Vind glaszetters in Anna Paulowna

Op zoek naar glaszetters in Anna Paulowna? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Anna Paulowna

 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85396 reviews
  Glaszetter in Anna Paulowna

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Afspraak snel gemaakt. Kattenluikje netjes en vlot geplaatst. Hij was er op de afgesproken tijd. Vriendelijke man. Wij zijn tevreden.
 • Onderhoudsbedrijf M.poel
  Onderhoudsbedrijf M.poel
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Anna Paulowna

  Onderhoudsbedrijf M.poel kan je helpen met je Kozijnspecialist, Glaszetter klus in Kolhorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Glas zetten of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Onderhoudsbedrijf M.poel om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Goed werk geleverd en goede communictie, helemaal top
 • Bart Scholten Projecten
  Bart Scholten Projecten
  Beoordeling: 4.9 van 54.95109 reviews
  Glaszetter in Anna Paulowna

  Ervaren bouwbedrijf die achter zijn werk staat garantie verleend en afspraken na komt

  Laatste review:
  Kitten-
  Bart heeft het prima en snel opgelost.
 • Rema Allround
  Rema Allround
  Beoordeling: 5 van 55543 reviews
  Glaszetter in Anna Paulowna

  Rema Allround is sinds 2001 een glaszettersbedrijf in oud en nieuw werk. Voor ruitvervanging, spoedreparaties, noodvoorzieningen, ambachtelijke ramen in stopverf, spiegels, achterwand panelen in keukens en al uw overige glaszetwerkzaamheden kunt u terecht bij Rema Allround.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Binnen een dag 20m2 glas (13 ruiten) plus glaslatten vervangen, inclusief twee grote ramen waar een kraantje aan te pas moest komen. Schappelijke prijs.
 • ALL ABOUT HOME Services
  ALL ABOUT HOME Services
  Beoordeling: 4.5 van 54.55116 reviews
  Glaszetter in Anna Paulowna

  Bij ALL ABOUT HOME Services helpen wij u niet alleen bij het realiseren en advies geven voor uw aanpassingen en werkzaamheden aan en om uw huis, maar maken wij de weg er naar toe makkelijker en plezierig. Wij werken veel o.a in Amsterdam,Haarlem, Alkmaar en omstreken. In Amsterdam doen wij veel Isolerende beglazing plaatsen ook o.a inde jaren 30 woningen waar vaak de schuiframen schuivend moeten blijven. Wij werken ook veel samen met de Vve’s die in Amsterdam veel voorkomen. Wij hebben een zorgvuldig opgebouwde ervaring en geven uw gaarne een geheel vrijblijvende prijsopgave. Wij kunnen o.a. de levering en/of plaatsing verzorgen van de volgende producten: Alle soorten glas o.a: Enkel en Isolatieglas,draadglas, Spiegelglas. Wij horen graag van u. NEEM CONTACT MET ONS OP, WIJ GEVEN U VRIJBLIJVEND OFFERTE EN ADVIES!!!

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Plaatsing van 3 grote HR isolatie glazen ramen. Goede prijs/kwaliteit. Hij adviseerde ons goed over de staat van het houtwerk en dacht echt met ons mee. Zij communiceerden echt goed en dat vonden we heel prettig. Hij reageerde snel en correct en ook de offerte zat netjes in elkaar. Niets op aan te merken dus. Volgende keer bellen wij hem zeker weer. Inmiddels is in een nieuw raam een barst ontstaan van 40 cm en zijn in gesprek hoe dit op te lossen. Is helaas tijdelijk onbereikbaar… Wordt vervolgd.
 • HIS creation

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Anna Paulowna

  Goedendag, Ik ben timmerman, klusjesman en schilder. Mijn bedrijf is een eenmanszaak. Wat betekent dat je met mij contact hebt en dat ik ook degene ben die de klus doet. Betrouwbaarheid, grondigheid en vakmanschap heb ik hoog staan. Ik woon in Anna Paulowna en heb hier ook een werkplaats. Neem contact met me op als je serieus geïnteresseerd bent, zodat ik je verder kan helpen en een offerte kan opstellen. Groeten, Simeon Derksen

 • Van der Voort Green Support
  Van der Voort Green Support

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Anna Paulowna

  Beste lezer en tevens toekomstige opdrachtgever, Mijn naam is Thies van der Voort, ik ben eigenaar van het bedrijf; Van der Voort Green Support. Van der Voort Green Support biedt u de mogelijkheid om al uw tuinwensen te realiseren. Van Den helder tot aan Amsterdam zijn onze projecten terug te zien. Van een stukje straatwerk tot aan computer gestuurde irrigatie systemen tot aan het kappen van grote bomen en het plaatsen van een waterpartij of nieuwe erfafscheiding. Geen tuin project is gek genoeg.. Het bedrijf Van der Voort Green Support bestaat nu bijna twee jaar als zelfstandige onderneming. Daarvoor ben ikzelf 15 jaar in loondienst geweest bij diverse kleine maar ook grote groenaannemers. In deze tijd heb ik alle denkbare opdrachten meegemaakt of uitgevoerd. Hierbij ook het bijwonen van diverse opleidingen en trainingen, allemaal vakgericht. Mocht u na het lezen van bovenstaande nog geintreseerd zijn of nog vragen hebben, schroom dan net en neem contact met ons op! Ook kunt u kijken op de instagram; @VANDERVOORTGREENSUPPORT of zoeken via Google zoeken naar Van der Voort Green Support

 • Klussenbedrijf Wout bouwt

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Anna Paulowna

  Keuken en meubel bedrijf uit schagen Aanbouw en interieur

 • Klussenbedrijf Jons
  Klussenbedrijf Jons

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Anna Paulowna

  Voor al uw timmerwerkzaamheden, plaatsen van kozijnen, ruw- en afbouw.

 • Snoerwang Montage
  Snoerwang Montage
  Beoordeling: 4.5 van 54.55105 reviews
  Glaszetter in Anna Paulowna

  Na jaren in de dakbedekking te hebben gewerkt, 8 jaar geleden voor me zelf begonnen. Gespecialiseerd in Bitumen dakbedekkingen en dakrenovatie projecten. Zoals schuren , garages, carports en dakkapellen. Maar ook boeidelen, dak beschoeiing, pannenwerk, staalplaatdaken. Ook klein timmerwerk en laswerk is geen probleem. 24 uurs services

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Snel goed en vakkundig gemaakt. Daarnaast is ook nog een andere klus gerepareerd. Echt Top en voor herhaling vatbaar.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Anna Paulowna, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 50 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Anna Paulowna

Andere vakmensen in Anna Paulowna

Vind vakmensen bij jou in de buurt