Vind isolatiebedrijven in Kiel-Windeweer

Op zoek naar isolatiebedrijven in Kiel-Windeweer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele isolatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde isolatiebedrijven in Kiel-Windeweer

 • Kistemaker Constructions
  Kistemaker Constructions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Isolatiebedrijf in Kiel-Windeweer

  Kistemaker Constructions is een allround klussenbedrijf, gespecialiseerd in woning renovaties. Denk hierbij aan warmte/geluidisolatie, laminaat/parketvloeren, schilderwerk binnen en timmerwerkzaamheden zoals inbouwkasten/washokken/etc. Ook voor sloopwerkzaamheden binnenhuis kunt u bij ons terecht. Maatwerk en klant tevredenheid voor een nette prijs staan centraal. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Er is altijd een oplossing!

  Laatste review:
  Geluidsisolatie-
  Goede communicatie en goed werk geleverd. Voldaan aan alle wensen. Aanrader!
 • Bouwbedrijf Constantin
  Bouwbedrijf Constantin
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Isolatiebedrijf in Kiel-Windeweer

  Snel,efficient en betaalbaar!!!

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Hardwerkend klusbedrijf, vriendelijke collega’s. Vloer nageisoleerd met pir. Leveren flinke arbeid voor duidelijk afgesproken prijs vooraf. Constantin reageert snel en adequaat.
 • Aannemersbedrijf J. Kuit V.O.F.
  Aannemersbedrijf J. Kuit V.O.F.

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Kiel-Windeweer

  Welkom uw professionele aannemersbedrijf in Groningen en Drenthe. Vanuit Kiel-Windeweer verzorgen wij door de gehele provincie de verbouwing, de restauratie en het onderhoud aan uw huis tegen een scherpe prijs. Al sinds 1992 bieden wij de nodige expertise om al uw wensen te doen uitkomen. Als uw vakkundige aannemer zijn wij gespecialiseerd in algemene onderhouds- en renovatiewerkzaamheden aan woningen. Van fundering tot dak; we zijn van alle markten thuis. Ook restaureren we moeiteloos uw huis. Tevens kunt u bij onze bouwonderneming terecht voor het maken, bewerken of renoveren van uw houtwerk. We beschikken over een eigen werkplaats waar we houten trappen, kozijnen, ramen, deuren en andere houtwerk maken of voorzien van het nodige opknapwerk om ze weer als nieuw te doen schitteren.

 • Vastgoed Xpert
  Vastgoed Xpert

  Nieuw op Werkspot

  Isolatiebedrijf in Kiel-Windeweer

  Ik bied en verwerk u techinische en bouwkundige diensten en ondersteuningen. Van isolatiewerkzaamheden tot aan het onderhouden van uw tuin. Ik ben zeer allround en sta graag klaar om uw klus te klaren!

 • 112 klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Isolatiebedrijf in Kiel-Windeweer

  Met meer dan 35 jaar ervaring als installateur helpen wij u graag aan de volgende klus in u woning. Dit zijn onze werkzaamheden: Installateur Loodgieter Tegelzetten Isoleren van wanden Badkamer renovaties Woning renovaties

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Uitstekende afwerking en goede communicatie. Mensen waar je op kunt vertrouwen!
 • R-Design Interieurbouw
  R-Design Interieurbouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews
  Isolatiebedrijf in Kiel-Windeweer

  Interieurbouwer. Projecten: Badkamer/wc Renovatie Keukenmontage/ Demontage Stukadoor Verlaagde Plafond Voorzetwanden / designwanden Cinnewall Leiding verleggen, gas/electra/water Vloeren Maatwerk inbouwkasten Schilderwerk

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Uitstekende ervaring, Rocky kon snel beginnen en werkt netjes. Communicatie verliep heel goed. Als we weer een klus hebben dan komen we weer terug bij dit bedrijf!👍
 • Palm's klussenbedrijf
  Palm's klussenbedrijf
  Beoordeling: 3 van 5354 reviews
  Isolatiebedrijf in Kiel-Windeweer

  kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Sappemeer en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Palm's klussenbedrijf zou verschillende klussen bij mij uitvoeren terwijl ik zelf in het buitenland zat, maar dat is helaas niet goed gegaan. De 'gerepareerde' dakgoot lekt nog steeds, de nieuwe schutting was al snel omgewaaid en bleek, bij aankomst, weer afgebroken, en de nieuwe poort kon niet open en dicht omdat hij verkeerd was opgehangen. Dit bracht mij in grote problemen dus ik moest een nieuw bedrijf inhuren om tenminste de poort en schutting af te maken. Palm's klussenbedrijf reageerde gedurende lange tijd niet meer op mijn verzoeken tot communicatie. Later zijn er wel excuses aangeboden maar toen was het al te laat. Ik vond het een erg onaangame situatie.
 • Braaksma Bouw
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Isolatiebedrijf in Kiel-Windeweer

  Goedendag, Wij van Braaksma Bouw kunnen voor u een totaal plaatje neerleggen wanneer het gaat om verbouw en onderhoud. Graag zien wij uw aanvraag tegemoet

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Braaksma Bouw heeft bij ons een vlonder van 70m2 + beschoeiing vervangen. Een flinke klus! Braaksma is vakkundig en betrekt de juiste mensen om de klus op de beste manier af te ronden. Goed materiaal gebruikt, en alles volgens planning afgerond. Het eindresultaat is prachtig, we gaan er van genieten!
 • montage- en klussenbedrijf Bakker
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Isolatiebedrijf in Kiel-Windeweer

  is je ideale partner als je een Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Dakdekker, Glaszetter nodig hebt in Hoogezand en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Dakrenovatie of -vervanging, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Dakdekker, Glaszetter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Kozijnen waren snel geleverd en netjes tegen een prima prijs geplaatst.
 • Vitalie
  Vitalie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Isolatiebedrijf in Kiel-Windeweer

  Internal and external works, dismantling and installation. (good quality and quick response to your request)

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super werk geleverd, flexibel en denken met je mee. Ook meerwerk was geen probleem, Alex en zijn team pakten het geweldig op. Denken met je mee. Aanrader!

5

Top beoordelingen isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven in Kiel-Windeweer, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 4 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale isolatiebedrijven in Kiel-Windeweer

Andere vakmensen in Kiel-Windeweer

Vind vakmensen bij jou in de buurt