Vind Gevelreinigers in Kiel-Windeweer

Op zoek naar Gevelreinigers in Kiel-Windeweer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Kiel-Windeweer

 • Service Dienst Groningen
  Service Dienst Groningen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9579 reviews
  Gevelreiniger in Kiel-Windeweer

  Wij zijn Service Dienst Groningen een bekend bedrijf in Groningen en omstreken. Wij staan bekend om onze uitstekende service en ons hoogwaardige vakmanschap richting onze klanten. Bent u opzoek naar een betrouwbare partij voor uw werkzaamheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Even een paar voorbeelden: - Heeft u erg vervuilde ramen en kozijnen, wellicht ook de goten verstopt en de boeidelen zijn ernstig vervuild? Ik Melvin knap dit graag voor u op. We hebben op het moment een stormloop qua glasbewassing en reinigen van kozijnen en overige delen rondom het huis. Neem gerust contact met ons op, graag refereer ik u naar onze reviews van mijn recente werk. - Iemand in uw naaste kring is overleden of gaat verhuizen maar diegene ziet af van alles wat er in of om de woning bevindt? Wij kunnen de woning leeghalen, ontruimen, de spullen verhuizen of zelfs opslaan in onze opslag. - Heeft iemand graffiti gespoten op uw woning of bedrijfspand? Dit is natuurlijk niet mooi. Wij kunnen snel schakelen en de graffiti verwijderen. Wij hebben zelfs de nieuwste techniek. Dit is het verwijderen van graffiti met onze laser, dit is een stuk beter voor de natuur. Service Dienst Groningen werkt voor verschillende grote bedrijven in Groningen en omstreken, waaronder Nijestee en meerdere grote(re) bouwbedrijven. Even een paar werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren of waar u ons voor kunt benaderen: - Ontruiming(en). - Verhuizing(en) en opslag van goederen. - Afvoeren van al uw grofvuil, tuinafval en overig vuil. - Afvoeren van uw schroot, elektrische apparaten, fietsen en overige voertuigen. - Verschillende sloopwerkzaamheden in en om uw woning. Waaronder ook tuinen. - Gevelreiniging. - Ongediertebestrijding - Verschillende hogedruk werkzaamheden, waaronder schoonspuiten van galerijen, vervuilde aanslag op uw terras of gevels. - Nabehandeling(en) van onze hogedruk werkzaamheden waaronder algendoder, impregneren en “anti-plas coating”. - Glasbewassing van uw woning of bedrijfspand. - Schoonmaken van goten, kunststof of trespa. - Kozijnen opnieuw coaten. - Vloeren verwijderen. - Oplevering schoonmaak van uw bedrijf of woning. PS: Indien uw gewenste werkzaamheden er niet tussen staan schroom dan niet om alsnog uw aanvraag bij ons neer te leggen. Wij hebben altijd opties. Kijk ons portfolio voor foto’s van recente projecten, tevens verwijs ik u graag door naar onze website voor overige informatie en mogelijk meer informatie m.b.t onze werkzaamheden. Hopelijk snel tot ziens.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Goede, vlotte communicatie. De klus snel geklaard en het resultaat is super!
  Kom in contact
 • Solar clean groningen
  Solar clean groningen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Gevelreiniger in Kiel-Windeweer

  Welkom bij Solar Clean Groningen, Jouw partner in professionele reiniging. Onze diensten zijn: Zonnepanelen reinigen Kunststof reinigen Dakgoten reinigen Dakkapel reinigen Telescoop bewassing Glas bewassing Of u nu op zoek bent naar een eenmalige of regelmatige service, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw wensen en budget. Stuur ons gerust een WhatsApp-bericht met uw verzoek voor een offerte en wij zullen zo snel mogelijk reageren. Met vriendelijke groet, Solar Clean Groningen

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Keurig geholpen. Werkt netjes.
  Kom in contact
 • Slagmolen klussen
  Slagmolen klussen
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Gevelreiniger in Kiel-Windeweer

  Wilt u een passende offerte voor uw klus neem contact op met Slagmolen Klussen. Gevelreiniging / Impregneren Gevelherstel (aardbeving) Voegwerkzaamheden Metselwerk (-herstel) Loodslab vervangwerkzaamheden Dilatatievoeg (-herstel) Dakgoten Leiding werkzaamheden Heeft u een klus die niet in deze lijst is vermeld, geen probleem ik sta u graag te woord om uw werkzaamheden in overweging te nemen. Met vriendelijke groeten, Harco Slagmolen Slagmolen Klussen

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Harco is een enthousiaste, hardwerkende professional met aandacht en liefde voor zijn vak. Een alles-kunner: het reinigen/opnieuw voegen en impregneren van de buitenmuur, het reinigen en impregneren van het dak, het vervangen van de dakgoten (incl. verlengen van het dak), allerlei andere klussen .... alles is hem toevertrouwd. Hij communiceert open en eerlijk en hanteert eerlijke prijzen. Hij is pro-actief, denkt mee en lost op.. Wij bevelen iedereen Harco aan.
  Kom in contact
 • EDV Diensten
  EDV Diensten
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Gevelreiniger in Kiel-Windeweer

  EDV Diensten Afspraak = Afspraak Totaalpakket aan schoonmaakdiensten EDV diensten werkt met scherpe tarieven. EDV diensten biedt alle soorten schoonmaak mogelijkheden aan, Volledig volgens de wensen en verwachtingen van de klant.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Ik had een spoed vraag om mijn ramen te wassen. EDV Diensten reageerden erg snel en kon de klus uitvoeren.
  Kom in contact
 • AKEMO
  AKEMO

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kiel-Windeweer

  AKEMO V.O.F. Dakcoating en Latex spuitwerk Reed 20 jaar actief in dakcoating en spuiten. Hoge kwaliteit en service is ons doel.

  Kom in contact
 • clean scene

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kiel-Windeweer

  clean scene kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Sappemeer en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Gevel reparatie of behandeling, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met clean scene om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Dienstverlening Bazuin
  Dienstverlening Bazuin

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kiel-Windeweer

  Op zoek naar een betrouwbare Specialistisch Reiniger? Dan bent u bij Dienstverlening Bazuin op het juiste adres! Een team van 2 jonge ondernemers onder 1 dak met al meer dan 5 jaar schoonmaak expertise. Wij zijn actief in het reinigen van kunststof(boeidelen, windveren, gevelbeplating) oppervlakte’s, daken, gevels, zonnepanelen, loodswanden en in overleg nog veel meer! Ook kunnen wij na het reinigen impregneermiddel aanbrengen op uw gevel/dak/oppervlakte wat ervoor zorgt dat u langer kunt genieten van een schoon resultaat, daarnaast vormt het een beschermlaag tegen vocht en vuil zodat uw steen weer goed beschermd is tegen de weersinvloeden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

  Kom in contact
 • Voeg en metsel bedrijf B v/d Laan
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Gevelreiniger in Kiel-Windeweer

  Ik heb een goed lopend bedrijf ,ik heb al 30 jaar ervaring in de voegwerkzaamheden. Ik kan de u de service aanbieden van goede voegwerk. Ik kap of slijp de voegen ook uit. En ik kan ook de woningen impregneren. Dat betekend dat ik na het voegen een woning als het nodig is kan impregneren dat betekend dat er dan geen vocht meer door de muren gaat na het impregneren. dus mijn slagzin is: Voegt waarde aan u woning toe. Ook voor u aardbeving schade

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Klus naar volle tevredenheid uitgevoerd. Daarnaast hele sympathieke mensen. Aanrader.
  Kom in contact
 • Roz-Stuc
  Roz-Stuc
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Gevelreiniger in Kiel-Windeweer

  Bent u op zoek naar een professional op het gebied van stucwerk of afbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Roz-Stuc is een afbouw bedrijf, die altijd voor u klaar staat! Kwalitiet en netheid staat bij ons op nummer 1! U kunt verblijvend contact met ons opnemen. Wij hopen u snel tespreken.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Keurig werk, snel geregeld!
  Kom in contact
 • MVZ Techniek
  MVZ Techniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Gevelreiniger in Kiel-Windeweer

  MVZ Techniek heeft al veel particulieren/bedrijven geholpen met het behalen van bedrijfsdoelen. Denk hierbij aan slim, innovatief en mileubewust ondernemen. Hiervoor bieden wij een breed scala aan producten en diensten aan op de markt. in onderstaand overzicht ziet u een aantal aspecten van ons portfolio. Electra werkzaamheden / CV Installaties / Airo's / Waterleidingen / Afvoeren / Zonnepanelen / Zonneboilers / Palletkachels Beveiliging (camera's / inbraak toegangscontrole ) Badkamers / Lichtplannen / Elektrische Garagedeuren

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Michel is een top vakman! Houdt zich aan zijn afspraken en heeft netjes werk geleverd!
  Kom in contact

5

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Kiel-Windeweer, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Kiel-Windeweer

Andere vakmensen in Kiel-Windeweer

Vind vakmensen bij jou in de buurt