Vind elektriciens in Zuidland

Op zoek naar elektriciens in Zuidland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Zuidland

 • Nastronic
  Nastronic
  Beoordeling: 4.9 van 54.95347 reviews
  Elektricien in Zuidland

  Wie zijn wij? Wij zijn al jaren werkzaam in de elektra wereld zowel binnen als buitenshuis. Ons deskundigheid ligt vooral in het installeren van elektra en het verhelpen van storingen. Denk hierbij aan groepenkasten vervangen tot aan kookgroepen aanleggen. Voor goed advies kunt u ook bij ons terecht als u twijfelt over welke product je in huis wilt nemen. Denk hierbij aan welke type inductieplaat tot welke laadpaal het beste bij u past. Ook heel handig met ander soorten klussen interesse ? Dan komen wij graag langs langs voor een eventuele opname. Voor omgeving Rotterdam/Den haag (zuid-Holland) (noord-Holland) (Utrecht) en Noord Brabant

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Vriendelijk, snel, denkt goed mee. Misschien nog even wat vegen na afloop om het echt helemaal af te ronden, en even overleggen als er dingen anders gaan, of tenminste even vertellen wat er weg is gehaald. Werk dus prima, communicatie kan nog wat beter. Maar hartelijk bedankt, en ik zou Nasser zo weer inhuren.
 • Barotech
  Barotech
  Beoordeling: 4.9 van 54.95861 reviews
  Elektricien in Zuidland

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Ook installeer/vervang ik groepenkasten. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Google Barotech Mvg, Barotech

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Snel contact, snel overeenstemming, snel ter plaatse (zelfde dag), vakmanschap, super kennis van de materie. Snel opgelost (was toch wel problematisch probleem). Gewoon een kanjer, Zeer aanbevelingswaardig.
 • BE Electric
  BE Electric
  Beoordeling: 4.9 van 54.9588 reviews
  Elektricien in Zuidland

  BE Electric kan je helpen met je Elektricien klus in Den Haag,Amsterdam,Rotterdam, Utrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Elektrisch hek of poort repareren, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met BE Electric om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Drie buiten lampen van hue laten ophangen. Super kalm en professioneel, de klus was snel geklaard met een heel mooi resultaat. Afwerking is top. Ik kan Ervis iedereen aanraden!
 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.85100 reviews
  Elektricien in Zuidland

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Een zeer goed, zeer gedetailleerd en zeer netjes persoon, die het werk beter heeft gedaan dan ik had verwacht.
 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65157 reviews
  Elektricien in Zuidland

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • K.A. Techniek
  K.A. Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.85337 reviews
  Elektricien in Zuidland

  K.A. Techniek, gespecialiseerd in elektra, data, BMI, beveiliging, sanitair en zonwering. Tevens een aannemersbedrijf voor renovatieprojecten. Meer dan alleen techniek! Als specialist in elektrotechniek leveren wij al onze diensten met de hoogste kwaliteit en functionaliteit. Onze toewijding aan nauwkeurigheid en vakmanschap zorgt ervoor dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij hanteren transparantie in onze prijzen, die vast en duidelijk zijn. Bij elk project denken wij proactief met u mee om ervoor te zorgen dat uw verwachtingen worden overtroffen. Kies voor een betrouwbare partner die uw technische behoeften begrijpt en oplossingen levert die standhouden. 24/7 spoedservice kost u 125 ex btw boven op de totale rekening. Voorrijkosten bedragen 85,00 ex btw Uurtarief bedraagt 75,00 ex btw K.A. Techniek, Meer dan alleen Techniek!

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Goed uitgevoerd!
 • Fransz allroundservice
  Fransz allroundservice
  Beoordeling: 4.5 van 54.5590 reviews
  Elektricien in Zuidland

  Allround service voor al uw lopende zaken

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Heeft de reparatie goed uitgevoerd. Goede communicatie. Aanrader!
 • HVH Installatietechniek B.V.
  HVH Installatietechniek B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Zuidland

  HVH Installatietechniek B.V. kan je helpen met je Elektricien klus in Zuidland en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden... te beantwoorden. Neem direct contact op met HVH Installatietechniek B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • A.S. Allround Onderhoud
  A.S. Allround Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Elektricien in Zuidland

  A&S Allround Onderhoud is gericht op binnenshuis onderhoud: - schilderwerk - tegelwerk - stucwerk en gericht op het installeren van duurzame installaties: -zonnepanelen - laadpalen - vervangen van meterkasten (denk hierbij ook aan een kabeltraject t.b.v. een warmtepomp, airco en inductiekookplaat met een perilex stopcontact met een extra groep in de meterkast). Ik werk al meer dan 10 jaar in deze branches en heb zo mijn opleidingen en ervaring opgebouwd. Ik heb mijn eigen team en vakmannen waarmee verschillende werkzaamheden verricht kunnen worden. Ik luister altijd naar de wensen van de klanten en lever zo goed mogelijk advies en zeker goede kwaliteit. Daarnaast geef ik altijd 100% garantie op mijn werkzaamheden.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Reageert snel. Werk is netjes volgens afspraak uitgevoerd.
 • IntegriTech B.V.
  IntegriTech B.V.
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Elektricien in Zuidland

  Bij IntegriTech (VEB erkend) begrijpen we dat uw eigendom meer is dan alleen een locatie. Het is uw toevluchtsoord, uw veilige haven. Daarom streven we ernaar om uw woon- en werkomgeving te beschermen met hoogwaardige oplossingen op het gebied van bouwkundige (hang- en sluitwerk) en elektronische (camera's, alarmsystemen, toegangscontrolesystemen enz.) veiligheid. Of u nu net bent verhuisd naar een nieuw huis of al jarenlang in uw huidige woning of bedrijfspand verblijft, de veiligheid van uw gezin, medewerkers en bezittingen staat voorop. Daarom bieden wij een breed scala aan oplossingen, van robuust hang- en sluitwerk tot geavanceerde alarmsystemen en slimme beveiligingscamera's.

  Laatste review:
  Elektrisch hek of poort repareren-
  Prima

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Zuidland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1722 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Zuidland

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zuidland

Vind vakmensen bij jou in de buurt