Vind Slotenmakers in Middelharnis

Op zoek naar Slotenmakers in Middelharnis? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Middelharnis

 • Vols Slotenspecialist
  Vols Slotenspecialist
  Beoordeling: 4.8 van 54.85160 reviews
  Slotenmaker in Middelharnis

  De erkende slotenmakers van Slotenkraker openen en vervangen alle sloten in en rond uw woning. Wij maken de sloten op deuren, ramen, schuifpuien fiets- en brommersloten en kluissloten open. Daarnaast plaatsen en vervangen wij hang- en sluitwerk. ook de specialist voor het plaatsen van meerpuntsluitingen .

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Goede service. Alles netjes opgelost en kwam met super tips. Dank
 • Happy keys
  Happy keys
  Beoordeling: 4.9 van 54.95109 reviews
  Slotenmaker in Middelharnis

  Happy keys is gespecialiseerd in het openmaken van deuren, het plaatsen van sloten en het voorkomen van inbraak. Ons belangrijkste doel is om professionele,  efficiënte en betrouwbare slotenmakersdiensten te bieden tegen concurrerende tarieven. Onze werkzaamheden worden altijd vooraf en in overeenstemming met u besproken. Wij werken altijd met vaste prijzen en alle prijzen zijn inclusief montage en BTW!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Ik wacht al 3 weken op deze meneer om lamgs te komen voor mijn deurbeslag, afspraak ingepland vraag je of het wat later kan plant dhr andere dingen in terwijl je bouwt en al 3 weken geduld hebt voor een vakman en niet zomaar iemand anders wilt laten langs komen heel walgelijk dit , slecht in omgang en heel onvriendelijk.
 • RA-Installatie&Elektra Techniek
  RA-Installatie&Elektra Techniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Middelharnis

  Houd van aanpakken met veel werk ervaring in diverse richtingen met veel technisch inzicht

  Laatste review:
  Gasleiding aanleggen of vervangen-
  Werkt goed, snel en zorgvuldig. Probeert schade zoveel mogelijk te voorkomen
 • VDW Bouw en Management

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Middelharnis

  VDW bouw en management richt zich op de (particuliere) woningmarkt. Het verzorgt alle voorkomende werkzaamheden zoals , timmerwerk, tegelwerk, stucadoorwerk, installatiewerk enz.

 • Hagestein Services

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Middelharnis

  Klussenbedrijf allround

 • A. Visser Services

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Middelharnis

  Visser Services is een éénmanszaak, nog niet zo lang geleden gestart, welke zich richt op kleine verbouwingen, reparaties, verduurzaming en onderhoud aan gebouwen. Wij proberen ons te richten op díe klussen, waar grotere bedrijven en aannemers niet meer voor komen, omdat ze te weinig tijd en/of personeel hebben. Wat doen wij zoal? Timmer- en metselwerkzaamheden, installatiewerkzaamheden aan gas- water, cv- en elektrische installaties en lood- en zinkwerken. Concretere voorbeelden zijn: het plaatsen van keukens, het tegelen van keuken, badkamer of toilet, dakrenovaties, het isoleren van daken en gevels van binnenuit.. Niet alleen op projektbasis, maar wij zijn ook te benaderen voor kleinere mutaties en klachten.

 • I wood not know

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Middelharnis

  Mijn naam is Steven Romijn en ik ben na werkzaam te zijn geweest als schilder en meubelmaker begonnen voor mijzelf. Ik richt mij vooral op creatieve houtbewerking en ga geen opdracht uit de weg! In mijn werkplaats aan huis of bij de klant maak ik alles op maat en denk ik mee met jouw wensen! Naast houtbewerking neem ik ook schilder- en behangwerk aan. Groet, Steven

 • Ctroostservice
  Ctroostservice
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Slotenmaker in Middelharnis

  Klussenbedrijf op Goeree-overflakkee.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Komt afspraken na , levert keurig werk en is vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden !
 • Dion Heijboer Services

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Middelharnis

  Als ervaren kitter ben ik bekend om mijn ongeëvenaarde vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Mijn gebruik van hoogwaardige materialen en precieze afwerking garandeert duurzame resultaten die de tand des tijds doorstaan. Mijn open communicatie en transparantie tijdens het proces creëren een vertrouwensband met klanten. Ik pas me flexibel aan de specifieke eisen van elk project aan, of het nu gaat om reparaties, renovaties of nieuwbouw. Mijn scherp oog voor detail waarborgt niet alleen functionele voegen, maar ook esthetisch verfijnde resultaten. Efficiëntie is mijn handelsmerk, waardoor ik projecten binnen deadlines voltooi zonder concessies aan vakmanschap. Milieubewustzijn is ingebed in mijn werk, en ik zoek voortdurend naar duurzame kitoplossingen. Met proactieve probleemoplossing toon ik mijn toewijding aan het overtreffen van klantverwachtingen, wat het vertrouwen van mijn klanten in mijn expertise versterkt.

 • Timmer- en Onderhoudsbedrijf Koos van Nunen
  Timmer- en Onderhoudsbedrijf Koos van Nunen

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Middelharnis

4.7

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Middelharnis, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 67 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Middelharnis

Andere vakmensen in Middelharnis

Vind vakmensen bij jou in de buurt