Vind isolatiebedrijven in Dorst

Op zoek naar isolatiebedrijven in Dorst? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele isolatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde isolatiebedrijven in Dorst

 • S.L. Hinfelaar B.V.
  S.L. Hinfelaar B.V.
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Isolatiebedrijf in Dorst

  Mijn naam is Stef Hinfelaar. Sinds 2008 ben ik zelfstandig schilder. Naast alle soorten schilderwerk bent u bij mij ook op het juiste adres voor (kleine) renovaties. Wij zijn inmiddels ook zeer ervaren in het isoleren van zolders, en kunnen u de juiste isolering adviseren en uitvoeren met enorme besparingen op uw gasverbruik! En met de juiste meldcode van het gebruikte materiaal kunt U de subsidie aanvragen.Met optrekkend vocht in zowel binnen als buitengevels en kelders bent u bij ons ook aan het juiste adres! Ook het aanbrengen van een trendy beton look in je badkamer, toilet, trap of vloer in 50 verschillende kleuren in onze specialiteit, dus ook het aanbrengen van gietvloeren over bestaande tegels en over bestaand tegelwerk behoort tot de mogelijkheden

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Goedemiddag Stef Aangezien je niet reageert op mijn berichten probeer ik het maar even zo. Ondertussen zijn we al weer een behoorlijke aantal maanden verder en ben je nog steeds niet langsgekomen om de problemen op te lossen. Het lijkt er ondertussen op dat je het probleem niet op wilt lossen. Zoals ik al via de app aan heb gegeven is het wat mij betreft een optie dat je het betaalde bedrag terug stort. Ik zal dan een andere vakman inschakelen. Ik hoor graag zo spoedig mogelijk welke optie je voorkeur heeft.
 • Lambert Afbouw
  Lambert Afbouw
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Isolatiebedrijf in Dorst

  Lambert Afbouw is een bedrijf die gespecialiseerd is in plaatsen van geïsoleerde wanden ,verlaagd plafonds met spotjes, en zolders aftimmeren., We denken met de klant mee en zorgen dat alles naar wens is .We zijn fexibel met de tijd ,ontwerp en de wensen van de klant ,Alvast Bedank en wie weet tot ziens .

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Hij heeft top werk afgeleverd. Ik ben zeer tevreden. Een echte aanrader.
 • Van Eijk Vochtwering B.V.
  Van Eijk Vochtwering B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8551 reviews
  Isolatiebedrijf in Dorst

  * Gratis vrijblijvende offerte * 30 jaar garantie * Eerlijke prijs! Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het permanent verhelpen van opstijgend vocht / optrekkend vocht doormiddel van gel-injecties. Onze gel is milieuvriendelijk, niet giftig en bezorgt u geen geurhinder. Wij streven er naar uw project in één dag te klaren om de overlast voor u tot een minimum te beperken. Dit doen wij tegen een eerlijke prijs. U krijgt vooraf een gratis en heldere offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bekijk ook zeker onze referenties eens. 
 Met vriendelijke groet,

 Elroy van Eijk OpstijgendVocht

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Wij zijn erg tevreden. Afspraken worden nagekomen. Prettige communicatie en droge muren mét certificaat onderweg. Wij raden dit bedrijf aan.
 • M-FAVOR
  M-FAVOR
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Isolatiebedrijf in Dorst

  stucwerk direct

  Laatste review:
  Vliering plaatsen of renoveren-
  Aanrader! Alle afspraken nagekomen. Denken met je mee. Zijn zeer netjes. Bij ons de zolder afgetimmerd en afgewerkt. Een week daarna hadden wij nog een stroomklusje. Dit kwamen ze ook diezelfde week tussendoor voor ons doen. Hele fijne mannen! Spreken goed Engels.
 • Den Druppel Vochtwering
  Den Druppel Vochtwering
  Beoordeling: 4.5 van 54.5523 reviews
  Isolatiebedrijf in Dorst

  Den Druppel Vochtwering is een bedrijf wat zich specialiseert in vochtproblemen zowel in kelders die blank staan of vochtig zijn ,als optrekkend vocht in de muren waar je vochtige plekken ziet. Wij gebruiken injectie techniek en brengen een volledig vochtwerend scherm aan. Garantie bieden wij voor injectie tussen de 10 en 20 jaar!

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Danny komt afspraken na en levert goed en deskundig werk.
 • Dutch Civil Projects B.V.
  Dutch Civil Projects B.V.
  Beoordeling: 2 van 5251 review
  Isolatiebedrijf in Dorst

  Dutch Civil Projects BV Aannemingsbedrijf voor Civiele-, Bouw en onderhoudswerkzaamheden. 25 jaar ervaring in GWW, Bouw en Industrie. Grond- en straatwerk, infra en rioleringen, terreinimrichtingen. Nieuw-, verbouw en onderhoud van woningen en vastgoed. Totaalaannemer voor GWW, bouw en industrie.

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Klus is uitgevoerd, echter heel erg prijzig. Het was gelukkig verzekeringswerk.. Netjes rommel opgeruimd, echter afwerking kon beter. Werk 4/5 Prijs 1/5 Gemiddeld 2/5
 • Gevelrenovatiebedrijf van der Made

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Dorst

  Wij zijn gespecaliseert in de gevelrenovatie/resteratie/nieuwbouw Voor de particulieren en voor bouwbedrijven zijn wij het aderes voor u Mvg. Gevelrenovatiebedrijf van der made

 • Fvo bouw&montage
  Fvo bouw&montage
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Isolatiebedrijf in Dorst

  We zijn een compact bedrijf die zich bezig houd met complete verbouwingen van a tot z maar ook met een binnenmuur verlijmen,metselwerk,vloer storten,plafond maken,afgipsen, schilderen,stuc werkzaamheden kozijnen plaatsen maar ook de kleine dingen die moeten gebeuren lamp ophangen,vlaggenmast en dergelijke we gebruiken alleen vakmensen die opgeleid zijn en ervaring hebben en VCA zijn gecertificeerd

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Uitstekend ervaring met FvO. Kundig, communicatief, probleem oplossend, gedreven en eerlijk. Ons huis is van binnenuit volledig gerenoveerd + aanbouw geplaatst. Werkzaamheden: isolatie dak en muren, muren zetten en verzetten, plafonds verhogen, betonvloer gegoten inclusief vloerverwarming, gestuct, geverfd, uitbouw geplaatst, radiator ombouwen, spotjes inbouwen, timmerwerk metselwerk + bestrating tuin, bekuipen kelder en meer. Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd voor een zeer schappelijke prijs. De totale offerte was duidelijk en meerwerk n.a.v. tegenslagen werden in goed overleg, voor een eerlijke prijs, snel opgelost. Door de ervaring van Frans en Fedja en hun gedrevenheid zijn er veel goede ideeen aangedragen waar je als ‘leek’ anders tegen aan kijkt. De communicatie (bellen en whatsapp) verliep perfect. Ondanks dat het alleskunners zijn, werken ze met echte vaklui - Eric (schilder), Kees (stuc en bestraten), Jeffrey (speciaal stuc), Jacques (loodgieter). Kortom: DIK TEVREDEN!
 • Bruijns afbouwbedrijf

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Dorst

  .

 • Dak & Zo Daktechniek
  Dak & Zo Daktechniek

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Dorst

  Welkom en leuk dat je mijn profiel bezoekt. Om te beginnen zal ik een korte introductie geven. Mijn loopbaan heeft over de jaren qua branches wel eens wat "rare" sprongen gemaakt. Het bleef echter altijd wel dicht bij sales gerelateerde functies, waar ik ook heel lang heb gedacht op mijn plek te zitten. Toch haalde ik daar nooit echt de voldoening uit zoals ik dat bij anderen om me heen zag gebeuren. En alhoewel ik al behoorlijk wat jaren in loondienst werkzaam was, speelde al die tijd toch ook ergens nog de gedachte om ooit nog eens als zelfstandig ondernemer iets te doen......maar wat? Nou het antwoord op die vraag kwam na een korte "sabbatical" na mijn laatste functie in loondienst. Ik ben destijds min of meer het vak van dakdekker ingerold zonder al teveel verwachtingen van mijn kant. Maar al heel snel wist ik dat dit mijn toekomst wel eens kon zijn. Wat ik vaak miste in mijn vorige jobs was namelijk een tastbaar/zichtbaar eindresultaat na een dag werken, direct eer van je werk. En dat voelde goed! Na een intensieve periode van samenwerking met verschillende partners die ieders ruim 10-20 jaar actief waren in de branche ben ik uiteindelijk de samenwerking aangegaan met een groep van 6-8 zzp'ers uit de regio Breda. Mijn belangrijkste overweging hierbij was dat ik met mensen kon samenwerken met dezelfde passie voor het vak en daarmee een bepaalde kwaliteit willen nastreven bij het opleveren van ieder project. Dus of het nou een overkapping betreft van 15 M2 of een bedrijfshal van 1500 M2.....wij benaderen elk project met dezelfde kwaliteitsnorm voor ogen. Wij zijn gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking voor platte daken, maar hebben als groep diverse specialisaties in huis, zodat wij vrijwel alle uitdagingen aan kunnen. Onze Diensten: ▪︎Dakisolatie ▪︎Dakrenovatie ▪︎Dakreparatie ▪︎Dakinspectie

4.3

Top beoordelingen isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven in Dorst, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 41 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale isolatiebedrijven in Dorst

Andere vakmensen in Dorst

Vind vakmensen bij jou in de buurt