Vind Zonnepanelen installateur in Schalkhaar

Op zoek naar Zonnepanelen installateur in Schalkhaar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Zonnepanelen installateur zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde zonnepanelen installateur in Schalkhaar

 • Don op zon
  Don op zon
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Zonnepanelen installateur in Schalkhaar

  Don Op Zon is gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen (diverse systemen) Ik heb mijn monteurs certificaat behaald en werk met plezier in deze branche Ik ben bekend met materialen van Van der valk, Esdec, Sunbeam etc De wensen van de klant staan altijd op nummer 1 en wij doen ons uiterste best om een tevreden klant achter te laten met een goed werkend systeem!

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Leuke gasten, goede prijs en netjes werk geleverd.
 • AFA-Solar
  AFA-Solar
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Zonnepanelen installateur in Schalkhaar

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf in Arnhem, dan kan AFA-Solar je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Zonnepanelen installeren of vervangen, Lekkage verhelpen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  36 zonnepanelen met 18 micro-omvormers in goed overleg geïnstalleerd op een schuin pannendak inclusief bijslijpen pannen en aansluiting elektra. Heel tevreden met resultaat. Dakpannen en panelen liggen netjes, omvomers en bekabeling keurig gemonteerd. Ook nog als extra service een gebroken dakpan vervangen en opnieuw aangepast en aangesmeerd. En voor een nette prijs. Zeker aanbevolen.
 • Ftn Techniek
  Ftn Techniek
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Zonnepanelen installateur in Schalkhaar

  Ftn Techniek is een service gerichte klussenbedrijf en kan je helpen met diverse soorten advies en installatiewerkzaamheden. Als u een nieuwe installatie wilt aanleggen, vervangen, onderhoud of storing wilt verhelpen dan kunult u ons bereiken. Van laadpalen tot warmtepompen kunnen we u helpen. Als u wilt verduurzamen dan kunnen wij u hierin adviseren en vakkundig installeren. Wij hebben ervaring in onder andere in groepenkasten vervangen of aanpassen, waterleidingen/afvoer aanpassen, schilderwerkzaamheden, trampoline plaatsen, graszoden/gazon aanleggen, veranda dichtmaken met glazen schuifwand of houten wand enz. Neem direct contact op met Ftn Techniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  4 extra groepen geplaatst voor kookgroep, magnetron, oven, koffiemachine en quooker. Netjes en goed verricht.
 • IJssel Elektro
  IJssel Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Zonnepanelen installateur in Schalkhaar

  Hallo, Mijn naam is Jorn Spijkerman en ik ben 28 jaar oud. Vanaf mijn 16e ben ik werkzaam geweest bij een elektrotechnisch installatiebedrijf en in 2013 heb ik de opleiding Elektro Techniek MBO-4 afgerond. Na jaren als installateur gewerkt te hebben en de crisis aanbrak heb ik het roer omgegooid en ben ik bij de landmacht gaan werken. Hier ben ik ruim vijf jaar werkzaam geweest en heb ik een behoorlijke kruiwagen aan ervaring opgedaan. Na deze geweldige jaren en ervaringen ben ik begin 2019 voor mijzelf begonnen in de elektrotechniek en heb ik parttime bij defensie gewerkt. Dit beviel mij zo goed dat ik vanaf 2020 volledig voor mijzelf werk. Dingen die voor mij het belangrijkst zijn; ''afspraken nakomen'' en ''een 100% tevreden klant''. IJssel Elektro is een jong en gemotiveerd bedrijf dat u graag helpt bij diverse elektrowerkzaamheden. Wij kijken uit naar uw reactie! Met vriendelijke groet, Jorn Spijkerman, IJssel Elektro

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Jorn is een harde werker, hij heeft voor ons meerdere Led installaties gedaan, hij gaat door tot de klus af is en levert kwalitiet.
 • BK Elektra

  Nieuw op Werkspot

  Zonnepanelen installateur in Schalkhaar

  Elektriciteit van zonnepanelen installeren. Meterkast groepen aansluiten. Groepen uitbreiden. Ervaren elektricien nen-3140 gecertificeerd.

 • E&S installatietechniek
  E&S installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Zonnepanelen installateur in Schalkhaar

  E&S installatietechniek wij zijn een installatiebedrijf vol met kennis in de installatie wereld. wij verstreken werkzaamheden uit als. loodgieters werk *badkamer/wc installaties *riolereing vervangen *keuken installaties Installatie cv *ketels *zonneboiler *warmtepompen * verwarmingen Koeltechnisch *airco installaties *Warmtepompen *Koelcellen We hopen elkaar snel te zien! Met vriendelijke groet, Team E&S installatietechniek

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Airco geplaatst samen met de buurman afgesproken dat die eerst gaten ging maken omdat de muren werden gestuct naar die tijd de airco. Duidelijk wat er gaat gebeuren. En komt afspraken naar. Communicatie is zeer goed. Ik nu zou het aanraden
 • MGTECHNIC
  MGTECHNIC

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Schalkhaar

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf, Elektricien in Deventer, dan kan MGTECHNIC je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Zonnepanelen installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. * Meer dan 1 jaar ervaring in verschillende soorten zonnepanelen installatie’s. * 2 jaar ervaring in elektra.

 • Brk installatie & telecom

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Schalkhaar

  Al meer dan 10 jaar ervaring in de installatie branche. Voorzien van alle benodigde certificaten. Aantoonbaar beter

 • Dudok productions

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Schalkhaar

  Dudok kan je helpen met je Elektricien klus in Deventer en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden... te beantwoorden. Neem direct contact op met Dudok productions om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. ik beschik over zegelrecht en de opleiding elektricien nivo 4 ( MTS ) tevens scoop 8 en 12.

 • Azim Elektro

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Schalkhaar

  Azim Elektro is je ideale partner als je een Elektricien nodig hebt in Deventer en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren... en nog veel meer diensten die wij als Elektricien voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

4.8

Top beoordelingen Zonnepanelen installateur

Onze Zonnepanelen installateur in Schalkhaar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 26 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Zonnepanelen installateur in Schalkhaar

Andere vakmensen in Schalkhaar

Vind vakmensen bij jou in de buurt