Vind Tuinarchitecten in Kiel-Windeweer

Op zoek naar Tuinarchitecten in Kiel-Windeweer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Kiel-Windeweer

 • June, tuinontwerp en beplanting
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Kiel-Windeweer

  June is altijd op zoek om de wereld een beetje mooier te maken. Ze ontwerpt tuinen die aansluiten bij architectuur en omgeving maar die ook praktisch zijn. Beplanting speelt altijd een belangrijke rol in haar ontwerpen. Belangrijke thema’s: vogels, bijen, tuin om te ontspannen, duurzaamheid en tuingeluk

 • Lagendijk Tuinservice
  Lagendijk Tuinservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Tuinarchitect in Kiel-Windeweer

  mijn bedrijf bestaat al 35 jaar de werkzaamheden bestaan vooral uit jaaronderhoud van de tuin zoals voor en najaarsbeurten maaiwerk ,werken veel met andere kleine bedrijven voor straatwerk en houtwerk.in principe kan ik elk werk aannemen.Het bedrijf is aangesloten bij de VHG voor hoveniers met garantie.Wij werken met hoogwaardige materialen.Ik kan voor u een duidelijk omschreven offerte maken wat wij gaan doen.Nadat ik het werk bekeken heb en uw wensen genoteerd heb. Tuinontwerp Het aanleggen van een tuin gaat niet vanzelf, daar is een goed tuinplan voor nodig. Welke wensen hebt u ten aanzien van uw tuin? Wij maken een tuinontwerp die past bij uw wensen en budget. Tuinaanleg Dan gaan we aan de slag! Indien nodig met volledige grondverbetering en bemesting om tot een zo goed mogelijk blijvend resultaat te komen. Bij tuinaanleg horen sierbestrating, vaste planten borders, vijveraanleg, het plaatsen van schuttingen en pergola’s, planten van bomen en heesters. Tuin onderhouden? Een tuin vereist onderhoud… Dat onderhoud kunt u door ons laten verzorgen, dat geldt voor zowel nieuw aangelegde tuinen als bestaande tuinen. Dit kan het hele jaar door, voor- en/of najaarsbeurten, hagen knippen en gazon-onderhoud (een keer per week maaien en verticuteren van het gazon). Wij doen het werk wat u zelf niet wilt doen! Inspirerende ideeën… Inspirerende ideeën doet u op, samen met Lagendijk Tuinservice. Door het goed volgen van trends, het toepassen van materialen die anders zijn dan het alledaagse, in combinatie met uw persoonlijke wensen, zorgen wij voor verfraaiing van uw tuin, waarbij alles waar u aan gehecht bent, behouden blijft. Heeft u inspirerende ideeën (nodig)? Neem dan contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak bij u in de tuin!

  Laatste review:
  Werkzaamheden doet hij erg netjes uitvoeren. We zijn al jaren erg blij met Adriaan.
 • Allroundservice Midden-Groningen
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Tuinarchitect in Kiel-Windeweer

  wij werken wat er afgesproken word op tijd en effectief

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Snel en voortvarend.
 • Groen service Sappemeer
  Groen service Sappemeer
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Tuinarchitect in Kiel-Windeweer

  Welkom bij G.S.S. Sappemeer het bedrijf met kijk op tuinen ( Sier) Bestratingen en sloop werkzaamheden in en om uw huis. Wij zijn dus een Full service bedrijf in de provincie Groningen voor de particuliere en zakelijke markt. Voor het uitbesteden van tuin/bestrating en sloopwerkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres. Wij nodigen u graag uit om eens te kijken wat wij voor u kunnen betekenen en wat er allemaal mogelijk is. U kunt via Werkspot altijd contact opnemen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Helemaal top! Nieuwe schutting, poort, hele tuin leeg en nieuwe tegels, de schuur ook nieuwe tegels en een stukje gras. Ik ben 120% tevreden met dit bedrijf! Doorpakken die hun afspraken nakomen voor een fatsoenlijke prijs! Top! Aanrader!
 • Klusbedrijf Reugene

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Kiel-Windeweer

  Is uw woning toe aan een opknapbeurt? Ik ben een klusjesman die renovatie en onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Ik heb ervaring met o.a.; -diverse timmerwerkzaamheden -badkamer en keuken betegelen -vloeren egaliseren -vervangen kozijnen -diverse sloopwerkzaamheden(geen asbest) Allerlei achterstallig onderhoud zoals houtrotherstel, tuin en bestratingswerkzaamheden, vloeren leggen etcetera.

 • Dienstverlening Bisschop
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Tuinarchitect in Kiel-Windeweer

  Beschikt over ruime kennis op het gebied van aanleg tuinen en infra

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Belt niet terug of neemt niet op
 • Uildriks infra

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Kiel-Windeweer

  Ik ben Rowan Uildriks, 22 jaar, ik werk in loondienst bij een aannemer. Deze onderneming doe ik buiten het werk om. Ik vind het leuk om klussen rond om een woning te verzorgen, dus bent u opzoek naar een jonge, technische en klant gerichte onderneming voor u tuin, dan bent u bij mij op het

 • Groene Kroon dienst en advies

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Kiel-Windeweer

  Dienstverlening in meerdere disciplines. Groen, tuin, terras, bomen, aanleg. Grijs, kleine klussen.

 • Bouwkundig Hoveniers- en Ontwerpbureau Van de Wetering
  Bouwkundig Hoveniers- en Ontwerpbureau Van de Wetering
  Beoordeling: 4.7 van 54.7545 reviews
  Tuinarchitect in Kiel-Windeweer

  Jos van de Wetering gevestigd in Drenthe, Bouwkundig Hoveniers- en Ontwerpbureau Van de Wetering. Ik ben een hovenier met ruim 40 jaar ervaring. in tuinaanleg en bouwkundige werkzaamheden, riool en grondwerken. oa; straatwerk, sloopwerk, bomen kappen, overkappingen groene speel terreinen. ontdekkingsbossen en Sandy zandbakken die afsluitbaar zijn die maken wij zelf en plaatsen ze door heel Nederland. speeltoestellen maken en plaatsen. eigen minikraan rupsdumper en het juiste gereedschap voor de juiste klussen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  keurig op tijd snel en vakkundig werk geleverd echt een aanrader
 • B-Works
  B-Works
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tuinarchitect in Kiel-Windeweer

  B-Works is een onderdeel van een groep vakmensen/ZZP’ers die al meer als 10 jaar met passie en plezier nauw samenwerken. Door deze uitgebreide groep specialisten hebben we eigenlijk voor elke klus de juiste man om maar degelijk maatwerk af te leveren. We zijn op vele vlakken actief en grijpen elke kans aan om uitdagingen aan te gaan. Bouw, Sloop en Renovatie Zo kunnen wij elke klus u uithanden nemen, maar bent u “zelf” aan het verbouwen en heeft u hulp en professionele begeleiding nodig om een project te klaren, dan staan we met vakmanschap en gereedschap voor u klaar om u te helpen om een professioneel en strak resultaat af te leveren. Boomverzorging en hovenierswerken Van het snoeien van de heg tot het rooien van die grote boom die over uw huis heen hangt of het roeien van een bos perceel. Met onze kennis van flora en fauna, klim en zaagtechnieken en machinerie is geen project te gek. Met de werkwijze volgens het ETW principe en certificering voor machinerie denk aan hoogwerkers, kranen, etc. staan we ook voor u klaar in het groen. Ook voor de projecten die afhankelijk niet volgens verwachting zijn verlopen door bijvoorbeeld derden staan wij voor u klaar met deskundig advies en of hulp om deze te herstellen en toch tot een succes te maken. Want als het strak is, is het goed!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  super service. Perfect uitgevoerd en alles opgeruimd achtergelaten.

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Kiel-Windeweer, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Kiel-Windeweer

Andere vakmensen in Kiel-Windeweer

Vind vakmensen bij jou in de buurt