Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Vondelingenplaat Rotterdam

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95157 reviews
  Kozijnspecialist in Vondelingenplaat Rotterdam

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Heel blij met Jay! Snelle reactie, meedenken en het probleem opgelost welke een ander niet voor elkaar kreeg! Heeft ook meteen het raam afgesteld, helemaal top! Alleen maar lof voor Jay!
 • Hijs en glas montage van den Dolder
  Hijs en glas montage van den Dolder
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Kozijnspecialist in Vondelingenplaat Rotterdam

  Ik ben een allround glaszetter en kraanmachinist. Heb ervaring met renovatie en reparatie werk burgerwerk projecten en kraan werkzaamheden

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Jan komt zijn afspraken na en werkt netjes. Fijn.
 • Mutu Montage & Onderhoud
  Mutu Montage & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Kozijnspecialist in Vondelingenplaat Rotterdam

  Ervaren zonwering monteur en kozijnen monteur die altyd voor de klanten klaar staat. Als er storingen zijn of iets anders staan wii 24/7 klaar om de problemen op te lossen. Met onze vakkundig kennis stellen wij onze klanten altyd tevreden. Kijk ook op marktplaats voor meer foto's en info.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Bedankt voor de snelle service op zondag!
 • Center Glas
  Center Glas
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Kozijnspecialist in Vondelingenplaat Rotterdam

  Center Glas kan je helpen met je Kozijnspecialist, Glaszetter klus in Hoogvliet Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Center Glas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Fijn contact, duidelijk in zijn afspraken en super gedaan ! Aanrader !
 • D&M Zonwering
  D&M Zonwering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Kozijnspecialist in Vondelingenplaat Rotterdam

  D&M Zonwering de specialist in alle soorten zonwering en rolluiken, tevens reparatie en onderhoud. Onze service ligt hoog bij ons en houden van persoonlijk contact met duidelijke afspraken. Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn!

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Snel en professioneel
 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.7 van 54.7567 reviews
  Kozijnspecialist in Vondelingenplaat Rotterdam

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Sluitwerk terrasdeur gerepareerd en deuren afgesteld, slot van voordeur gesmeerd. Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen!
 • Intrex afbouw
  Intrex afbouw
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Kozijnspecialist in Vondelingenplaat Rotterdam

  Intrex afbouw kan je helpen met je Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, latexspuiten,spackspuiten,Elektriciteit,Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Badkamer specialist klus in Hoogvliet Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk buiten, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Toilet renovatie, Kitten, Serre (ver)bouwen, Rookkanaal installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Intrex afbouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Goeie communicate vooraf, netjes en snel gewerkt, prachtig resultaat.
 • MilewskiBouw
  MilewskiBouw
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Kozijnspecialist in Vondelingenplaat Rotterdam

  MilewskiBouw kan je helpen met je Timmerman klus in Vlaardingen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, dakraammontage, zinkwerk en solderen, planken in bestelwagens, productie van kleinmeubilair,installatie van horren, luifels, en vele andere onconventionele projecten op verzoek van de klant...Neem direct contact op met MilewskiBouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Milewski heeft onze achterdeur vervangen, wat geen eenvoudige klus was in onze jaren 30 woning. 2 avonden heeft hij keihard gewerkt en een geweldig resultaat achter gelaten. Zelfs de allerkleinste beschadigingen heeft hij vakkundig hersteld en ook heeft hij zijn werkomgeving keurig achter gelaten. Met veel vertrouwen adviseer ik deze vakman aan!
 • MOR Merch
  Beoordeling: 4.3 van 54.3525 reviews
  Kozijnspecialist in Vondelingenplaat Rotterdam

  Problemen zijn er om opgelost te worden. Ik werk graag hard en benut mijn creativiteit om tot het beste resultaat te komen. De klant heeft een visie en ik realiseer deze naar wens. Kwaliteit, vakkundigheid en creativiteit staan hoog in het vaandel!

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  De klus is goed verlopen . Het werk is goed gedaan en ben zeer tevreden. Echt een vakman en neemt de tijd voor zijn klus. Een volgende keer zal ik zeker weer voor hem kiezen . Dennis bedankt voor het mooie werk !!!!
 • JDJ montagediensten
  JDJ montagediensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Kozijnspecialist in Vondelingenplaat Rotterdam

  JDJ Montagediensten is een eenmanszaak. gespecialiseerd in zonwering met een aantal jaar ervaring. Werken altijd netjes met de juiste materiaal. We luisteren goed naar wat de klant hun wensen zijn, geven daar de juiste en passende adviezen daarvoor. We proberen altijd mee te denken naar de juiste oplossingen. Verschillende kleuren, verschillende materialen, verschillende prijsklassen. Wij gaan niet weg als het niet naar wens is. JDJ Montagediensten staan altijd voor u klaar

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Keurig op tijd en heel vriendelijk. Helaas is de rolluik niet te maken, maar gaan wij in de toekomst nieuwe laten plaatsen door JDJ montagediensten.

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Vondelingenplaat Rotterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 897 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Vondelingenplaat Rotterdam

Populaire diensten

Andere vakmensen in Vondelingenplaat Rotterdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt