Vind schoonmaakbedrijven in Uffelte

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Uffelte? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Uffelte

 • DDS Service
  DDS Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8586 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Uffelte

  Onze diensten bestaan uit schoonmaak van Ramen, deuren en kozijnen, zonnepanelen, zonnebakken en zonnewering, dakgoten, boeidelen, trespa en gevel, dak/dakkapellen, terras overkapping, damwand en houtwerk. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf voor al uw schoonmaakwensen in en om uw huis, kantoor of bedrijfsruimte. Onder het motto “onderhoud is behoud” wassen wij niet alleen de ramen maar besteden ook veel aandacht aan het houtwerk, de omlijstingen, deuren, kozijnen, zonnepanelen en meer. Wij werken bij voorkeur met vaste teamleden zodat u zo veel mogelijk dezelfde vertrouwde gezichten te zien krijgt. Ons personeel is ten alle tijde representatief en vakbekwaam. Wij zorgen dat alles stralend en streeploos schoon is en we vertrekken pas als u 100% tevreden bent. Ziet u na ons vertrek toch nog iets, komen wij geheel kosteloos terug om dit alsnog naar uw wens te maken.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  DDS was bereid om mijn buren en mij in één dag te helpen. De ramen, kozijnen en zonnepanelen zien er weer goed schoon uit. Opvallend is hoe veel aandacht en tijd ze besteden zodat het allemaal goed schoon is.
 • schoonmaakbedrijf zanting
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Uffelte

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Ruinerwold bij schoonmaakbedrijf zanting terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • De Roetvreter
  De Roetvreter
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Uffelte

  De Roetvreter is uw ideale partner als u een schoorsteenveegbedrijf nodig hebt in Hoogeveen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in schoorsteenvegen en nog veel meer diensten die wij als schoorsteenveegbedrijf voor u kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op per mail, telefonisch of via Social Media. U kunt ook een kijkje nemen op onze website. Dat is onze naam + .nl

  Laatste review:
  Schoorsteenvegen-
  top gozer top schoorsteenveger top prater waar voor mijn geld de kachel brandt weer lekker echt een aanrader tob van JOb
 • R Lokken

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Uffelte

  R Lokken kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Uffelte en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Fiets reparatie of onderhoud, Metaalbewerking, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met R Lokken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Bosma Multiservice
  Bosma Multiservice
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Uffelte

  Bosma Multiservice kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in heel Noord Nederland. Ik sta klaar om al je vragen over Daken, muren of gevels reinigen met de softwash methode. Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Puinruimen & industriële reiniging & SoftWash te beantwoorden. Neem direct contact op met Bosma Multiservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Het is mooi schoon geworden. Ik had niet gevraagd met wat voor materiaal hij werkt, of de middelen nu volkomen milieuvriendelijk zijn vraag ik mij wel af. Daarover had ik geen info ingewonnen en ook niet gekregen. Maar ik ben blij met het resultaat.
 • Handel en Dienstverlening Entjes

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Uffelte

  Ben je op zoek naar een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf? Dan kun je in Uffelte bij Handel en Dienstverlening Entjes terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • In'Chantid By Shuly
  In'Chantid By Shuly
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Schoonmaakbedrijf in Uffelte

  Hallo ik ben Shuly en werk al 1 jaar bij beter thuis wonen als huishoudelijke hulp en vind het leuk mijn cliënten een schone huis, kantoor te bieden. Wil je ook iemand die zelfstandig, snel en keurig werk. Dan ben ik de schoonmaakster die je zocht.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Ik heb een uur op Shuly gewacht waar we hadden afgesproken zodat ik haar mijn sta caravan kon laten zien. Ze is nooit gekomen. Ik heb gebeld en geappt en nooit meer wat gehoord. Erg naar omdat ze al toegezegd had om eind april een 1e x te komen schoonmaken. Onbegrijpelijk
 • Cath's Cleaning Business
  Cath's Cleaning Business
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Uffelte

  Cath's Cleaning Business is je ideale partner als je een ZZP’er in de schoonmaak nodig hebt in Hoogeveen en omgeving. Ze is gespecialiseerd in interieur-schoonmaak zakelijk, maar ook particulier, een oplever schoonmaak of andere schoonmaak uitdagingen zijn uiteraard in overleg mogelijk, want “Vuil verdwijnt, waar Cath verschijnt” Neem contact op zodat ze je verder kan helpen en een offerte kan opstellen. De tarieven liggen tussen de 32,50 en 35,- ex BTW afhankelijk van de klus.

 • Rademaker schoonmaak service
  Rademaker schoonmaak service
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Uffelte

  Schone panden en tevreden klanten is mijn uitgangspunt. Goede communicatie is daarbij een must. Actief in Hoogeveen en omstreken.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Het ging prima, bedankt!
 • Dakdekker Mariusz
  Beoordeling: 4.4 van 54.4565 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Uffelte

  mijn beroep is een timerman Ik werk al 4 jaar als timmerman in NederlandIk heb 2 jaar op daken gewerkt laatste 2 jaar als all bouw timmerman

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig dakdoorvoer geplaatst. Komt afspraken na en prettige communicatie. Aanrader.

4.5

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Uffelte, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 64 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Uffelte

Andere vakmensen in Uffelte

Vind vakmensen bij jou in de buurt