Vind glaszetters in Schalkhaar

Op zoek naar glaszetters in Schalkhaar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Schalkhaar

 • TD BLITZ
  TD BLITZ
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Glaszetter in Schalkhaar

  Als je op zoek bent naar een Klusbedrijf in Deventer, dan kan ik, Erwin van TD BLITZ, je verder helpen. Ik lever bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan mijn klanten. Heb je hulp nodig bij plinten plaatsen of vervangen, vloer reparatie, laminaat leggen, schutting of hek plaatsen, divers timmerwerk of een andere klus? Stuur mij dan een bericht, zodat ik je kan helpen en je van een offerte kan voorzien.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Fijne man, werkt rustig en precies. Werkzaamheden zijn naar zeer tevredenheid uitgevoerd.
 • J.Nikkels Montage & Multiservice
  J.Nikkels Montage & Multiservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Glaszetter in Schalkhaar

  Altijd op zoek geweest naar een klusjesman particulier/of zakelijk, Voor een kleine klusje of voor een grotere klus voor kort of langdurig. Heeft u geen tijd? Heeft u niet de juiste middelen? Of heeft u er gewoon geen zin in dat kan ook :D Stop maar met zoeken, U heeft aan mij de juiste persoon! Hi, Ik ben Johnny Nikkels een allround klusser met een groot een breed technische inzicht! Ik streef ernaar om de klus met grote tevredenheid achter mij te laten, Want als de klant een lach op zijn gezicht heeft dan heb ik dat ook! Heeft u een goed gevoel bij mij? Aarzel dan niet, Neem contact met mij op! Wie weet tot snel?! Met vriendelijk groet J.Nikkels Montage & Multiservice 😁

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Zeer nette vakman, duidelijke communicatie en heeft de klus goed gedaaan. Zou hem zeker aanraden .
 • Van Wijk Glaszetter
  Van Wijk Glaszetter
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Glaszetter in Schalkhaar

  Hallo Allemaal, zeer ervaren jonge gemotiveerde glaszetter die net even het stapje extra zet. Snelle levertijd en goed en net werk. Van Wijk Glaszetter kan je helpen met je Glaszetter klus in Hengelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Van Wijk Glaszetter om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  25m2. Alle ramen en deuren zijn voorzien van hr++ glas. Sam was meedenkend en gaf advies waar nodig. Ging erg professioneel te werk en gaf ons een fijn en vertrouwd gevoel. Klus netjes afgerond. Teruggekomen om eea te herstellen. Komt zijn afspraken na.
 • Tijhuis Glas montage en herstel
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Glaszetter in Schalkhaar

  Als je op zoek bent naar een Glaszetter in Olst, dan kan Tijhuis Glas montage en herstel je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Glas zetten of vervangen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Duidelijk, snel en eerlijke prijs.
 • Constructive Building Consultancy

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Schalkhaar

  Wij zijn een jong dynamisch bedrijf. Gestart op 1 mei 2022. Werkzaam in de bouwkundige advies en begeleiding. Tevens leveren en plaatsen wij keukens incl. aanpassingen mbt installatie en elektra indien gewenst. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de bouw als aannemer. Je kunt ons vinden onder de namen constructivebc en Kitchenproject in Schalkhaar.

 • Schildersbedrijf Koster
  Schildersbedrijf Koster

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Schalkhaar

  Schildersbedrijf Koster kan je helpen met je Schilder, Glaszetter klus in Schalkhaar en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behangen kamer, Behang verwijderen, Glas zetten of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Schildersbedrijf Koster om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Timmerprofs
  Timmerprofs

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Schalkhaar

  Ben je op zoek naar een Timmerman, Dakdekker ? Dan kun je in Deventer bij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Dakwerk & Timerwerk.

 • Pelgröm Vastgoed Lease & Advies

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Schalkhaar

  Ik ben een allround vakman met jarenlange ervaring op diverse vlakken. Positieve kwaliteiten: -de beste oplossing zoeken -prijsbewust -kwaliteit! -meedenken Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

 • Voortman Schilderwerken
  Voortman Schilderwerken

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Schalkhaar

  Wij zijn een dynamisch, jong & professioneel schildersbedrijf en leveren kwaliteit en maatwerk. Tevens adviseren wij u graag over alle mogelijkheden in schilderwerk. Wij hebben voldoende ideeën en ervaring om iets speciaals van uw ruimte te maken U kunt bij ons terecht voor binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Beide schilderwerken voeren we uit tegen de beste kwaliteit en voor de scherpst mogelijke prijs. Uiteraard voorzien we u ook graag van schilderadvies en zaken waar u rekening mee dient te houden. Zo kunnen wij problemen voor u voorkomen en streven wij naar een perfect resultaat. Wanneer u in zee gaat met Voortman Schilderwerken dan kiest u voor kwaliteit. Door te kiezen voor kwaliteit bespaart u op langere termijn het onderhoud van uw schilderwerk. Hierbij komt dat u, als klant tijdens het hele proces inspraak heeft en houdt. Wij nemen uw wensen graag mee om zo tot het mooiste resultaat te komen. Voor info graag naar www . voortmanschilderwerken .nl

 • De timmer en montage expert
  De timmer en montage expert
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Glaszetter in Schalkhaar

  Welkom bij De timmer & Montage Expert. Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat werkzaamheden uitvoert op het gebied van: verbouw, renovatie en onderhoud. Wij staan klaar voor al uw werkzaamheden met betrekking tot verbouw, renovatie en/of onderhoud. Onze hoofdtak is het uitvoeren van timmerwerkzaamheden en montage. Denk hierbij aan: Het plaatsen van kozijnen ramen en deuren, het plaatsen van schuren, overkappingen, en veranda’s. Maar ook al uw gevelafwerking en het vervangen van uw goot of boeidelen. Naast onze timmerwerkzaamheden zijn wij ook gespecialiseerd in de montage van verschillende aspecten voor uw opdracht of project. Denk hierbij aan: Het monteren van systeemplafonds en het monteren van gipsplaten. Om ons bedrijf zo innovatief mogelijk te maken en uw opdrachten en wensen zo goed mogelijk te kunnen laten uitvoeren, voeren wij buiten onze ambachtelijke timmerwerkzaamheden ook al uw schilderwerk en sloopwerkzaamheden uit. Bij al onze opdrachten en projecten werken wij met de beste producten en materialen. Ieder project wordt met dezelfde aandacht en vakkundigheid uitgevoerd. Duidelijke afspraken en een goede planning staan hierbij centraal. Wij voeren daarom ook graag uw opdracht of project uit.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactie. Netjes gewerkt, helaas was fixed prijs niet helemaal fixed. Zijn behoorlijk duur...

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Schalkhaar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 53 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Schalkhaar

Andere vakmensen in Schalkhaar

Vind vakmensen bij jou in de buurt