Vind isolatiebedrijven in Teteringen

Op zoek naar isolatiebedrijven in Teteringen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele isolatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde isolatiebedrijven in Teteringen

 • S.L. Hinfelaar B.V.
  S.L. Hinfelaar B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6520 reviews
  Isolatiebedrijf in Teteringen

  Mijn naam is Stef Hinfelaar. Sinds 2008 ben ik zelfstandig schilder. Naast alle soorten schilderwerk bent u bij mij ook op het juiste adres voor (kleine) renovaties. Wij zijn inmiddels ook zeer ervaren in het isoleren van zolders, en kunnen u de juiste isolering adviseren en uitvoeren met enorme besparingen op uw gasverbruik! En met de juiste meldcode van het gebruikte materiaal kunt U de subsidie aanvragen.Met optrekkend vocht in zowel binnen als buitengevels en kelders bent u bij ons ook aan het juiste adres! Ook het aanbrengen van een trendy beton look in je badkamer, toilet, trap of vloer in 50 verschillende kleuren in onze specialiteit, dus ook het aanbrengen van gietvloeren over bestaande tegels en over bestaand tegelwerk behoort tot de mogelijkheden

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Goede communicatie en komt afspraken na en op korte termijn.
 • Lambert Afbouw
  Lambert Afbouw
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Isolatiebedrijf in Teteringen

  Lambert Afbouw is een bedrijf die gespecialiseerd is in plaatsen van geïsoleerde wanden ,verlaagd plafonds met spotjes, en zolders aftimmeren., We denken met de klant mee en zorgen dat alles naar wens is .We zijn fexibel met de tijd ,ontwerp en de wensen van de klant ,Alvast Bedank en wie weet tot ziens .

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Ik ben absoluut blij verrast met het fantastische werk dat is geleverd door Lambert. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project, was de ervaring niets minder dan buitengewoon.
 • J. Braat Afbouwservice
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Isolatiebedrijf in Teteringen

  J Braat afbouwservice. Sinds 2001 werkzaam in de bouw als timmerman zowel renovatie als nieuwbouw en utiliteitsbouw . Ik ben in 2017 begonnen als ZZPer en was voornamelijk bezig met het opknappen van huizen en kantoorpanden. Het werken met hout is echt mijn passie en daarom vond ik het plaatsen van douglas overkappingen leuk om te doen en was dit iets wat ik zo'n 3 keer per maand deed. Dit wil ik nu vaker gaan doen.

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  De start en de bouw van de veranda liep voorspoedig, maar na oplevering waren er nog een aantal restpunten, zoals een zakkende staander en lekkages van het dak. Er is geen contact meer te krijgen met Joey, zowel telefonisch, met de app en via de mail blijft het stil, er is zelfs een brief geschreven, hij reageert nergens meer op.
 • Reinigingsspecialist BMH

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Teteringen

  Reinigingsspecialist BMH is je ideale partner als je een Gevelspecialist nodig hebt in Breda en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling... en nog veel meer diensten die wij als Gevelspecialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • JJ Betontechniek
  JJ Betontechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7531 reviews
  Isolatiebedrijf in Teteringen

  JJ Betontechnieken is gespecialiseerd op het gebied van kunststof vloeren, injecteren, kelderafdichtingen, beton reparatie, vochtwering, balkon renovatie, kelderafdichting, coating, schilderwerk en het geven van advies op bouwkundig vlak. Ik heb meer als 15 jaar ervaring op het gebied van betonrenovatie . Wij adviseren bij realisatie van zowel nieuwbouwprojecten als bij renovatie van/in bestaande gebouwen. Voor onderhoudsopdrachten kunt u ook bij mij terecht . Ik ben in het bezit van een vca vol certificaat ,niveau 2 en recent ook niveau 3 all round betonreparateur diploma ,hoogwerker certificaat ,heftruck certificaat .Uiteraard sta ik garant voor al mijn werkzaamheden

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Snelle reactie, en bedrijf kon gelukkig snel komen.
 • Fassade Projecten Restauratie & Renovatie
  Fassade Projecten Restauratie & Renovatie

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Teteringen

  Fassade projecten restauratie & renovatie Wij zijn bekend met het restaureren van gevels oud-nieuw en monumentale gebouwen. Alle soorten voegen knip,snij,platvol etc. Gevel reinigen met zandstralen,warm water of koud hoge druk. Aanpakken van vocht en lekkage gevel. Sierlijk steen werk en metsel opdrachten.

 • Brabantse Bouw Onderneming
  Brabantse Bouw Onderneming
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Isolatiebedrijf in Teteringen

  Brabantse Bouw Onderneming kan je helpen met je Aannemer, Timmerman klus in Epelenberg 50 en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Dakkapel plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Brabantse Bouw Onderneming om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  De mannen hebben zeer vakkundig een koof geplaatst. Ze komen zeker hun afspraken na. Zeer prettig in de omgang. Absolute aanrader.
 • AVB de Dakspecialist
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Isolatiebedrijf in Teteringen

  AVB de Dakspecialist kan je helpen met je Dakspecialist klus in Breda en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met AVB de Dakspecialist om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Prima kwam snel Kjjken is aardig eerlijk en doet wat hij zegt
 • Shahbaa Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Teteringen

  Ik werk timmerman

 • Onderhoudsbedrijf Lieke B.V.

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Teteringen

  .

4.4

Top beoordelingen isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven in Teteringen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 38 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale isolatiebedrijven in Teteringen

Andere vakmensen in Teteringen

Vind vakmensen bij jou in de buurt