Bekijk alle vakmensen

NaQuBo Comfort en Veiligheid

Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Schagen
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Witgoed reparateur

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 58660763

Wij leveren en installeren o.a. rookmelders en koolmonoxidemelders bij particulieren en bedrijven of Vve's. Wij zijn gespecialiseerd in oude rookmelders vervangen voor nieuwe modellen, ook op netstroom. Tevens kunnen wij rookmelders draadloos koppelen zodat deze allemaal afgaan in geval van een beginnende brand. Ook is het mogelijk om koolmonoxidemelders aan rookmelders te koppelen. Rookmelders gaan gemiddeld 10 jaar mee, bij veel mensen is dat niet bekend. Na 10 jaar zijn rookmelders niet meer betrouwbaar en moeten deze vervangen worden. Wij hebben ook oplossingen voor doven en slechthorenden. Tevens zijn onze producten ook aan het internet te koppelen, zodat op afstand ook meldingen van rook, hitte en koolmonoxide gemeld kan worden. Voor nieuwe rook- en koolmonoxide melders, brandblussers, vluchtladders en EHBO koffers kunt u ook bij ons terecht. Wij gaan voor een lange relatie met onze klanten en streven ernaar u elke 10 jaar weer te helpen met het vervangen van uw producten.

Portfolio

Reviews (4)

 • Alarmsysteem: Rookmelder en koolmonooxide beveiliging woonhuis; Ins...
  raadt vakman aan
  Lelystad
  Koen van Gelder
 • Wij hebben in dit prachtige pand in totaal 12 rookmelders, 2 hittemelders, 2 koolmonoxide melders en een afstandbediening om alle melders te kunnen testen geplaatst. Alle melders zijn draadloos gekoppeld en via een internet aansluiting ook op afstand te monitoren.
  raadt vakman aan
  Patrick is een fijn persoon die zijn werk zeer vakkundig uitvoert.
 • Wij hebben 3 rookmelders op netstroom vervangen waarvan er eentje in de nok van de zolder hing. Dat was een uitdaging omdat de ruimte beperkt was. Wij hebben de rookmelder met een beugel een stuk lager gehangen, zoals het hoort want in de nok is vaak stilstaande lucht.
  raadt vakman aan
  Heel goede ervaring met NaQuBo. Duidelijke info vooraf, keuze in rookmelders met goede uitleg, heel redelijke prijs. Nette meneer die zijn a…
  Lees meer
Bekijk alle reviews