatiewerkzaamheden (ook vloerverwarming) Tegelwerk Betonstorten (ook schuimbeton) Metselwerk Staalconstructies Timmerwerkzaamheden

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Snel en goed werk geleverd! Houd zich aan de afspraken
 • Horvath handslooptechnic
  Horvath handslooptechnic
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Sloopbedrijf in Daarlerveen

  Nieuwe sloop bedrijf, geregistreerd 2021 .VCA Erkend Badkamer en Toilet en keuken slopen dus Renovatie Sloop altijd welkom ,Plafond Slopen, Behang verwijderen ,Betonvloer Uit breken, muur slopen ,material afvoren bouw sloop en hout puin ook, laminaalt verwijderen ,tapijt verwijderen.Glas verwijderen afvoeren, beetjen boor Werk ervaring doze boren ,sleuven frezen.Door beton en metselwerk boren ook . Garantie in overleg .Precies en hardwerken ook netjes achterlaten.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Prima bedrijf, goed contact snel vakkundig uitgevoerd.
 • G. Kamphuis
  G. Kamphuis
  Beoordeling: 4.7 van 54.75136 reviews
  Sloopbedrijf in Daarlerveen

  Sinds 2016 is mijn bedrijf aangemeld op Werkspot. Omdat ik al 10 jaar ervaring heb in onderstaande werkzaamheden, (als ZZP'er VCA gecertificeerd) lijkt het me nu een mooie uitdaging, om zelf klussen aan te nemen op het gebied van: - Grof tuinonderhoud - Grondwerk - Straatwerk - Gecertificeerd in glasvezelblazen - Ook voor het vervoer van kleine goederen Graag sta ik voor u klaar!

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Vlotte communicatie en alles netjes afgehandeld, kan er niks meer van maken!
 • Plaggenmersch Montage en Dienstverlening
  Plaggenmersch Montage en Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Sloopbedrijf in Daarlerveen

  Plaggenmersch Montage en Dienstverlening is gespecialiseerd in timmerwerk verbouwingen en het monteren van dak en gevel beplating, naadloos aluminium dakgoten, stalen dakplanplaat, sandwich planelen voor dak en wand, stalen boei bekleding,

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Ik geef hem echt 5 sterren. De klus was zo geklaard en naar volle tevredenheid. Ook is Leroy een ontzettend fijn en hartelijk mens.
 • Ten Broeke Groen Grond en Sloopwerk
  Ten Broeke Groen Grond en Sloopwerk
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Sloopbedrijf in Daarlerveen

  Ten Broeke Groen,Grond & Sloopwerk is een jong eenmans bedrijf dat zich voornamelijk bezig houd met kleinschalig groen & grondwerk. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Transport van goederen en machines Afval haal en stortservice Het leveren van afval/groencontainers Bestrating Snoei en zaagwerk Wortels verwijderen Uitgraven van funderingen en andere objecten Het monteren en verkoop van buitenverlichting Het leggen van kabels en leidingen Het uitgraven, afvoeren, egaliseren en profileren van tuinen Het leggen/zetten van andere tuinmaterialen Verwijderen en onderhoud van groen Kleinschalig sloop en demontagewerk Klussen in en rondom huis Verkoop van tuinmaterialen, zand, grind, split en grond

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Julius heeft ons ontzettend goed geholpen met het weghalen van circa 11 meter beukenhaag. De haag was enigzins uit de kluiten gewassen, maar Julius heeft de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd. Werkt erg netjes en snel. Heeft zijn zaken erg goed voor elkaar. Binnenkort komt hij weer langs voor wat straatwerk. Kort gezegd, Julius is een allrounder, komt zijn afspraken netjes na, werkt erg netjes en snel.
 • Loonbedrijf Holland
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Daarlerveen

  loon en grondwerk

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Klus prima uitgevoerd. Kwam met voldoende mensen en materiaal. Kwam vooraf bekijken wat er moest gebeuren. Alles in goed overleg uitgevoerd. Er werd netjes gewerkt en alle hout meegenomen en de plek keurig aangeveegd achtergelaten. En dat alles tegen een prima prijs.
 • AJ Allround Services

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Daarlerveen

  Jong bedrijf met veel ervaringen in renovatie werkzaamheden binnen en buiten huis Werkzaamheden zoals Wc en badkamer renovatie Timmer werkzaamheden Kozijnen vervangen Dak werkzaamheden hellende en platte daken

 • Ikdohet Vakman
  Ikdohet Vakman
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Sloopbedrijf in Daarlerveen

  Ik nodig u uit om mijn website te bezoeken: ikdohet Ik presenteer u een jong bedrijf dat zich toelegt op verschillende taken, zowel voor thuis als voor andere bedrijven. Ik bouw, ik monteer, ik maak schoon, ik schilder, ik zorg voor uw tuin, ik doe alles. Ik verzorg en begeleid uw hervorming van A tot Z. Als ondernemer neem ik u alle zorgen uit handen. Bij mij vind je alles onder één dak!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Zeer aardige man Hij heeft badkamer gerenoveerd Ben er wel tevreden mee Voor de prijs goed werk geleverd
 • E.v.G. Multidiensten
  E.v.G. Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Daarlerveen

  Betonboringen en zagen en sloopdiensten

  Laatste review:
  Alles top voor elkaar. Nette prijzen ook
 • B.R Infratechniek

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Daarlerveen

  Hallo, Ik ben 17 jaar werkzaam in de wegenbouw en tuinaanleg. En ik heb dus de genodigde ervaring. Ook heb ik alle diploma’s van vakman GWW.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Daarlerveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 41 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Daarlerveen

Andere vakmensen in Daarlerveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt