Schoonmaakbedrijven in De Blesse

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde schoonmaakbedrijven in De Blesse. Plaats je klus om gratis offertes te ontvangen van de schoonmakers van Werkspot in De Blesse

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in De Blesse

 • DDS Service
  DDS Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8591 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Blesse

  Onze diensten bestaan uit schoonmaak van Ramen, deuren en kozijnen, zonnepanelen, zonnebakken en zonnewering, dakgoten, boeidelen, trespa en gevel, dak/dakkapellen, terras overkapping, damwand en houtwerk. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf voor al uw schoonmaakwensen in en om uw huis, kantoor of bedrijfsruimte. Onder het motto “onderhoud is behoud” wassen wij niet alleen de ramen maar besteden ook veel aandacht aan het houtwerk, de omlijstingen, deuren, kozijnen, zonnepanelen en meer. Wij werken bij voorkeur met vaste teamleden zodat u zo veel mogelijk dezelfde vertrouwde gezichten te zien krijgt. Ons personeel is ten alle tijde representatief en vakbekwaam. Wij zorgen dat alles stralend en streeploos schoon is en we vertrekken pas als u 100% tevreden bent. Ziet u na ons vertrek toch nog iets, komen wij geheel kosteloos terug om dit alsnog naar uw wens te maken.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Het is nog in uitvoering maar zoals het er nu uitziet prima gedaan!! Wij zijn tevreden!
  Kom in contact
 • Stars Clean B.V.
  Stars Clean B.V.
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Blesse

  Stars Clean B.V. kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Steenwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reinigen zonwering of markies, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Stars Clean B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Kwamen niet opdagen op de afspraak
  Kom in contact
 • De zingende dakdekker
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Blesse

  Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf in Oldeberkoop, dan kan De zingende dakdekker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Serieus door de mannen aangepakt en klus geklaard super tevreden
  Kom in contact
 • MDV Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in De Blesse

  MDV Dienstverlening kan je helpen met je Schilder, Stukadoor klus in De Blesse en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk buiten, Gevel reparatie of behandeling, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met MDV Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Dihazo Bouwservice

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in De Blesse

  Hi wij zijn Dihazo Bouwservice en zijn het klusbedrijf voor jou! Wat ons zo goed maakt is onze jaren ervaring in all-round klussen. Van dak tot vloer en alles er tussen in. Wij doen het allemaal!

  Kom in contact
 • Ramon v/d Hogen bestrating en dienstverlening
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Blesse

  Ramon v/d Hogen bestrating en dienstverlening. Voor uw klussen in de tuin en ook het bestraten ervan. Ook voor klussen op het dak kunt u bij mij terecht.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Laatste bericht niet gelezen.
  Kom in contact
 • Jeroen Dekker Voetbal Academy
  Jeroen Dekker Voetbal Academy

  Nieuw op Werkspot

  Schoonmaakbedrijf in De Blesse

  Hardwerkende zzp’er in slopen, tillen , verhuizen, ondersteunen etc. Neem contact op als je iets nodig bent. Neem de klussen ook aan, groot netwerk met zzp’ers. Ondersteuning nodig of haast bij een klus? We staan snel klaar voor u.

  Kom in contact
 • Allroundabout service

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in De Blesse

  Allroundabout service... Voor al uw klus- en koeriersdiensten.

  Kom in contact
 • Metselbedrijf JC Elsinga

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in De Blesse

  metselbedrijf dakpannen

  Kom in contact
 • G. Limburg
  G. Limburg
  Beoordeling: 4.2 van 54.2524 reviews
  Schoonmaakbedrijf in De Blesse

  Ik ben sinds 2006 zelfstandig doe veel uit eenlopende werkzaamheden maar de laatste jaren is mijn hoofdmoot toch wel renovatie van kozijnen dit kan van kunstof tot aluminum zijn en zelfs hout van vernieuwen tot volledig vervangen zijn en alles wat er bij komt kijken. En uiteraard heb ik service en kwaliteit hoog in het vaandel staan

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  De beste meneer komt om onze plafond te repareren. Agnes platen hingen door. Na het opnieuw doen hangen ze nog steeds door en zijn er veel naden er tussen dus het is nog lelijker geworden. Hij geeft aan dat het aan de constructie ligt maar wij hebben hem gevraagd dit op te lossen maar niet gedaan. Lijkt om meneer ons niet begrijpt maar zijn ver van tevreden
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in De Blesse, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 78 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in De Blesse

Andere vakmensen in De Blesse

Vind vakmensen bij jou in de buurt