Vind schoonmaakbedrijven in Middelharnis

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Middelharnis? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Middelharnis

 • Workillo
  Workillo
  Beoordeling: 4.6 van 54.6534 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Middelharnis

  Workillo a company based in Rotterdam.I have good and corporative staff for cleaning Hotel cleaning,House keeping,Event Management.No matter if you have a party at your house or at any place we will help you in cleaning. our services are very afordable feel free to ask for our package. I am sure you will be 100% satisfied with my work

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Hij werkte heel hard en keurig. Zekere een aanrader!
 • Meinders Services
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Middelharnis

  Meinders Services ; waar schoon de standaard is. Ik werk al sinds 2010 als glazenwasser en heb dit eerst voor een bedrijf gedaan maar in 2021 gekozen om voor mijn zelf te werken. Ik kan uw ramen op de traditionele wijze wassen maar ook beschik ik over een tuckerpole systeem. Ik kan ook spinnen behandeling uitvoeren en doe ook schoonmaak. Verder kan ik ook ingehuurd worden voor : - leeghalen van dakgoten - reinigen/impregneren van daken - schoonmaak binnen en buiten - reinigen van bankstellen/ tapijten en vloeren - poetsen van auto's

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Hele galerij blinkend schoon, nette, vriendelijke man. Schappelijke prijs. Dit is echt een aanrader!
 • JNL Facilitair
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Middelharnis

  Wij zijn een jong, dynamisch, nieuw bedrijf op het gebied van schoonmaak-, glas-, gevel, - en liftreiniging. Wij hebben jarenlange ervaring op het totale schoonmaakpakket. Ook adviezen zijn bij ons aan te vragen.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Super goed geholpen. Onze gevel is weer helemaal schoon! Aardige, vrolijke man. Legde alles goed uit en heeft alles ook weer schoon en netjes achtergelaten!
 • Bodenco
  Bodenco
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Middelharnis

  Bodenco is een timmerbedrijf met 20 jaar ervaring. Het bedrijfsmotto is: Goed waar het moet, perfect waar het kan. Sinds 2000 kwam je mij regelmatig met gereedschap tegen bij vrienden en familie, gevolgd door een verbouwing van mijn eigen huis en klussen voor bedrijven en musea. Mijn ervaring is breed: van het ophangen van een schilderij tot het zetten van een binnenwandje; van het uitruimen van een museum tot grof sloopwerk; en van het schilderen van een heel schoolgebouw tot aan het aanleggen van meters elektra. Bodenco gaat voor degelijke kwaliteit en heeft een groot netwerk van andere bedrijven, als de klus net iets te groot of te specialistisch wordt.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Wij waren heel blij met hoe Look een en ander heeft aangepakt. En ook de vakmensen die hij had geregeld voor de extra hulp waren fijne mensen die goed werk leverden. Sommige dingen duurden iets langer dan ingeschat maar daar werden geen extra kosten voor in rekening gebracht en deze werden met zorg afgemaakt. Al met al zeer tevreden.
 • Hagestein Services

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Middelharnis

  Klussenbedrijf allround

 • Habib Diensten
  Habib Diensten
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Middelharnis

  Habib Diensten kan je helpen met je Vloerspecialist, Klusbedrijf klus in Middelharnis en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Reparatie witgoed, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Habib Diensten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Habib Diensten kan je helpen met je Vloerspecialist, Klusbedrijf klus in Middelharnis en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Reparatie witgoed, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Habib Diensten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Op korte termijn heeft hij onze klusjes gedaan. Koste veel geld.
 • Erka Schoonmaakbedrijf

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Middelharnis

  Erka Schoonmaakbedrijf kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Middelharnis en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Erka Schoonmaakbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Van horssen allround onderhoud

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Middelharnis

  U wilt uw tuin verbouwen maar u wilt u geen zorgen hoeven maken over het leeg halen van uw tuin? Wij doen dit graag voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • I wood not know

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Middelharnis

  Mijn naam is Steven Romijn en ik ben na werkzaam te zijn geweest als schilder en meubelmaker begonnen voor mijzelf. Ik richt mij vooral op creatieve houtbewerking en ga geen opdracht uit de weg! In mijn werkplaats aan huis of bij de klant maak ik alles op maat en denk ik mee met jouw wensen! Naast houtbewerking neem ik ook schilder- en behangwerk aan. Groet, Steven

 • M & M Wonen B.V.
  M & M Wonen B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Middelharnis

  M&M Wonen KvK nr : 83956646 Wij richten ons op het opleveren van woningen. We zorgen ervoor dat uw woning binnen 48uur bezem schoon is. Wat valt er onder schoonaak: kozijnen, vensterbanken. Sanitair en het keukenblok. Harde vloer. Glasbewassing. Oplevering: Zijn er punten die u graag wilt meenemen maar, weet u niet of wij dit aanbieden. Voelt u zich niet bezwaard om dit aan te geven. Bijv. -( het demonteren van een keuken of het verwijderen van een vloer. - Behang verwijderen. - Gaten opvullen in de muur. - Evt. Schilderwerk. - Tuin onderhoud onkruid verwijderen. - Meubels monteren. Wij proberen altijd onze diensten af te stemmen op uw wensen. Onder het begrip wonen is een schone en veilige omgeving erg belangrijk. Om deze reden bieden wij ook ongedierte bestrijding aan. Om uw woon plezier te optimaliseren. Diensten: - Meubels monteren -oplevering. -schoonmaak. -Ongedierte bestrijding

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Hele aardige heren die mijn schuur goed schoongemaakt hebben en daarbij nog geholpen hebben om alles weg te gooien. Heb je iemand nodig voor schoonmaak dan moet je zeker deze heren hebben. Ik ben 100% tevreden!!

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Middelharnis, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 195 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Middelharnis

Andere vakmensen in Middelharnis

Vind vakmensen bij jou in de buurt