Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Dorst

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 555153 reviews
  Kozijnspecialist in Dorst

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Heel blij met de snelle en correcte service van Jay! Aanrader
 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Kozijnspecialist in Dorst

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  professional and customer caring.
 • NMontage
  NMontage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Kozijnspecialist in Dorst

  Van timmerwerk tot metselwerk, glaszetten tot allerlei klusjes - ons dynamische timmer- en klussenbedrijf staat klaar om elke uitdaging aan te gaan. Met een focus op vakmanschap en een passie voor perfectie leveren we hoogwaardige resultaten bij elk project. Of het nu gaat om het creëren van unieke timmerstukken, het neerzetten van solide muren, het plaatsen van glaswerk of het oplossen van allerlei huishoudelijke klusjes, wij zijn de krachtige partner die u nodig heeft voor uitmuntendheid in elk detail.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Nick is een echte vakman. Deuren zijn erg netjes gehangen. Communicatie is snel en correct verlopen. Ik zou Nick zeker aanraden!
 • Houtrot & Schilderwerken H. Cherabi
  Houtrot & Schilderwerken H. Cherabi
  Beoordeling: 4.6 van 54.6555 reviews
  Kozijnspecialist in Dorst

  Vraag naar onze 10 jarige onderhoudsplan Mag ik me voorstellen Cherabi is een bedrijf dat zich bezighoudt met schilderwerken binnen/ buiten en karweien die daarmee sterk verbinding hebben Het bedrijf richt zich speciaal op onderhoud en reparatiewerk . Tevens hebben wij de kennis , inzicht en vaardigheden om hout gevelelementen duurzaam in stand te houden (houtrot, deelvervanging) Wanneer U plannen heeft voor het schilderwerk aan uw woning dan kan het voorkomen dat bepaalde bouwkundige onderdelen aan vervanging toe zijn het vervangen van het deuren en kozijnen goten etc. voeren wij niet uit maar bellen desnoods voor een vlotte doorstroming van de werkzaamheden een timmerman of loodgieter voor zijn offerte of advies En er kan ook per uur bij uw allerlei kleine klussen worden verricht Per uurtarief en al u karweivragen zijn welkom zelfs het kleinste klusje krijgt van ons de volle aandacht.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Een zeer capabel en vriendelijke man, hij legt alles uit voordat hij eraan begint en gaat grondig te werk,maar ook heel belangrijk, hij probeer de kosten laag te houden.
 • Wenzhou interieurbouw V.O.F.
  Wenzhou interieurbouw V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Dorst

  Wenzhou Interieurbouw V.O.F. gevestigd in Breda, richt zich op huisrenovatie en op maat gemaakte meubels. Onze renovatieproject omvatten verschillende soorten locaties zoals privéwoningen, restaurants, hotels, winkels en meer. Wij bieden op maat gemaakte kasten en diverse houten meubels aan, waaronder keukens, kledingkasten, tv-meubels, barbalies voor restaurants, vitrines, enzovoort. Ons team heeft als missie "het creëren van een betere werk- en leefruimte voor onze klanten". Onze visie is "een eerlijk en betrouwbaar renovatiebedrijf te zijn dat opvalt". Onze waarden omvatten "het behouden van een nederige houding en dienstbaar zijn aan God tijdens het werk". We hopen dat al onze klanten wat geluk vinden in hun nieuwe ruimte door ons harde werk. Tegelijkertijd streven we ernaar het evangelie van God over te brengen aan iedereen die we ontmoeten. Immanuel!

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie, duidelijke afspraken en goed werk. In verband met de levertijd (3e partij) van de deuren moeten die nog gehangen worden.
 • Den Ouden Kozijnen
  Den Ouden Kozijnen
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Kozijnspecialist in Dorst

  Mijn naam is Marc den Ouden van den Ouden kozijnen/Garant Bouw. Sinds 1982 ben ik al werkzaam in de bouw en heb zodoende veel ervaring opgedaan in het plaatsen van kozijnen uitgevoerd in hardhout/aluminium of kunststof. Waarvan ruim 30 jaar eigen productie tevens voor vele andere werkzaamheden in en rond uw woning. Sinds Januari 2005 ben ik bezig als zelfstandig aannemer.( kvk.nr. 20117549)

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Marc and his team did a good job with my windows and balcony doors and helped me along the way with practical ideas. Communication was very good and fast throughout the process. I definitely recommend him.
 • De Jong Kozijnen B.V.
  De Jong Kozijnen B.V.
  Beoordeling: 4.3 van 54.3524 reviews
  Kozijnspecialist in Dorst

  De Jong Kozijnen is het bedrijf dat specialiseerd is in het produceren en monteren van kozijnen, ramen en deuren voor bedrijf en particulier. De kozijnen worden geproduceerd voor nieuwbouw woningen, aanbouwen en renovatie werk. Doordat wij in eigen beheer produceren, monteren én beglazen en zorgen voor een goede afwerking staan wij volledig garant voor de kwaliteit en service voor de renovatie van Uw kozijnen. Contactgegevens: De Jong Kozijnen B.V. Everdenberg 44 4902 TT Oosterhout NB Tel: 0162- 495005

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Duidelijke communicatie, kundige mensen.
 • ZME.K allround
  ZME.K allround
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Kozijnspecialist in Dorst

  Isolatie & Afwerking is een toonaangevend bouwbedrijf gevestigd in Oosterhout, Noord Brabant. Met jarenlange ervaring en expertise in isolatie en afwerking, leveren wij hoogwaardige diensten aan particuliere en zakelijke klanten. U kunt ons benaderen voor onderstaande werkzaamheden. - Spouwmuurisolatie - Vloerisolatie - Dakisolatie - Zolderafwerking - Gevel isoleren + afwerken - Renovatie van de woonkamer - Badkamer renovatie - Overkapping bouwen - Cinemawall - Installeren van spotjes in bestaand timmerwerk - En nog veel meer! Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw woning te bespreken.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Snel een afspraak gemaakt. Snel de klus geklaard. Ik ben er heel blij mee. Vriendelijk, iemand die naar je wensen luistert. Echt een aanrader!
 • Ronald Smeekens Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8550 reviews
  Kozijnspecialist in Dorst

  Voor al u timmerwerken en diverse klussen o.a repareren rolluiken, bent u bij mij aan het goede adres

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Was snel opgelost en gemaakt.
 • De Haas Interieur
  De Haas Interieur
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Kozijnspecialist in Dorst

  Met mijn bedrijf "De Haas Interieur" ben ik actief met : -het maken van meubelen -het maken van interieurstukken -het maken van overkappingen, veranda's en bijvoorbeeld tuinhuizen. -glazen schuifwanden plaatsen -als allround klusser(bijvoorbeeld kitwerk, elektra etc.) -met het maken van maatwerk keukens -metaal frame werk op maat gemaakt -algemeen laswerk Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en mijn website www.dehaasinterieur.n heeft u vragen? Stuur een bericht! Bedrijfsnaam : de haas interieur Stad: Breda noord-Brabant Kvk:78135885

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Deskundigheid ten top door ook steeds eerst de goede vragen te stellen voordat hij aan de slag gaat. Als projectleider van een bouwbedrijf kan ik zeggen dat Joep de Haas ons uitstekend is bevallen en raad ik u echt aan!

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Dorst, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 675 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Dorst

Populaire diensten

Andere vakmensen in Dorst

Vind vakmensen bij jou in de buurt