Vind Metaal bewerkers in Kiel-Windeweer

Op zoek naar Metaal bewerkers in Kiel-Windeweer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Kiel-Windeweer

 • Klussenbedrijf AtH

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Kiel-Windeweer

  Klusjesman werkzaam in het noorden

  Kom in contact
 • Klussenbedrijf R. Brink
  Klussenbedrijf R. Brink

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Kiel-Windeweer

  Mijn naam is Roland Brink van klussenbedrijf R. Brink in Sappemeer. Ik heb een elektrotechnische opleiding gevolgd. Verder heb ik certificaten voor hout en metaal bewerking, en behoren dak reparatie klussen ook tot mijn werkzaamheden. Afgelopen jaar heb ik mijn f- gassen certificaat behaald dus ook voor het plaatsen van airco's (koelen en verwarmen) kunt u bij mij terecht. Klussenbedrijf R. Brink voor Onderhoud, verbouw en renovatie klussen en het plaatsen van airco's.

  Kom in contact
 • O.T. Veenema

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Kiel-Windeweer

  O.T. Veenema kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Kropswolde en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Metaalbewerking, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met O.T. Veenema om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Byta Trading

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Kiel-Windeweer

  .

  Kom in contact
 • JobSpor-Noord ZZP Bouw en installatietechniek
  JobSpor-Noord ZZP Bouw en installatietechniek
  Beoordeling: 4.1 van 54.1527 reviews
  Metaalbewerker in Kiel-Windeweer

  Werkgebied 0-100 km. Garantie en service. Relevante ervering in aanleg en onderhoud. Lts elektra ,Mts installatie, VCA vol.cv certificaten. Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Vloeren, wanden ,tegelen ,loodgieter ,elektra ,lekkage ,ruwbouw ,afbouw

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Allereerst erg tevreden over de communicatie, leek heel kundig. Zoon (installateur) zou de klus doen en was binnen een paar dagen mogelijk. Installateur kwam eerst de meterkast bekijken en nog diezelfde week kon de meterkast worden uitgebreid en de inductiekookplaat worden geïnstalleerd. Tijdens de klus bleek er toch geen 3 fase in huis te zijn. Geen probleem zeiden wij, sluit alles eerst maar aan op 1 fase en zodra Enexis is geweest nemen we contact op. De installateur zou vervolgens alles in orde maken zodat de kookplaat op 3 fase kon worden aangesloten. Nota geheel betaald. In januari was Enexis geweest en hebben we contact opnemen. Hij gaf aan dat het lang zou duren omdat ze het druk hadden. Nog een keer geappt, nog weer 2 maanden gewacht, div. keren gebeld maar neemt telefoon niet op. Andere installateur laten komen: installatie klopte niets van, heeft alles keurig in orde gemaakt. Uiteindelijk maar goed dat eerste installateur niet kwam. Ga niet met dit bedrijf in zee!!!
  Kom in contact
 • K Staats Klus- en onderhoudsbedrijf
  K Staats Klus- en onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Metaalbewerker in Kiel-Windeweer

  K Staats klus- en onderhoudsbedrijf, een jong bedrijf gevestigd in de gemeente Midden Groningen Voor klus en onderhoudswerkzaamheden in en om uw huis of bedrijf. Saus en schilderwerkzaamheden binnen en buiten. Timmerwerkzaamheden. Laminaat of tegelvloeren leggen. Tuin werkzaamheden. Schutting – tuinhuis- overkapping plaatsen. Kleine bestrating – terras reinigen. Zonnepanelen – daken – dakgoten reinigen. verwarming cv - elektra - gas - riolering - sanitair. Schoonmaakwerkzaamheden. Totaal onderhoud van panden. Sloopwerkzaamheden. Transport of verhuis opdrachten.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Ervaren en professioneel
  Kom in contact
 • Springelkamp Service
  Springelkamp Service
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Metaalbewerker in Kiel-Windeweer

  Goedendag, Mijn naam is Jeroen Springelkamp. Ik ben een klantgerichte zzper, die ervaring heeft in hout,metaal ,techniek en infra.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Jeroen was een van de weinige die reageerde op de klus. Na een gunstige offerte is hij een week later begonnen. Ondanks kou regen en wind kwam hij op de afgesproken tijd aan. Na 6 uur was de klus geklaard. We zijn ook erg tevreden met het afgeleverde werk. Jeroen is allround en prettig in de omgang. We kunnen hem dan ook van harte aanbevelen.
  Kom in contact
 • Bouwservice Schoonbeek
  Bouwservice Schoonbeek
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Metaalbewerker in Kiel-Windeweer

  Ik ben André Schoonbeek. van Bouwservice Schoonbeek en ben ruim 20 jaar actief in de bouwsector, in de breedste zin van het woord. U kunt bij mij terecht voor: -Nieuwbouw. -Verbouw. -Onderhoud. -Renovatie. Ik sta voor kwaliteit en vakmanschap.

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Snelle service met mooi resultaat
  Kom in contact
 • Timmerman Toorn
  Timmerman Toorn
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Metaalbewerker in Kiel-Windeweer

  Ik ben een jonge ondernemer die van zijn passie zijn vak heeft gemaakt. Voorzien van al het apparatuur om uw klus spoedig tot een goed eind te brengen. Hard werkend en goud eerlijk. Ik werk uitsluitend met A-merken en voor mij is de afwerking een cruciale factor in het geheel. De klant kan bij mij rekenen op een enthousiaste punctuele welgemanierde vakman die pas weg gaat als het de klant naar de zin is. Voordat ik mijn eigen zaak begon heb ik gewerkt voor een bouwstudio waar ik de nodige ervaring heb opgedaan om in mijn eigen bedrijf te stoppen. U kunt er op rekenen dat wat u door mij laat doen gegarandeerd aan uw verwachtingen voldoet en dat de komende jaren ook zal doen.

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Zeer adequate, harde en vooral precieze werker. Communicatie verloopt snel en soepel. Komt afspraken na is hulpvaardig, flexibel en meedenkend. Ook andere tuinklussen zijn snel en goed opgepakt. We houden kluscontact!
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Thor
  Klussenbedrijf Thor
  Beoordeling: 3.2 van 53.2510 reviews
  Metaalbewerker in Kiel-Windeweer

  Wij zijn klussenbedrijf Thor en hebben ruim 10 jaar ervaring in het vak. Wij staan garant voor vakmanschap, goede kwaliteit, betrouwbaarheid en goed overleg voor al uw klussen in en om het huis. Wij bieden garantie op al onze werkzaamheden en materialen. Kortom, voor al uw klussen bent u bij ons aan het juiste adres!

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Ga a.u.b. niet met dit bedrijf in zee! Ze kwamen wel netjes op tijd en zijn een half uur aan het meten geweest. Toen kwamen ze weer naar beneden , lieten voordeur open staan en reden weg zonder een woord te zeggen en heb ze niet meer terug gezien. Ook telefonisch niet meer bereikbaar. Dus totaal onbetrouwbaar!
  Kom in contact

Populaire lokale Metaal bewerkers in Kiel-Windeweer

Andere vakmensen in Kiel-Windeweer

Vind vakmensen bij jou in de buurt