Vind keukenmonteurs in Oudewater

Op zoek naar keukenmonteurs in Oudewater? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Oudewater

  • Home transformers NL
    Home transformers NL
    Beoordeling: 5 van 55570 reviews
    Keukenmonteur in Oudewater

    Bij Home Transformers NL staat expertise en specialisatie centraal. Wij zijn gespecialiseerd in badkamer renovaties en meubelmontages, waaronder IKEA PAX, Malm, Brimnes en Hemnes. Met meer dan 1700 gemonteerde meubels en 200 gerenoveerde badkamers, bieden wij vakmanschap en aandacht voor detail. Wij delen graag video's van onze badkamer renovaties en hebben veel positieve reviews als referentie. Kies voor ons voor uw volgende project en ervaar de kwaliteit en deskundigheid die ons onderscheidt.

    Laatste review:
    Meubels (de)monteren-
    De communicatie met Walid verliep heel erg goed en prettig. Helaas heb ik de klus begin vorige week moeten afzeggen. Maar mocht ik nog een keer hulp nodig hebben, dan is Walid de eerste die ik zal benaderen.
  • BosLeds
    BosLeds
    Beoordeling: 4.9 van 54.9573 reviews
    Keukenmonteur in Oudewater

    Voor diverse kleine klussen bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk hard, netjes en ben beleefd. Wellicht kent u mij als Erik de klusjesman uit Een Jaar Van Je Leven van SBS6, waar ik aan mee heb gedaan van Augustus 2022 t/m Augustus 2023. Mijn werkgebied is een omtrek van 20km vanaf Waarder (tussen Bodegraven en Woerden).

    Laatste review:
    Meubels (de)monteren-
    Aan het begin kwamen we een aantal dingen tegen maar Erik was super relax en meegaand maar vooral meedenkend in zijn aanpak. We hebben zeker 8u samen in huis gewerkt en hij heeft kwaliteit geleverd. Eigenlijk doet hij heen maatwerk maar toch meegeholpen omdat hij ons wilde helpen. Super dankbaar dat en tevreden over zijn werken. AANRADER!!
  • Ata service monteur
    Ata service monteur
    Beoordeling: 5 van 55537 reviews
    Keukenmonteur in Oudewater

    whatsapp schrijven ✍️ +31 6 58993812 Kleidingkast, tvkas, bed, commode, IKEA KAST, montuur mijne numer ‪bellen of‬

    Laatste review:
    Meubels (de)monteren-
    Ata heeft prima werk verricht en ook de duur van de klus exact ingeschat. Vriendelijke, hardwerkende en bescheiden man die ik graag weer eens zou vragen voor een klus.
  • Alpha Keukenmontage
    Alpha Keukenmontage
    Beoordeling: 4.7 van 54.75110 reviews
    Keukenmonteur in Oudewater

    Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen. Wij zijn een montagebedrijf met ruim15 jaar ervaring in het monteren van verschillende merken- en type keukens. Maar we doen meer! U heeft reeds een keuken gekocht waarvoor de keukenruimte moet worden aangepast? Geen probleem! AIpha Keukenmontage realiseert het allemaal. Van sloopwerkzaamheden en het afvoeren ervan tot het verleggen van diverse leidingen. Van het stucwerk tot tegelwerk, maar natuurlijk ook het vakkundige monteren van de keuken, die vervolgens werkzaam aan u wordt opgeleverd. AIpha Keukenmontage komt geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en te toetsen op haalbaarheid. De door ons uitgebrachte offerte is wederom geheel vrijblijvend en schept  geen verplichtingen. Wij zijn actief door heel Nederland. Neemt u gerust contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een bezoekafspraak.

    Laatste review:
    Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
    Vaatwasser en quooker + kraan geïnstalleerd, werken netjes en goed. Volgende klus is voor de mannen.
  • Keukenmontage & Klusbedrijf Hamertje Tik
    Keukenmontage & Klusbedrijf Hamertje Tik
    Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
    Keukenmonteur in Oudewater

    Ik ben iemand die 24 jaar bij een keuken/meubelmakerij heeft gewerkt. Ik heb daar de ervaring opgedaan om kasten en keukens en tal van andere meubels te fabriceren en te plaatsen. Tevens heb ik daarbij alle nevenwerkzaamheden uitgevoerd zoals kleine tegelprojecten en verplaatsen van leidingen en stopcontacten/schakelaars. Ik ben sinds 1 januari 2024 de uitdaging aangegaan door voor mijzelf te beginnen. Ben je op zoek naar een Keukenmonteur, Elektricien, Klusbedrijf, Tegelzetter, Badkamer specialist? Dan kun je in Maarssen bij Keukenmontage & Klusbedrijf Hamertje Tik terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Keuken plaatsen of renoveren, Wand- of vloertegels zetten, Stopcontacten en schakelaars installeren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Meubels (de)monteren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

    Laatste review:
    Keuken plaatsen of renoveren-
    Heldere communicatie en goede oplevering. Ook flexibel meegedacht met oplossingen ter plaatse.
  • Totabouw
    Totabouw
    Beoordeling: 5 van 5555 reviews
    Keukenmonteur in Oudewater

    Totabouw is een bouwbedrijf die alle bouw werkzaamheden zoals Keuken installatie, keukenvoorbereidingen, elektra en loodgieters werkzaamheden, tegelwerken, stukadoorswerken, badkamers, isoleren van woningen en interieurs/ maatwerk. Van een kleine klus tot een groot project wij doen alles met ons vaste netwerk van professionals. wij zijn gespecialiseerd in montages van alle typen keukens en de voorbereidende werkzaamheden van de keukens.

    Laatste review:
    Keuken (de)monteren en plaatsen-
    Fijne communicatie, denkt goed mee en is duidelijk in wat er wel en wat er niet kan. Werkzaamheden goed uitgevoerd!
  • Meubelmakerij Scheffer
    Meubelmakerij Scheffer
    Beoordeling: 5 van 5551 review
    Keukenmonteur in Oudewater

    Hallo! Mijn naam is Rick Scheffer. Bent u opzoek naar een zeer ervaren keukenmonteur, dan bent u bij het goede adres. Ik beschik tot al het gereedschap wat nodig is en werk zeer netjes en gedreven. Als u apparatuur, blad, kastje etc. wil laten vervangen of een nieuwe wilt laten plaatsen, ook dan kunt u mij bellen! Ook als het een hele grote keuken is heb ik andere monteurs tot beschikking! Kortom, alles wat met de keuken te maken heeft bent u bij mij bij het goede adres!

    Laatste review:
    Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
    Goed werk !
  • Knots klussen aan huis
    Knots klussen aan huis
    Beoordeling: 5 van 55511 reviews
    Keukenmonteur in Oudewater

    KNOTS klussen aan huis (en fiets) is een eenmans klusbedrijfje, gevestigd in Nieuwkoop. Michiel Knotnerus is een ervaren klusser die goed weet wat hij kan. Zijn doel: Met zijn ervaring zorgen voor blije klanten. Al die klusjes in huis die bijven liggen omdat je er zelf geen tijd voor hebt of te weinig ervaring, die leveren alleen maar stress en irritatie op. KNOTS komt snel, is transparant en lost het op zoals afgesproken. Neem contact op voor een snelle offerte.

    Laatste review:
    Meubels (de)monteren-
    De klus is prima uitgevoerd. Ik ben tevreden over de contacten vooraf en het nakomen van de afspraken.
  • Verbouwingtotaal.nl
    Verbouwingtotaal.nl
    Beoordeling: 5 van 55523 reviews
    Keukenmonteur in Oudewater

    Verbouwingtotaal heeft al 30 jaar ervaring in (de)monteren van keukens en badkamers. Van slopen, voorbereidingen tot aan de oplevering. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in timmerwerk, leidingwerk, tegelwerk, sloopwerk, gaten boren, sleuven frezen, en vele andere voorkomende werkzaamheden. Samen werken aan kwaliteitswerk met een prachtig eindresultaat. Verbouwingtotaal werkt veel samen met vakkundige en gespecialiseerde vaklui, daardoor nemen wij veel uit uw handen en krijgt u één aanspreekpunt, één offerte en één factuur waardoor uw droomproject duidelijk en overzichtelijk voor u wordt. Wij adviseren en begeleiden u graag om u wensen en ideeën in kaart te brengen en uit te voeren tot het gewenste resultaat.

    Laatste review:
    Keuken gereedmaken voor plaatsing-
    Prima volgens opdracht uitgevoerd
  • Modern Renovation
    Modern Renovation
    Beoordeling: 5 van 5557 reviews
    Keukenmonteur in Oudewater

    We proberen onze klanten altijd te verrassen met moderne methoden in ons werk, en we garanderen onze klanten dat we altijd aan hun zijde staan en hen steunen, u kunt altijd een afspraak met ons maken door een e-mail te sturen of een WhatsApp-bericht te sturen om langs te komen en over uw werk te praten, we proberen altijd onze klanten tevreden te houden en het werk van ons bedrijf te garanderen, het maakt ons trots dat jullie lid wordt van onze klantenfamilie, We hopen jullie snel te zien. Vriendelijke groeten, Modern Renovation We always try to surprise our customers with modern methods in our work, and we guarantee our customers that we are always by their side and support them, you can always make an appointment with us by sending an email or a message on WhatsApp to visit and talk about your work, we always try to keep our customers satisfied and guarantee the work done by our company, It makes us proud that you become a member of our customer family, We hope to see you soon. Best regards, Modern Renovation

    Laatste review:
    Keuken plaatsen of renoveren-
    Excellent workmanship and craftsmanship. extremely clean. meticulous and thoughtful in doing the work. Highly recommended!

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Oudewater, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 934 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Oudewater

Andere vakmensen in Oudewater

Vind vakmensen bij jou in de buurt