Vind glaszetters in Andijk

Op zoek naar glaszetters in Andijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Andijk

 • Bart Scholten Projecten
  Bart Scholten Projecten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9594 reviews
  Glaszetter in Andijk

  Ervaren bouwbedrijf die achter zijn werk staat garantie verleend en afspraken na komt

  Laatste review:
  Kitten-
  Keurig netjes de klus uitgevoerd.
 • Rema Allround
  Rema Allround
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Glaszetter in Andijk

  Rema Allround is sinds 2001 een glaszettersbedrijf in oud en nieuw werk. Voor ruitvervanging, spoedreparaties, noodvoorzieningen, ambachtelijke ramen in stopverf, spiegels, achterwand panelen in keukens en al uw overige glaszetwerkzaamheden kunt u terecht bij Rema Allround.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Zeer tevreden over Rene. Schappelijke prijs, duidelijke communicatie, transparant en harde werker. Voor een volgende klus zal ik Rene weer benaderen!
 • Klussenbedrijf R. Sluijs
  Klussenbedrijf R. Sluijs

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Andijk

  Ben je op zoek naar een Schilder, Installatiebedrijf, Isolatiebedrijf, Aannemer, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Stratenmaker, Stoffeerder, Glaszetter? Dan kun je in Meander 45 bij Klussenbedrijf R. Sluijs terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Warmte isolatie, Geluidsisolatie... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • RMA dienstverlening

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Andijk

  Beschikbaar voor al u tuin klussen en dak werkzaamheden

 • JVK Montage
  JVK Montage
  Beoordeling: 5 van 55557 reviews
  Glaszetter in Andijk

  Ons bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. De specialisatie is gericht op meerdere vakgebieden o.a. timmerwerken, glaszetten, schilderen, houtrotreparaties en alle klussen in en om het huis. Wij zijn volledig toegewijd om aan deze behoeften voor u als klant te voldoen. Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u goede service aan te bieden uit onze bedrijfstak.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Nadat we de opdracht voor het HR++ glas aan JVK Montage hadden gegeven zagen we pas dat ze een all-round klus- en montagebedrijf waren. We hebben daarom ook een offerte gevraagd voor een dakraamvervanging. Dat was een prima offerte waar we op in zijn gegaan. Dat werd uitstekend en snel uitgevoerd tegen een scherpe prijs. Wij zijn dus heel blij met Jan. We hebben jarenlang een vast klusbedrijf gehad waar we enige jaren geleden helaas afscheid van hebben genomen. JVK Montage is wat ons betreft nu ons nieuwe klusbedrijf want Jan is echt top!
 • Zeijlmans Onderhoud
  Zeijlmans Onderhoud

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Andijk

  Mijn onderneming houdt zich bezig met glaszetten( o.a het plaatsen van HR++ glas in nieuwe kozijnen , het vervangen van glas in bestaande kozijnen, enkel glas vervangen voor dubbelglas), timmerwerk ( kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen plaatsen, aftimmerwerk), schilderwerk (binnen en buiten schilderwerk)

 • Timmerbedrijf Bowy
  Timmerbedrijf Bowy
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Glaszetter in Andijk

  Een bouwbedrijf wat graag mee denkt met de klant en een mooie eind resultaat voor staat

  Laatste review:
  Garage (ver)bouwen-
  Over de kwaliteit van zijn werk kan ik niets zeggen en zal dat dus ook niet doen. Wel komt hij zijn afspraken niet na, via werkspot in contact met hem gekomen en gegevens gedeeld, daarna is hij hier geweest voor een opname en te bespreken wat de wensen zijn. Dat is nu 2 maande geleden en ik heb niets meer gehoord, geen telefoontje, geen email, niets van dat alles. Ook geen email die in de spambox terecht is gekomen. Gemiste kans en ik zal in de toekomst ook zeker niet voor deze aannemer kiezen.
 • klusbedrijfnio

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Andijk

  Eenmanszaak , noord-Holland Ben nu 3 jaar zzp’r , heb voornamelijk glasgezet / kitten gedaan en heb ook nog in de badkamer renovaties gezeten Ik ben zakelijk verzekerd bij Univé

 • NB-Timmerwerken
  NB-Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Andijk

  NBTimmerwerken is gespecialiseerd in het leveren en monteren van kunststof kozijnen, ramen, deuren en gevelbekleding. Zijn uw kozijnen toe aan vervanging of wilt u verduurzamen en uw huis beter isoleren? Neem dan contact met ons op zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen maken. Wij leveren kozijnen van top kwaliteit, en de mogelijkheden zijn oneindig. 10 jaar garantie. Offertes aanvragen kan via onze website. Www (punt) nbtimmerwerken (punt) nl

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Vlotte communicatie, afspraak was snel geregeld. Bijstellen van kunstofdeur in het kozijn, dat heeft geresulteerd in mindere mate van tocht.
 • Best Denk

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Andijk

  Heb je een Glaszetter nodig in Enkhuizen of omgeving? Best Denk kan je helpen met alle klussen die een Glaszetter voor je kan uitvoeren, zoals Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

4.9

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Andijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 41 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Andijk

Andere vakmensen in Andijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt