Vind glaszetters in Den Oever

Op zoek naar glaszetters in Den Oever? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Den Oever

 • Bart Scholten Projecten
  Bart Scholten Projecten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9594 reviews
  Glaszetter in Den Oever

  Ervaren bouwbedrijf die achter zijn werk staat garantie verleend en afspraken na komt

  Laatste review:
  Kitten-
  Keurig netjes de klus uitgevoerd.
 • G.J. Hemelaar Timmer- en Onderhoudswerken
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Glaszetter in Den Oever

  G.J. Hemelaar Timmer- en Onderhoudswerken sinds 1995

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Het is een keurige en snelle werker ,afspraak gemaakt om bovenlicht te vervangen voor een luchtrooster binnen week geplaatst.We zijn zeer tevreden en ook gezegd van het voorjaar / zomer nemen wij weer contact op voor de zomer klussen.
 • ALL ABOUT HOME Services
  ALL ABOUT HOME Services
  Beoordeling: 4.5 van 54.55116 reviews
  Glaszetter in Den Oever

  Bij ALL ABOUT HOME Services helpen wij u niet alleen bij het realiseren en advies geven voor uw aanpassingen en werkzaamheden aan en om uw huis, maar maken wij de weg er naar toe makkelijker en plezierig. Wij werken veel o.a in Amsterdam,Haarlem, Alkmaar en omstreken. In Amsterdam doen wij veel Isolerende beglazing plaatsen ook o.a inde jaren 30 woningen waar vaak de schuiframen schuivend moeten blijven. Wij werken ook veel samen met de Vve’s die in Amsterdam veel voorkomen. Wij hebben een zorgvuldig opgebouwde ervaring en geven uw gaarne een geheel vrijblijvende prijsopgave. Wij kunnen o.a. de levering en/of plaatsing verzorgen van de volgende producten: Alle soorten glas o.a: Enkel en Isolatieglas,draadglas, Spiegelglas. Wij horen graag van u. NEEM CONTACT MET ONS OP, WIJ GEVEN U VRIJBLIJVEND OFFERTE EN ADVIES!!!

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Plaatsing van 3 grote HR isolatie glazen ramen. Goede prijs/kwaliteit. Hij adviseerde ons goed over de staat van het houtwerk en dacht echt met ons mee. Zij communiceerden echt goed en dat vonden we heel prettig. Hij reageerde snel en correct en ook de offerte zat netjes in elkaar. Niets op aan te merken dus. Volgende keer bellen wij hem zeker weer.
 • Onderhoudsbedrijf M.poel
  Onderhoudsbedrijf M.poel
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Den Oever

  Onderhoudsbedrijf M.poel kan je helpen met je Kozijnspecialist, Glaszetter klus in Kolhorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Glas zetten of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Onderhoudsbedrijf M.poel om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Goed werk geleverd en goede communictie, helemaal top
 • P.J.B OUD Klusbedrijf
  P.J.B OUD Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Glaszetter in Den Oever

  We zitten veel in de tuin en waterkant Een schutting Een Veranda Een Steiger Een overkapping Ramen en kozijnen bestrating En overige werkzaamheden

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Vakkundig, redelijke prijs en vriendelijk.
 • JVK Montage
  JVK Montage
  Beoordeling: 5 van 55557 reviews
  Glaszetter in Den Oever

  Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. De specialisatie is gericht op meerdere vakgebieden o.a. timmerwerken, glaszetten, schilderen, houtrotreparaties en alle klussen in en om het huis. Wij zijn volledig toegewijd om aan deze behoeften voor u als klant te voldoen. Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u goede service aan te bieden uit onze bedrijfstak.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Nadat we de opdracht voor het HR++ glas aan JVK Montage hadden gegeven zagen we pas dat ze een all-round klus- en montagebedrijf waren. We hebben daarom ook een offerte gevraagd voor een dakraamvervanging. Dat was een prima offerte waar we op in zijn gegaan. Dat werd uitstekend en snel uitgevoerd tegen een scherpe prijs. Wij zijn dus heel blij met Jan. We hebben jarenlang een vast klusbedrijf gehad waar we enige jaren geleden helaas afscheid van hebben genomen. JVK Montage is wat ons betreft nu ons nieuwe klusbedrijf want Jan is echt top!
 • De Bot Timmerwerken
  De Bot Timmerwerken
  Beoordeling: 4.2 van 54.2532 reviews
  Glaszetter in Den Oever

  vebouw onderhoud renovatie nieuwbouw kozijnen daken dakvensters dakkapellen vloeren leggen tegelzetten glaszetten metselwerk etc dit is een kleine greep uit onze werkzaamheden die wij uit voeren neem voor een vrijblijvende prijs opgave contact met ons op op al onze diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Duidelijke communicatie, inventieve oplossingen en prettige vakmensen.
 • Rumen Stukadoorsbedrijf
  Rumen Stukadoorsbedrijf

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Den Oever

  .Hallo, we zullen proberen uw huis kwaliteit te maken wij zijn een team van schilders een stukadoors muren bouwen.

 • Glaszetbedrijf Masker
  Glaszetbedrijf Masker
  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews
  Glaszetter in Den Oever

  Secuur, de Snelste van de Regio. Bij Glasschade binnen 30 minuten bij u. Erkende Glaszetters voor het verduurzamen van woningen met hoogwaardig HR++ dubbel glas. 24-uurs service. Groot assortiment. Gecertificeerd. Zaterdags en zondag open. 15 jaar garantie op al uw glas.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  The price, the communication, the timely installation, and the service were all top!
 • Cuslea Montage

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Den Oever

  Cuslea Montage kan je helpen met je Stukadoor, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Glaszetter klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Cuslea Montage om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.9

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Den Oever, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 11 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Den Oever

Andere vakmensen in Den Oever

Vind vakmensen bij jou in de buurt