Elektriciens in Urmond

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde elektriciens in Urmond. Plaats direct je klus om gratis offertes te ontvangen van de elektriciens van Werkspot in Urmond

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Urmond

 • D.B. Electrotechniek
  D.B. Electrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55554 reviews
  Elektricien in Urmond

  Mijn naam is Dylan, 31 jaar en woonachtig in Landgraaf. Wat heb ik gedaan na het behalen van mijn vakdiploma als 1e monteur elektrotechnische installaties? Een hoop ervaring opgedaan en geleerd bij verschillende bedrijven. D. Breuer Electrotechniek bestaat sinds november 2022, ik ben begonnen als parttime ondernemer, vanaf november 2023 als volledig zelfstandig. Je kunt mij vragen voor alle elektrotechnische klussen van klein tot groot. Zoals een lamp ophangen tot aan het vervangen /aanpassen van groepenkasten maar ook het plaatsen van bewakingscamera's en complete renovaties. Neem vrijblijvend contact met mij op. Missie en visie: Kwaliteit - klanttevredenheid - afspraak = afspraak - volgens NEN normeringen - betrouwbaar - eerlijk. www. db-electrotechniek . nl

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Fantastisch bedrijf en een fijne samenwerking, Dillen denkt goed met de klant mee en komt de gemaakte afspraken na. Een bedrijf waar je op kunt bouwen!!
  Kom in contact
 • Airco service Sittard
  Airco service Sittard
  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews
  Elektricien in Urmond

  Verkoop - Installatie - Onderhoud

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Snelle reactie en snel een afspraak kunnen maken voor reparatie en bijvullen airco, klus netjes geklaard!
  Kom in contact
 • Jawad
  Jawad
  Beoordeling: 4.9 van 54.9547 reviews
  Elektricien in Urmond

  Mazhar is je ideale partner als je een Installatie en renovatie bedrijf, .Elektra.loodgieter.timmerwerk.eton.beton werk ..elektra

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Jawad heeft snel en vakkundig twee stroomgroepen in onze meterkast toegevoegd, en de volledige bedrading doorgetrokken en netjes weggewerkt. Heel blij mee!
  Kom in contact
 • RP IT & Security
  RP IT & Security
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Elektricien in Urmond

  RP IT & Security kan je helpen met alle klussen die te maken hebben met elektra, beveiliging en IT. Van stopcontacten en perilex aansluitingen tot camera- en inbraaksystemen. Ook bouwen wij computers op aanvraag en kunnen we zorgen voor snelle WiFi door het hele pand. Particulier of zakelijk is geen enkel probleem. Uurtarief is €55,- Voorrijkosten afhankelijk van afstand. 25 euro tot <20km van Kerkrade 40 euro vanaf >20 km van Kerkrade

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Afgesproken om 3 eigen camera's op te hangen incl. materiaal en hij heeft een rolgordijn opgehangen voor €220,- . Voordat hij betaald kreeg was hij super aardig en kwam op zijn afspraken. 1 camera deed het niet en hij zou deze bij hem thuis na kijken. Kreeg erna een app dat vergeten was deze af te plakken en hierdoor vocht in was gekomen waardoor mijn FOSCAM camera kapot was gegaan. Hij zou een andere voor mij bestellen vanuit AliExpress want daar bestelt hij alles van zei hij en deze komen ophangen. Ieders keer had een andere excuus en kwam hij niet. Ik kreeg erna ook een app dat ik maar een andere idioot moest zoeken die mijn 3e camera op zou hangen terwijl hij EN mijn dure camera kapot heeft gemaakt en nu ook gestolen en €220,- lichter ben!! Een dief en een prutser is hij! Kijk liever verder voordat je hem wilt inhuren!
  Kom in contact
 • Digi Digi Support
  Digi Digi Support
  Beoordeling: 4.9 van 54.95102 reviews
  Elektricien in Urmond

  Tegenwoordig is voor vrijwel alles een adviseur te vinden. Maar een adviseur voor technische zaken? Die is er nog niet! Met Digi Digi Support als Technisch adviseur wordt alles voor u tot in de puntjes geregeld, leveren we perfecte ondersteuning en daarbij wordt alles nauwkeurig aangelegd en weggewerkt. Alle technische zaken kunt u met een gerust hart uit handen geven. Klanttevredenheid is onze specialiteit. Zo kunt u kwaliteit, duidelijkheid en tevredenheid verwachten! Maar wat kan Digi Digi Support allemaal voor u betekenen? Zie hieronder een lijst van voorbeelden! - Volledige huisinstallaties - Installatie laadpalen - Vervangen/aanpassen meterkast - Automatisering van elektronische apparatuur, domotica systemen - Aanleggen, vervangen, bundelen of wegwerken van bekabeling - Verwijderen van onnodige apparatuur en bekabeling - Oriënteren, aanschaffen, installeren (nieuwe) apparatuur en uitleg geven - Deurbel systemen, draadloos en bekabeld, intercomsystemen - Camera systemen, alarminstallaties en andere toepassingen voor veiligheid - buiten verlichting, lichtplan samenstellen en uitvoeren - Advies en ondersteuning bij het aanvragen van internet/tv abonnement - Opsporen en oplossen van storingen - Optimaliseren van wifi netwerk - Aanleg nieuw stabiel wifi netwerk - Plaatsen van LED verlichting, LED strips of bestaande, niet LED, verlichting vervangen - Inbouw stopcontacten vervangen/plaatsen - Stroomvoorzieningen realiseren waar nodig - Thermostaten - Ventilatie systemen - En nog veel meer!!

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Zeer kundige vriendelijke vakman, zonder bijbehorende handleiding, beide plafond ventilatoren keurig opgehangen, als bonus ook nog even de lichtschakelaars gewisseld zodat ze weer logisch functioneren Frank thanks!
  Kom in contact
 • Innerworks Technologies
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Elektricien in Urmond

  Van elektro werk tot diverse andere klussen in en om het huis. Wij streven naar perfectie en zeer nette afwerking.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Goed werk geleverd.
  Kom in contact
 • Bovens elektro
  Bovens elektro
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Elektricien in Urmond

  Bovens Elektro is een jong en dynamisch eenmans bedrijf met ruim 16 jaar ervaring binnen vrijwel alle aspecten van de elektrotechniek. Ieder werk vereist een andere aanpak aangezien elke klus anders is en hier onderscheiden wij ons dan ook in. Oplossingen op maat voor elke klant groot of klein!

  Laatste review:
  Elektrisch hek of poort repareren-
  Goed advies. Betrouwbaar. Netjes afgeleverd.
  Kom in contact
 • Klusservice Fredriksz
  Klusservice Fredriksz
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Elektricien in Urmond

  Klusservice Fredriksz Voor al uw klussen in en rondom uw huis ! U kunt bij Klusservice Fredriksz terecht voor verschillende klussen. Onder andere: Gipsplafonds Gipswandjes/koofjes Houten wandjes/koofjes Apparatuur inbouwen/ophangen Lampen, schilderijen en dergelijke ophangen Bestickerwerk bijvoorbeeld keukens of deuren, ramen en dergelijke Sloopwerkzaamheden Vloeren leggen Isoleer werk Dakgoten leegmaken Gaten boren voor airco afvoer Verhuizen van inboedels tot aan wasmachine of dergelijke

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Glenn is een hele fijne man om met een gerust hart in je huis te laten werken. Hij denkt goed mee over oplossingen die voor jou het beste uitpakken en waar je zelf niet aan denkt. Super bedankt voor je werk Glenn!
  Kom in contact
 • Eco Installatietechniek
  Eco Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Elektricien in Urmond

  Bij Eco Installatietechniek bieden we een breed scala aan duurzame oplossingen voor je woning. Of je nu op zoek bent naar verkoeling in de zomer, warmte in de winter, slimme huisautomatisering, of een upgrade naar een groener energielabel, wij hebben de expertise in huis om je hierin te begeleiden.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Komt netjes de afspraken na. Denkt mee in oplossingen & geeft kundig advies.
  Kom in contact
 • J&H Klusbedrijf
  J&H Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Elektricien in Urmond

  JH-klusbedrijf is een zelfstandig klusbedrijf voor klussen in en om het huis en bedrijfspand. Iedereen kent het wel, die kleine klusjes die nog even moeten gebeuren. Helaas blijkt het maar al te vaak dat ze blijven liggen, omdat u gewoonweg niet weet waar u moet beginnen, er geen zin in heeft of het vaak te druk heeft. Voor deze kleine klussen is het vaak moeilijk een echte vakman te vinden die de benodigde kennis en het gereedschap in huis heeft.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Top
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Urmond, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 256 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Urmond

Populaire diensten

Andere vakmensen in Urmond

Vind vakmensen bij jou in de buurt