Vind Tuinarchitecten in Schalkhaar

Op zoek naar Tuinarchitecten in Schalkhaar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Schalkhaar

 • YK DESIGN
  YK DESIGN

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Schalkhaar

  Ontwerpen doet u samen met YK DESIGN. -PRIVE -ZAKELIJK -INTERIEUR YK DESIGN is een tekenbureau die actief is in heel Nederland. Met stijlvolle en levendige architectuur bieden wij een oplossing die bij u woonwensen en budget past. Uitsluitend hebben wij passie voor esthetische en technische ontwerpen.

 • BN Design

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Schalkhaar

  - Bouwkundige tekeningen binnen en buiten - Ontwerpen binnen en buiten - Bouw project begeleiding

 • Tuinovum
  Tuinovum

  Nieuw op Werkspot

  Tuinarchitect in Schalkhaar

  Tuinovum is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, aanleggen en adviseren van tuinen. Of je nu op zoek bent naar een prachtige nieuwe tuin, een renovatie van je bestaande tuin, of deskundig advies over hoe je het meeste uit je buitenruimte kunt halen, Tuinovum heeft de expertise om je te helpen. Met jarenlange ervaring en een passie voor alles wat met tuinen te maken heeft, is Tuinovum de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige tuindiensten.

 • JC Tuinen

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Schalkhaar

  JC Tuinen Wij zijn een jong bedrijf dat met veel enthousiasme en passie ons werk doen. U kunt bij ons terecht voor alles wat de tuin aangaat, van fruitboompje tot overkapping. Tot gauw! Vriendelijke groet, Team JC Tuinen

 • KD Huis & Tuin Montage

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Schalkhaar

  Werkzaam in heel Nederland. Specialist in het aanleggen van veranda's en nieuwe schuttingen. Vooral bezig met aluminium veranda's en hout-betonschuttingen. Wij zijn specialist in: - Veranda's - Overkappingen - Tuinkamers - Carports - Schuttingen Werkzaam in heel NL.

 • Klussen met Klinkert
  Klussen met Klinkert

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Schalkhaar

  Ik ben André Regel en eigenaar van Bouw XL. Samen met mijn broer vorm ik het perfecte duo om uw bouwklussen uit te voeren. Sinds 2008 voeren wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aan- en opbouwprojecten uit. Een greep uit onze projecten: ü Aanbouw van serres ü Badkamer verbouwingen (incl. leidingwerk) ü Dakkapellen plaatsen Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

 • BOER-ONTWERPEN

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Schalkhaar

  Als je op zoek bent naar een Ontwerper in Deventer, dan kan BOER-ONTWERPEN je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • J.Nikkels Montage & Multiservice
  J.Nikkels Montage & Multiservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Tuinarchitect in Schalkhaar

  Altijd op zoek geweest naar een klusjesman particulier/of zakelijk, Voor een kleine klusje of voor een grotere klus voor kort of langdurig. Heeft u geen tijd? Heeft u niet de juiste middelen? Of heeft u er gewoon geen zin in dat kan ook :D Stop maar met zoeken, U heeft aan mij de juiste persoon! Hi, Ik ben Johnny Nikkels een allround klusser met een groot een breed technische inzicht! Ik streef ernaar om de klus met grote tevredenheid achter mij te laten, Want als de klant een lach op zijn gezicht heeft dan heb ik dat ook! Heeft u een goed gevoel bij mij? Aarzel dan niet, Neem contact met mij op! Wie weet tot snel?! Met vriendelijk groet J.Nikkels Montage & Multiservice 😁

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Zeer nette vakman, duidelijke communicatie en heeft de klus goed gedaaan. Zou hem zeker aanraden .
 • Alex Kamphuis Natuurwerken

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Schalkhaar

  Bouwentuinwerkdeventer Ecologisch bouw- en tuinwerk Verbouw, renovatie, meubelbouw, elektriciteit en loodgieterswerk, ik doe het met veel plezier en toewijding én vanuit duurzaam perspectief. Bovendien zorg ik voor goede communicatie, planning en coördinatie van het project. Uit ervaring weet ik hoeveel een goede voorbereiding oplevert. Ik ontwerp tuinen vanuit ecologisch perspectief. Dat betekent een esthetisch ontwerp vanuit de waarde die de tuin heeft voor de natuur.

 • D. G. O. Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Schalkhaar

  Heb je een Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman nodig in Twello of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman voor je kan uitvoeren, zoals Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Schalkhaar

Andere vakmensen in Schalkhaar

Vind vakmensen bij jou in de buurt