Vind schoonmaakbedrijven in Rouveen

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Rouveen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Rouveen

 • DDS Service
  DDS Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8581 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Rouveen

  Onze diensten bestaan uit schoonmaak van Ramen, deuren en kozijnen, zonnepanelen, zonnebakken en zonnewering, dakgoten, boeidelen, trespa en gevel, dak/dakkapellen, terras overkapping, damwand en houtwerk. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf voor al uw schoonmaakwensen in en om uw huis, kantoor of bedrijfsruimte. Onder het motto “onderhoud is behoud” wassen wij niet alleen de ramen maar besteden ook veel aandacht aan het houtwerk, de omlijstingen, deuren, kozijnen, zonnepanelen en meer. Wij werken bij voorkeur met vaste teamleden zodat u zo veel mogelijk dezelfde vertrouwde gezichten te zien krijgt. Ons personeel is ten alle tijde representatief en vakbekwaam. Wij zorgen dat alles stralend en streeploos schoon is en we vertrekken pas als u 100% tevreden bent. Ziet u na ons vertrek toch nog iets, komen wij geheel kosteloos terug om dit alsnog naar uw wens te maken.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  ik weet nu niet aan wie ik het geef , maar ik ben zeer tevreden.
 • schoonmaakbedrijf zanting
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Rouveen

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Ruinerwold bij schoonmaakbedrijf zanting terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Bouwservice Huls
  Bouwservice Huls
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Rouveen

  Mijn naam is Bert Huls en van 2000 tot 2005 heb ik in loondienst gezeten bij een kleine aannemer, waarbij ik alle facetten van het vak heb geleerd. Sinds 2005 ben ik actief al zzp'er in de bouw en werk ik voor zakelijke klanten. Nu wil ik me richten op de particuliere markt. Een greep uit mijn werken zijn: - Kozijnen vervangen - Tegelwerken - Dakramen plaatsen - Plafonds maken - Diverse timmerwerkzaamheden Alles word besproken vanaf de start tot aan oplevering. Op alles wat ik maak, geef ik garantie.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Goede communicatie, initiatief tot zaken regelen met derde partij prima in orde. Resultaat na herstel beter als situatie ervoor.
 • Stadtmuller Multidiensten
  Stadtmuller Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Rouveen

  Stadtmuller Multidiensten kan je helpen met: Verbouwingen, Timmerwerken, Schilderwerkzaamheden, Kozijnenvervangen/plaatsen, Deuren afhangen,Badkamers, Kitwerken, Dakramen plaatsen/vervangen/kasten monteren/kleine dingen in en om het huis. Neem contact op met Stephan Stadtmuller Multidiensten om je klus te bespreken.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  klus snel aangenomen, op zeer korte termijn ingepland. Vooraf heeft er nog een schouw plaats gevonden voor de plaatsing en diameter van de afvoer. Verder netjes meegedacht over de oplossing en plaatsing van het raam. Uitvoering was zeer net en binnen een dag uitgevoerd. Afval is ook netjes opgeruimd.
 • De Restauratietimmerman Wim Engel
  De Restauratietimmerman Wim Engel
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Rouveen

  Oude boerderijen, historische huizen, monumentaal gebinte… ons werkterrein is zeer divers Omdat elk project uniek is en een eigen aanpak vergt, nemen we vooraf de tijd om u en uw wensen te leren kennen. Wij denken tot in de kleinste details met u mee en hebben gevoel voor traditie. Waar andere twijfelen, zien wij mogelijkheden. Een oud gebouw, hoe vervallen ook, leeft en dat maakt het voor ons een prachtige uitdaging. Wij hebben ons omringd met andere echte vakmensen, zodat we een project vanaf de fundering tot aan de nok kunnen aanpakken. Precies zoals u het in gedachten had.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Ronduit geweldig. Vakman. Eerlijk. Denkt mee. Heeft ideeën. Fantastisch. Bij vrienden aanbevolen, met dezelfde ervaring.
 • Klaas Harke bouw
  Klaas Harke bouw

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Rouveen

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Klaas Harke en ik heb inmiddels meer dan vijftien jaar ervaring in de bouw. Van origine ben ik Timmerman en hier heb ik ook een bouwopleiding voor afgerond. Ik heb alle nodige papieren, maar vooral passie voor het vak, daar kunt u op rekenen! Heeft u bouw of verbouwplannen? Dan bent u bij Klaas Harke bouw aan het juiste adres. Ik kom graag met u in contact om uw wensen te bespreken en help u met plezier om tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Klaas Harke Klaas Harke bouw

 • S-B Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Rouveen

  Ik ben Steven Bisschop een zelfstandig ondernemer. Ik werk met meerdere zelfstandige ondernemers en ben daarom breed inzetbaar in de bouw. Denk aan timmerwerkzaamheden, elektra werkzaamheden, loodgieterswerk, kortom het complete pakket. Hebt u een klus of vragen over plan van aanpak, neem gerust contact met mij op om te kijken naar een passende oplossing en eventueel een passende offerte.

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Duidelijke communicatie en snel beschikbaar. Dacht goed mee en heeft de klus goed uitgevoerd.
 • REPKON B.V.
  REPKON B.V.

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Rouveen

  REPKON B.V. kan je helpen met conciërge werkzaamheden zoals onderhoud aan en in de gebouwen, terreinen, tuinen en parkeerplaatsen. Heeft u kleine verhuiswerkzaamheden dan regelen wij dat u spullen op de juiste plaats komen te staan. Repkon BV wil graag u ontzorgen en daarom regelen wij u werkzaamheden van A t/m Z. Tevens kan onze lasser TIG en MIG/MAG producten voor u maken in onze werkplaats in Staphorst. Hij denkt met u mee en samen komen wij tot een product op maat gemaakt. Daarnaast beschikken wij over onderhoud- en montage monteurs die graag werkzaamheden voor u plaatsen of repareren. Denk aan kleine timmerwerkzaamheden, hekwerk plaatsen, vangrails plaatsen en magazijn stellingen plaatsen en repareren, Zoals u leest zijn wij breed in onze werkzaamheden en daarom staat ons team klaar om al je vragen over Diverse werkzaamheden te beantwoorden. Neem direct contact op met REPKON B.V. om je klus te bespreken en/of een prijsopgave aan te vragen.

 • Erik Coster

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Rouveen

  Kleine binnen en buitenklusjes die in een korte tijd gerealiseerd kunnen worden d.w.z. enkele uren.

 • Jan Brand Bouw
  Jan Brand Bouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Rouveen

  Ik ben Jan Brand ik werk sinds 2018 voor mij zelf als allround timmerman. Daarvoor heb ik 16 jaar bij een plaatselijk aannemer gewerkt als allround timmerman. Voor alle voorkomende werkzaamheden waaronder timmeren,metselen,tegelwerk,dakramen, kozijnen veranda’s. w janbrandbouw...

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Nog niemand geweest

4.5

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Rouveen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 74 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Rouveen

Andere vakmensen in Rouveen

Vind vakmensen bij jou in de buurt