Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Santpoort-Zuid

 • matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55275 reviews
  Kozijnspecialist in Santpoort-Zuid

  ons bedrijf bestaat sinds 1989 en wij zijn gespecialiseerd in het afhangen van alle soorten deuren . Voor alles op het gebied van deuren en deurkozijnen bent u bij ons aan het goede adres , tevens plaatsen wij sloten, en veiligheidsbeslag .bijkomend timmerwerk kan ook worden uitgevoerd

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Matthijs doet al jaren op dezelfde wijze zijn werk. Als je dan iets wilt wat afwijkt van wat hij gewend is dan heb je een probleem. In ons geval wilde hij niet meegaan in het gebruik van iets dikker isolatieglas in plaats van het gebruikelijke HR++ glas. Dit zou niet kunnen volgens hem terwijl ik een offerte heb liggen van een groot isolatiebedrijf dat hetzelfde glas juist aanraadde in de bestaande kozijnen en deuren. Matthijs had kreeg zo de balen van mij dat hij de klus teruggaf en de reeds bestelde deur terug stuurde naar zijn leverancier. Dus: wil je het geijkte dan kun je bij hem terecht, wil je iets afwijkends, zoek verder
 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85290 reviews
  Kozijnspecialist in Santpoort-Zuid

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Slot netjes in de deur gemonteerd en ook nog een raamsluiting gerepareerd en de deur liep aan. Nu is alles weer goed, heel blij mee!
 • Rema Allround
  Rema Allround
  Beoordeling: 5 van 55547 reviews
  Kozijnspecialist in Santpoort-Zuid

  Rema Allround is sinds 2001 een glaszettersbedrijf in oud en nieuw werk. Voor ruitvervanging, spoedreparaties, noodvoorzieningen, ambachtelijke ramen in stopverf, spiegels, achterwand panelen in keukens en al uw overige glaszetwerkzaamheden kunt u terecht bij Rema Allround.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  René heeft super werk geleverd, komt op tijd en werkt netjes. Heel blij met het nieuwe glas!
 • Ian de Ruiter
  Ian de Ruiter
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Kozijnspecialist in Santpoort-Zuid

  Na het behalen van mijn MA in de kunsten ben ik dertien jaar als beeldend kunstenaar actief geweest. Om het hoofd boven water te heb ik me terzijde bezig gehouden met menig timmerwerk. Zowel in de decorbouw als ook in de interieurbouw branche. Ik heb daardoor ruime ervaring op kunnen doen om mij te ontwikkelen als bekwame timmerman/interieurbouwer. Van nature ben ik zeer pragmatisch en ben bevoorrecht met een HBO denkniveau. En dat denken doe ik vaak ‘out of the box’. Daarbij ben ik zeer oplossingsgericht en streef naar een optimaal eindresultaat. Ik luister graag naar uw ideeën en denk graag met u mee. Mijn Nederlands en Engels zijn overigens uitstekend dus samen komen we er vast wel uit. Met vriendelijke groet, Ian de Ruiter After obtaining my MA in the arts, I have been active as a visual artist for over thirteen years. In order to make ends meet, I have also been involved in various carpentry work, both in set construction and interior design. This has allowed me to gain extensive experience and develop as a skilled carpenter/interior builder. I am naturally very pragmatic and privileged to have a higher education thinking level. I often think 'out of the box'. Additionally, I am very solution-oriented and strive for optimal end results. I love to hear about your ideas and look forward to share mine with you. By the way, my Dutch and English are excellent, so we will surely find a way to make things work! Best regards, Ian de Ruiter

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Klus naar volle tevredenheid uitgevoerd.
 • Adhuc Consultancy
  Adhuc Consultancy
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Kozijnspecialist in Santpoort-Zuid

  All-round vakman voor de specifiekere kleinere klus. Specialisme monumentale gebouwen. Hersteld gebreken met liefde voor het gebouw, gebruikt hedendaagse technieken zonder visuele veranderingen in het gebouw zelf, lettend op elk detail. Ruime ervaring in advisering duurzame aanpassingen en oplossingen, isoleren, energie opwekken en energie besparende maatregelen. Past zich aan aan de normale tijden en de omgeving waarin wordt gewerkt, dus geen last om 7 uur in de ochtend, alles in overleg.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Een toppertje die heel goed meedenkt!
 • Klussenbedrijf IJmondig
  Klussenbedrijf IJmondig
  Beoordeling: 4.5 van 54.5543 reviews
  Kozijnspecialist in Santpoort-Zuid

  Klusser voor alle klusjes in en rond het huis. Ruime ervaring op het gebied van montage, reparatie en onderhoud. Timmeren, loodgieten, elektra, schilder- en klein metselwerk. Alles in goed overleg en samenspraak met de klant. Voor alles een oplossing. Opleiding MTS Bouwkunde en Vol-VCA. Afrekenen op basis van bonnen van materiaal en uurtarief van 30 euro (35 euro buiten de IJmond) met een 'tikkie'. Werk volgens de Kleine Ondernemingen Regeling en reken daarom geen BTW, en bij 2 uren werk en meer, ook geen voorrijkosten van 17,50 euro.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Super snelle service. De communicatie liep soepel waardoor de klus al snel kon worden afgehandeld. Bedankt voor het goede resultaat!
 • van Egmond Multi Diensten
  van Egmond Multi Diensten
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Kozijnspecialist in Santpoort-Zuid

  Voor klusjes rondom en in uw huis wordt netjes en in overleg gewerkt.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Frank is vanaf eerste communicatie super duidelijk in de afspraken en houdt zich daar ook aan. Maar behalve dat, meedenkend, hulpvaardig en vakkundig. Combineer dat met humor, goede communicatie en top klasse aflevering en je weet dat dit een betrouwbaar adres is. Dankjewel Frank !
 • Glashandel M Guldemond
  Glashandel M Guldemond
  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews
  Kozijnspecialist in Santpoort-Zuid

  Ik ben Mitch Ik ben 6 jaar glaszetter. Ik heb plezier in mijn werk en help mensen graag met het zoeken naar een passende oplossing voor de ruit schade en ik wil daarbij graag aan de wensen van de klant voldoen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Mitch is prettig in de omgang, denkt goed mee en rekent een nette prijs. We gaan hem weer bellen als we weer een klus hebben.
 • Rafatech
  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews
  Kozijnspecialist in Santpoort-Zuid

  Timmerwerk, kozijn

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Rafal heeft het werk onwijs goed en mooi uitgevoerd! Heel erg blij mee!
 • TIBS Management
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Kozijnspecialist in Santpoort-Zuid

  TIBS Management kan je helpen met je Elektricien klus in Haarlem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Elektrisch hek of poort repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met TIBS Management om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Alex werkt precies, komt afspraken na en is pas klaar als de klus echt af is. Een echte vakman.

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Santpoort-Zuid, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 722 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Santpoort-Zuid

Populaire diensten

Andere vakmensen in Santpoort-Zuid

Vind vakmensen bij jou in de buurt