Vind domotica specialisten in Anna Paulowna

Op zoek naar domotica specialisten in Anna Paulowna? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Anna Paulowna

 • De Draai Elektrotechniek
  De Draai Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Domotica specialist in Anna Paulowna

  De Draai Elektrotechniek heeft ruim 18 jaar ervaring en u kunt terecht voor de onderstaande diensten binnen elektrotechniek, waarin wij zijn gespecialiseerd: - groepenkast vervanging - woningrenovatie - laadpalen - elektrisch koken - boor -en freeswerkzaamheden - storingen - complete woninginstallatie.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Keurig werk afgeleverd.
 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95124 reviews
  Domotica specialist in Anna Paulowna

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Laadpaal is perfect geinstalleerd. Ook geholpen met de software/app! Helemaal top!
 • Jgr elektro projecten
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Domotica specialist in Anna Paulowna

  is je ideale partner als je een Elektricien nodig hebt in Heerhugowaard en omgeving. We zijn gespecialiseerd in installeren van complete huisinstallatie. Uitbreidingen op bestaande huis installaties behoord tot mij portfolio. JRG Elektro Projecten kunt u woning ook voorzien van home domotica. Zonnepanelen doen wij alleen in combinatie met nieuwe te bouwen huis installatie.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Prima uitgevoerd; houdt zich aan de afspraken. Ook als het even tegenzit gewoon doorgaan. Het was de bedoeling dat er geen kabels in het zicht kwamen en dat is prima gelukt.
 • De Theater Combinatie
  De Theater Combinatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Domotica specialist in Anna Paulowna

  Al 30 jaar ben ik als technicus werkzaam in het culturele veld. Ik installeer en programmeer elektrische installaties en data netwerken in theaters, concertzalen en musea. Sinds kort is er tijd en ruimte om dit ook aan te bieden aan reguliere consumenten. U kunt denken aan domotica, it & wifi, en alle mogelijke elektrische toepassingen en uitbreidingen. Uiteraard NEN3140 gecertificeerd. Daarnaast ben ik ook bevoegd om behalve installaties ook apparaten te keuren en te certificeren.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Uitstekend werk geleverd! Prima communicatie! Aan te bevelen!
 • Helmhout Elektrotechniek
  Helmhout Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6520 reviews
  Domotica specialist in Anna Paulowna

  Mijn naam is Brian Helmhout oprichter van Helmhout Elektrotechniek. Ik ben al 7 jaar actief op het gebied van elektra zoals, licht en krachtinstallaties, alarminstallaties, brandmeldinstallaties, camera installaties en data installaties. Ook ben ik een gekwalificeerd elektricien. Ik streef altijd voor kwaliteit en tevredenheid van de klant.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Niet opkomen dagen en geen gehoor
 • kapITein Services & Support
  kapITein Services & Support

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Anna Paulowna

  Ik ben een zelfstandig ondernemer met meer dan 12 jaar ervaring in consumenten electronica; Computer en accessoires, tablets, telefoons, gaming (PC/PS/Xbox) en accessoires, televisies, home cinema en soundbar, bekabelingen, en smart home met o.a. huisbeveiliging en verlichting Kennis over verschillende besturingssystemen en bijkomende beveiliging op internet voor consumenten Uitgebreide kennis over WiFi. Ik geef deskundig advies en bied pakketten aan op maat die ervoor zorgen dat je altijd bereik hebt met de best mogelijke snelheid Voor het ophangen van audiovisuele apparatuur in en rond het huis wordt gebruik gemaakt van professioneel en degelijk gereedschap voor een optimaal resultaat Ik beschik over nuttige kennis en ervaring met communicatie, klantvriendelijkheid, klanttevredenheid, en oplossingsgerichte werkwijzen Het ontzorgen van de klant op de beste manier mogelijk, waarbij alles in werking gesteld wordt om aan alle wensen te voldoen voor de ultieme klant ervaring Altijd duidelijke, heldere, en simpele uitleg zodat je geen woordenboek nodig hebt om iets te kunnen begrijpen.

 • Montage & Project Service
  Montage & Project Service

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Anna Paulowna

  Installatie techniek W Ventilatie techniek

 • Kloosterman Energy Solutions

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Anna Paulowna

  Kloosterman Energy Solutions kan je helpen met je Elektricien, Badkamer specialist klus in Anna Paulowna en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Kloosterman Energy Solutions om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Sunday Installaties
  Sunday Installaties
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Domotica specialist in Anna Paulowna

  Sunday Installaties kan u helpen met Elektriciteit/Storingen, Vervangen Groepenkasten, Zonnepanelen /Storingen, Verwijderen Zonnepanelen, Plaatsen Zonnepanelen. Neem direct contact op met Sunday Installaties om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Duidelijke en concurrerende offerte. Alles conform offerte en afspraken. Installatiewerk is prima gedaan. Ook belangrijk..vriendelijk en kundig! Alleen maar goede ervaringen met Sunday Installaties.
 • Klusbedrijf RDV
  Klusbedrijf RDV

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Anna Paulowna

  Bent u op zoek naar een betrouwbare, ervaren, flexibele en vooral een kwalitatieve electricien/klusjesman? Dan heeft u in Klusbedrijf RDV het juiste bedrijf gevonden. Ik heb mijn diploma elektronica/mechatronica mbo4 en heb in de jaren mijn vaardigheden uitgebreid door veel te klussen en te assisteren bij ervaren ambachtslieden. Ik heb met verscheidene werkzaamheden meer dan 10 jaar ervaring en maak gebruik van professioneel gereedschap. De werkzaamheden die ik voor u kan uitvoeren zijn oa. - PV installaties (zonnepanelen plaatsen en aansluiten) (zie laatste foto's) - Schuur/Schilder/Spuitwerkzaamheden. - Vloeren leggen/laminaat, PVC - Kasten in elkaar zetten - Radiatoren aansluiten/ verleggen of verhangen - Witgoed aansluiten of afvoeren verleggen - Elektra werkzaamheden, aanleggen/verleggen/vernieuwen of storingen verhelpen. (Conform NEN 1010) - Groepenkasten/ installatieautomaten en groepen trekken (Conform NEN 1010) - Fornuisgroepen trekken en aansluiten (Perilex) - Elektra in de tuin aanleggen - Tuin opknappen/schuttingen plaatsen. - Tussenwanden plaatsen/isolatiewerkzaamheden en afwerken met gips. - Koven bouwen en voorzetwanden plaatsen. - Veranda's of terrassen bouwen. Er zijn vast nog werkzaamheden die niet genoemd zijn maar wel uit te uit te voeren of te bespreken, de meeste uitgevoerde werkzaamheden zijn te bezichtigen op de foto's!! Werk wordt netjes voorbereid en de ruimte wordt weer netjes opgeleverd, hierbij staat veiligheid altijd voorop! VCA VOL certificaat aanwezig. Als u vragen heeft kom ik graag vrijblijvend kijken om voor u een prijs op maat te maken!! Referenties met betrekking tot mijn werkzaamheden zijn indien gewild aanwezig, eveneens via g.o.o.g.le te vinden. Met vriendelijke groet, Richard Klusbedrijf RDV

4.7

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Anna Paulowna, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 24 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Anna Paulowna

Andere vakmensen in Anna Paulowna

Vind vakmensen bij jou in de buurt