Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Kiel-Windeweer

 • HSD Service en Diensten
  HSD Service en Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Kozijnspecialist in Kiel-Windeweer

  Zoek je een klusbedrijf in Groningen/Drenthe die snel tijd heeft? HSD Service en Diensten helpt bij alle klussen! Van plinten plaatsen of vervangen, vloer reparatie, schutting of hek plaatsen, elektra, lekkages riolering of waterleidingen tot nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  .
  Kom in contact
 • Guan Timmerwerken
  Guan Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Kozijnspecialist in Kiel-Windeweer

  Hallo ik ben Guan. Ik werk 4 jaar als timmerman en ben werkzaam in de omgeving Groningen. Precies werken staat bij mij hoog in het vaandel. De beste eigenschap voor een goede timmerman. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Goede communicatie, heldere uitleg over wat er nodig is en super uitvoering. Zo wil je wel een vakman over de vloer!
  Kom in contact
 • SA-Montageservice
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Kozijnspecialist in Kiel-Windeweer

  SA-Montageservice is jouw partner als je een timmerman nodig hebt in Groningen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in dakramen, lichtkoepels en dakkapellen plaatsen en vervangen. Neem gerust contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Grandioos werk geleverd Beveel hem zeer aan Werkt snel en netjes Meer dan 100% tevreden Volgende dakraam gaat ook naar hem
  Kom in contact
 • RiBa dienstverlening
  RiBa dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Kozijnspecialist in Kiel-Windeweer

  RiBa klusservice biedt zijn diensten aan in de gemeente Midden Groningen en omstreken. Voor elke kleine en middelgrote klus staan wij graag voor u klaar. Of het nu gaat om een vloer leggen, meubelmontage, een toilet, keukenrenovatie of elke andere kleine klus in en om huis, wij bieden kwaliteit en zijn vaak op korte termijn beschikbaar. Gespecialiseerde in; • (IKEA) keukenmontage • Meubelmontage • Plaatsing taatsdeuren • Vervangen/afhangen binnendeuren • Laminaat leggen • Diverse kleine klussen zoals ophangen/aansluiten verlichting, planken, gordijnrails, hang- & sluitwerk, deurbeslag en schakelmateriaal. Het bedrijf is een paar jaar geleden opgestart door 2 rechterhanden en inmiddels hebben al vele tevreden klanten de goede service mogen ervaren. Met een bouwkundige achtergrond en uitgebreide kennis in duurzaamheid en ventilatie bieden wij kwalitatief uitstekend werk voor een concurrerende prijs. Allround kwaliteit met een persoonlijke touch! Prijsindicatie; € 179,- voor de eerste 2 uur inclusief voorrijkosten en € 17,50 per kwartier extra. Wij bieden naar wens tevens een energie bespaaradvies. Middels een adviesgesprek en een woninginspectie kunnen we vrij snel een passend advies geven over waar er nog winst te behalen is met betrekking tot energiebesparing en wooncomfort. RiBa staat voor kwaliteit en goede service! Tot snel!

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Top
  Kom in contact
 • J.H Klussenbedrijf
  J.H Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.2 van 54.2531 reviews
  Kozijnspecialist in Kiel-Windeweer

  Hoi mijn naam is Jan Huizing. Ik ben de trotse eigenaar van J. Huizing Klussenbedrijf. Naast de mooie klussen en projecten die ik al heb mogen uitvoeren is mijn visie: door samen te werken met u als klant tot een goed resultaat te komen. Kwaliteit, netheid en klantvriendelijkheid heb ik als bedrijf hoog staan. Voor dat ik een klus of project aan neemt kom ik graag eerst even bij u langs om een juiste offerte op maat te maken en te bespreken. Op dit moment ben ik bezig om een nieuwe logo en website te maken. Maar u bent van harte welkom op mijn facebook Jean Huizing Klussenbedrijf

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Snelle reactie en goed werk (af) geleverd. Ben tevreden.
  Kom in contact
 • TRiP Gevelservice
  TRiP Gevelservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Kozijnspecialist in Kiel-Windeweer

  Loopt uw deur niet lekker, doet de schuifpui het niet meer of heeft u een draaikiepraam dat niet goed werkt? Trip Kozijntechniek regelt het voor u! Voor snelle service aan huis voor uw hang en sluitwerk, schuifpuien en draaikiepsystemen. verscheidene merken zoals Fuhr, Roto, HMB Siegenia.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Top, heel tevreden over het plaatsen van twee dakramen!
  Kom in contact
 • Snor Timmerwerken
  Snor Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Kozijnspecialist in Kiel-Windeweer

  Snortimmerwerken .nl

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Klus kon op korte termijn opgepakt worden en is zeer netjes uitgevoerd 👍🏻
  Kom in contact
 • Windster Vastgoedonderhoud
  Windster Vastgoedonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Kozijnspecialist in Kiel-Windeweer

  Windster Vastgoedonderhoud Gespecialiseerd in. Houtrot & schilderwerk Timmerwerzaamheden Aardbeving schade herstel Woning verduurzaming Renovatie & Onderhoud AfBouw

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Betrouwbaar en fijn bedrijf. De klus is heel netjes uitgevoerd. Helder en eerlijk in communicatie. Ik zou hem zeker weer inhuren!
  Kom in contact
 • montage- en klussenbedrijf Bakker
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Kozijnspecialist in Kiel-Windeweer

  is je ideale partner als je een Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Dakdekker, Glaszetter nodig hebt in Hoogezand en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Dakrenovatie of -vervanging, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Dakdekker, Glaszetter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Kozijnen waren snel geleverd en netjes tegen een prima prijs geplaatst.
  Kom in contact
 • Vos dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Kozijnspecialist in Kiel-Windeweer

  .

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Goed, vriendelijk en duidelijk.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Kiel-Windeweer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 119 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Kiel-Windeweer

Populaire diensten

Andere vakmensen in Kiel-Windeweer

Vind vakmensen bij jou in de buurt