Vind keukenmonteurs in Andijk

Op zoek naar keukenmonteurs in Andijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Andijk

 • Age Bouw & Montagebedrijf
  Age Bouw & Montagebedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8555 reviews
  Keukenmonteur in Andijk

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Age Tiemersma. Sinds 2016 ben ik actief op Werkspot en heb inmiddels meerdere klussen succesvol afgerond. Zie ook mijn reviews. Ik ben een allround vakman. Uiteraard geef ik garantie. Ik zie er erg naar uit met u kennis te mogen maken en uw opdracht succesvol te mogen afronden. Met vriendelijke groet, Age Tiemersma

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Age werkt netjes en levert goed resultaat. We zijn zeer tevreden met de geplaatste bijkeuken.
 • Resaklus
  Resaklus
  Beoordeling: 4.7 van 54.75299 reviews
  Keukenmonteur in Andijk

  RESAKLUS Totaalonderhoud en klusbedrijf Ik ben Rene Bouwmeester . Ik doe Laminaat en houten vloeren leggen, Keukens plaatsen, tegelwerk, stucwerk en wanden plaatsen . We doen al 15 jaar Ikea keuken montage we hebben daar ruim ervaring in. We kunnen u keuken vanaf het begin begeleiden. Wij leveren ook op maat gemaakt raamdecoratie zoals rolgordijnen vouwgordijnen lamellen,luxaflex en duoroll. Met vriendelijke groet, Rene Bouwmeester (resaklus)

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Goed werk geleverd, kwamen op de afgesproken tijd en na 2 uur hing mijn tv precies zoals gewenst. Ook de lampen netjes opgehangen en daarna alles opgeruimd. Hing wel een prijskaartje aan maar mooi resultaat.
 • Dekker Klus & Handelsonderneming
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Keukenmonteur in Andijk

  Kleine klussen

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Fijn contact en de koelkast is keurig geplaatst, super blij mee!
 • Binnendijk Techniek
  Binnendijk Techniek
  Beoordeling: 3.8 van 53.8511 reviews
  Keukenmonteur in Andijk

  AANNEMER EN ALLROUND KLUSJESMAN. 23 jaar ervaring in de renovatie en nieuwbouw.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Vandaag een afspraak , niet verschenen en reageert ook niet
 • P.V.K allround
  P.V.K allround
  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews
  Keukenmonteur in Andijk

  P.V.K allround is gespecialiseerd in elektrotechniek. Aantal jaren als nen 1010, nen 3140 en scope 8 inspecteur gewerkt. Ik ben van jongs af aan continue bezig met klussen. Naast elektrotechniek renoveer ik ook badkamer en toilet. Denk aan van kale caso tot een luxe badkamer.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Ik ben nogal teleurgesteld over het werk van Nguyen (P.V.K. Allround) en kan hem niet aanraden. Hij kwam om afvoerput te vervangen in een wasbank. Dit heeft hij gedaan, maar het lekte. Hij vertelde mij dat er een rubber ringetje misde aan de kant van de sifon en die moest ik zelf plaatsen. Ik heb de juiste ringetje gekocht en dit zelf geinstalleerd. Het geheel lekte nog steeds, nu aan de kant van de afvoerput, wat Nguyen geinstalleerd heeft. Ik heb hem een video van dit gestuurd en gevraagd of hij kon komen om de klus af te maken. Dit wilde hij alleen tegen extra betaling doen. Al met al was dit een teleurstellend ervaring en ik zal voortaan met iemand anders werken.
 • Timmerbedrijf Bowy
  Timmerbedrijf Bowy
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Keukenmonteur in Andijk

  Een bouwbedrijf wat graag mee denkt met de klant en een mooie eind resultaat voor staat

  Laatste review:
  Garage (ver)bouwen-
  Over de kwaliteit van zijn werk kan ik niets zeggen en zal dat dus ook niet doen. Wel komt hij zijn afspraken niet na, via werkspot in contact met hem gekomen en gegevens gedeeld, daarna is hij hier geweest voor een opname en te bespreken wat de wensen zijn. Dat is nu 2 maande geleden en ik heb niets meer gehoord, geen telefoontje, geen email, niets van dat alles. Ook geen email die in de spambox terecht is gekomen. Gemiste kans en ik zal in de toekomst ook zeker niet voor deze aannemer kiezen.
 • Select Montage B.V.
  Select Montage B.V.
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Keukenmonteur in Andijk

  Wij zijn een middelgroot bedrijf welke streven naar een open en transparante manier van werken. Wij beschikken over uitsluitend vakbekwaam/gemotiveerd personeel en proberen de lijnen zo kort mogelijk te houden, niet alleen in een offerte stadium maar ook tijdens de bouwperiode. Alle facetten van de bouw zijn ons bekend en hoeven dan ook niet met derden in zee om een project perfect te laten verlopen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Zeer correcte aannemer en heeft de werkzaamheden conform de offerte volledig uitgevoerd.
 • Joey's Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Andijk

  Joey's Klussenbedrijf Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Verdere informatie over onze werkzaamheden volgt nog.

 • Jos Groot Houten Vloeren
  Jos Groot Houten Vloeren
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Keukenmonteur in Andijk

  Wij zijn een klein bedrijf, in houten vloeren, laminaat en maatwerkinterieurs. Wij leggen, repareren en schuren houten vloeren. Ook doen wij traprenovatie, maar alleen met hout. Dus geen pvc if lainaat als bekleding. Door de korte lijnen kunnen wij snel schakelen. Ons bedrijf bestaat 19 jaar, en werken vanuit Zwaagdijk.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Ik kan niet anders dan een 10 geven. Jos heeft een pracht kast gemaakt in onze bijkeuken. Misschien te luxe zeggen sommigen, maar wij wilden dit. Jos heeft goed meegedacht. Hij heeft de klus voor een nette prijs aangenomen. Kwam zijn afspraken goed na en altijd bereikbaar voor vragen. Ik kan deze vakman aanbevelen.
 • Schoenmaker Techniek
  Schoenmaker Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Keukenmonteur in Andijk

  Schoenmaker Techniek is een allround klussen en installatiebedrijf. Ik ben nu bijna 2 jaar bezig. Bij mijn bedrijf staan kwaliteit, vakmanschap, klantvriendelijkheid en flexibiliteit hoog in het vaandel. Het werk wat ik zoal doe is: timmerwerk, elektra binnen en buiten, leiding en loodgieterswerk, Veranda's beschoeiingen en beschuttingen, Al het tegelwerk binnen en buiten. En nog veel meer.. Ik kom graag met u in contact om een vrijblijvend de klus te bespreken en een offerte te kunnen maken. M.v.g. Coen Schoenmaker

  Laatste review:
  Door Coen van schoenmaker techniek wordt er erg keurig gewerkt. De samenwerking beviel en wij zijn er blij mee!

4.6

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Andijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 78 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Andijk

Andere vakmensen in Andijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt