Vind elektriciens in Ulvenhout

Op zoek naar elektriciens in Ulvenhout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Ulvenhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 562 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Ulvenhout

  • Klein Klus bedrijf Valens

    Elektricien in Ulvenhout

    Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews

    Hoi! Ik ben Valens en ik ben woonachtig in Breda. Ik loop warm voor alle soorten elektro-technische klusjes en daarom ben ik mijn eigen onderneming gestart: "Klein Klus Bedrijf Valens". Ik werk al meer dan 40 jaar als elecktricien. Gedurende die jaren heb ik ervaring opgedaan op allerlei verschillende gebieden, denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden en vervangen van nieuwe groepenkasten, de elektrische infrastructuur aanpassen voor het aanleggen van een nieuwe keuken, het aanleggen van een nieuwe internetverbinding of van tuinverlichting. Voor alle elektro-werkzaamheden in en rondom het huis kan u bij mij terecht. Kortom, ben ik ervan overtuigd u allerlei klusjes uit handen te kunnen nemen en vervolgens samen tot een mooie overeenkomst te kunnen komen.

    Laatste review:

    Stopcontacten en schakelaars installeren -

    Contact prima is het uit eindelijk in verband met tijds druk niet geworden hij zat vol
  • SolaRado Montage & installatie

    Elektricien in Ulvenhout

    Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews

    Ik ben reeds 10 jaar werkzaam in de zonnepanelen / elektra branche. Ik kan u advies geven over groepenkasten, zonnepanelen en omvormers. Ik heb met verschillende merken groepenkasten, zonnepanelen en omvormers gewerkt. Dagelijkse werkzaamheden zijn: * groepenkasten vervangen * groepenkasten aanpassen en uitbreiden * zonnepanelen installeren * zonnepanelen uitbreiden * vogelwering aanbrengen * laadpalen installeren U kunt contact met mij opnemen voor alle elektra werkzaamheden en AC/DC installatie zonnepanelen.

    Laatste review:

    Onderhoud en reparatie zonnepanelen -

    Ik ben tevreden over de snelle reactie, tijd waarbinnen en wijze waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Alles netjes volgens afspraak.
  • Star-Line

    Elektricien in Ulvenhout

    Beoordeling: 5 van 55547 reviews

    Star-Line is gespecialiseerd in Smart Home (Domotica) en brandveiligheidsoplossingen die het leven net even wat zekerder, veiliger, makkelijker en comfortabeler maken. Denkt u bij ons bijv. aan: - Het installeren van videodeurbellen; - Het plaatsen van thermostaten; - Het elektrisch kunnen openen van deuren; - Het automatiseren van zonwering; - Het verwarmen per kamer; - Automatische ontluchtingssystemen; - Het installeren van rook -en koolmonoxidemelders; - Het plaatsen van beveiligingscamera's - Het draadloos aansturen van wat u maar wenst in uw woning; - Het op uw smartphone kunnen ontvangen van meldingen voor wat u maar wenst in uw woning. Waar u ook bent ter wereld; - (Kleine) aanpassing -of herstelwerkzaamheden van elektrische installaties; - Een persoonlijke alarmknop voor oudere mensen, met positiebepaling. Wij accepteren alleen klussen waarbij we een grote meerwaarde voor u hebben vanwege een combinatie van: onze expertise, kwaliteit van de uitvoering, prijs en ondersteuning. Deze zetten we met veel plezier in uw voordeel in, en anders niet.

    Laatste review:

    Ventilatiesysteem installeren of vervangen -

    Superfijn samenwerken. Aanrader.
  • Barotech

    Elektricien in Ulvenhout

    Beoordeling: 4.9 van 54.95580 reviews

    Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Mvg, Barotech

    Laatste review:

    Stopcontacten en schakelaars installeren -

    Heel netjes gewerkt. Zeer goede service!!
  • MipIT

    Elektricien in Ulvenhout

    Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews

    MipIT levert IT diensten aan zowel Particulieren als Zakelijke klanten in Breda en omgeving. De diensten variëren van het oplossen van software en hardware problemen tot het aanleggen van een complete IT omgeving. Wij vinden kwaliteit en service erg belangrijk, wij zijn pas tevreden als u dat bent!

    Laatste review:

    TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren -

    Hij heb alles in orde gemaakt Nette jongen voor iedereen aan te bevelen
  • Sons of Sun

    Elektricien in Ulvenhout

    Beoordeling: 4.2 van 54.251 review

    Elektrisch werk in uw huis !!! VOLLEDIGE NIEUWE HUISINSTALLATIE (tv, alarm, brandalarmsysteem, stopcontacten, schakelaars) Hoogwaardige elektriciensdiensten: elektrische installatie, reparatie van elektrische installaties, probleemoplossing, ander elektrisch werk. Ik consulteer gratis. Ik kan zowel met klantmateriaal als met mijn eigen materiaal werken. Ik doe grondverzet met een minigraver. Ik voer werkzaamheden uit tot een hoogte van 10 meter met een toren * INLEIDING, BOUW, TIJDELIJKE ELEKTRICITEIT INLEIDING, GRAAFWERKEN, WERKEN OP HOOGTE TOT 10 METER * INSTALLATIE VAN ZONNE-ENERGIE centrales * ZONNE-ENERGIECENTRALE * HUIS, APPARTEMENT, ELEKTRISCHE INSTALLATIE, RENOVATIE. * GARAGE ELEKTRISCHE INSTALLATIE * INDUSTRILE, INDUSTRILE GEBOUWINSTALLATIE * ALLE BUITEN ELEKTRISCHE EN COMMUNICATIE WERKEN * VEILIGHEID, BRANDALARMEN (lokaal, oproepen naar de telefoon of verbonden met beveiligingspanelen, enz.) * VIDEOBEWAKINGSSYSTEMEN, VIDEOCAMERA'S , TOEGANG , * AANSPRAKELIJKHEID VOOR ELEKTRICITEIT VANAF 30Eur / maand * PROBLEEMOPLOSSING 24/7. *KLEINE WERKEN Sons Of Sun KVK: 81434901 Elektrotechnische bouwinstallatie Eenmanszaak Zonnepanelen monteur.

    Laatste review:

    Stopcontacten en schakelaars installeren -

    Extra stopcontacten laten plaatsen. Heeft prima werk afgeleverd.
  • CBSK

    Elektricien in Ulvenhout

    Beoordeling: 5 van 5553 reviews

    Ik kan van dienst zijn in kleine dingen zoals: stopcontacten vervangen of lamp plaatsen. Ik kan ook iets grootere klusjes maken. Denk maar aan nieuwe groep aanleggen of electra kast vervangen.

    Laatste review:

    Verlichting installeren of verplaatsen -

    Snelle reactie, snel en goed gemaakt. Vriendelijke man. Gewoon heel tevreden!
  • Gesberg Electronics

    Elektricien in Ulvenhout

    Beoordeling: 5 van 55516 reviews

    Gesberg Electronics is een totaalinstallateur met ruime 15 jaar ervaring in de verschillende disciplines binnen de elektrotechniek, ons motto is dan ook maatwerk voor elke klus! Persoonlijke behandeling en betrokkenheid is onze standaard en we gaan niet eerder weg dan wanneer u tevreden bent. Wij bieden elektra werkzaamheden aan in de breedste zin van het woord, alles gaat in overleg met u. De garantie op onze installatiewerkzaamheden is vanzelfsprekend 2 jaar als het gaat om defecten aan geleverde apparatuur volgens de europese norm.

    Laatste review:

    Groepenkast installeren of uitbreiden -

    Zeer prettig bedrijf. Het zit er netjes in en alles werkt zoals het hoort. Dit is een bedrijf die ik in de toekomst vaker van gebruik zal maken.
  • KlusAmi

    Elektricien in Ulvenhout

    Beoordeling: 4.5 van 54.5524 reviews

    Welkom op de Werkspot pagina van KlusAmi Geen klusje te klein! Heeft u geen tijd, zin en/of de kunde voor diverse klusjes in en om het huis? Een (te) klein klusje waar geen klusjesman voor komt? Een kluslijst die alleen maar groeit? Daar kom ik u met plezier helpen. Specialismes: - Elektra - Klussen - Technische verhuisservice - Computerdiensten Introductie: Na jaren vervulde Jeroen zijn droom. De start van een eigen bedrijf. Ervaring, kennis, kunde, interesse en hobby’s zijn samengevoegd tot een geheel. De naam is een samentrekking van de begrippen ‘Klus’ en ‘Ami’. Het Franse woord Ami staat voor vriend en deze klusvriend rijdt ook nog eens in een Ami 6. Vanaf de jaren 60 tot in de jaren 80 een veelgebruikte bedrijfswagen. Een betrouwbare, service-gerichte combinatie in een aparte blauwe verpakking. Werkzaamheden: * Klusjes zoals het ophangen van schilderij, gordijnrails, plank, kapstok, lamp * Reparaties aan kozijnen, deuren, hang- en sluitwerk, vloeren, kasten, plinten maar ook bijvoorbeeld kinderspeelgoed, meubels of fietsen * Montage van meubels (bv IKEA). Ook demontage en afvoer van meubels en karton * Leggen van laminaatvloeren en plinten. Het schoonmaken van een goot, kleine schilderwerkzaamheden. * Vervangen van kitvoegen, gebroken tegels. * Kleine bouwprojecten als tegelen, timmerwerk, elektra en klein loodgieterswerk. * * Elektra projecten, vervanging van groepenkast, schakelmateriaal, uitbreiden installaties, vervangen oude of beschadigde bedrading enz... Verlichting in tuin en schuur... * Verhelpen van storingen aan apparatuur / installaties / Audio en Video * Ook computerproblemen zijn in goede handen bij mij: bezoek daarvoor mijn pagina ComputerAmi Kortom: Alle klussen zijn bespreekbaar.

    Laatste review:

    Keukenapparatuur plaatsen of vervangen -

    Prettig in omgang, werkzaamheden netjes en goed gedaan
  • Arnold Marijnissen

    Elektricien in Ulvenhout

    Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews

    Hey hallo, Arnold Marijnissen uit Etten-Leur hier. Ben een 49 jarige man met 33 jaar werkervaring in de elektrotechniek. Na jaren dienstverband bij 2 verschillende werkgevers, de stap gemaakt om als zelfstandig elektromonteur aan de slag te gaan. Voor alle voorkomende elektrische werkzaamheden in en rond uw huis, zoals bijvoorbeeld, aanpassingen, verbouwingen, aanbouwen, draden en kabels vernieuwen, schakelmateriaal vervangen, meterkast vernieuwen of aanpassen, ben ik u graag van dienst. Ik ben keurmeester; Elektrische gereedschapen volgens de NEN 3140. Ladders, trappen en rolsteigers volgens de NEN 2484 Het uurtarief is €40,00 exclusief btw Voorrij kosten €50,00 exclusief btw Liefst alleen reageren als u echt geïnteresseerd bent. Werkspot brengt kosten in rekening bij vakmannen waar u op reageert. Wanneer u mijn profiel gelezen hebt en geïnteresseerd bent, kunt u mij vinden via Google op mijn naam

    Laatste review:

    Groepenkast installeren of uitbreiden -

    Top werk!

Populaire lokale elektriciens in Ulvenhout

Andere vakmensen in Ulvenhout

  • Aannemer
  • Badkamer specialist
  • Behanger
  • Dakspecialist
  • Domotica specialist
  • Gevelspecialist
  • Glaszetter
  • Hovenier
  • Installatiebedrijf
  • Isolatiebedrijf
  • Keukenmonteur
  • Klusbedrijf
  • Kozijnspecialist
  • Loodgieter
  • Metselaar
  • Ontwerper
  • Schilder
  • Schoonmaakbedrijf
  • Sloopbedrijf
  • Stoffeerder
  • Stratenmaker
  • Stukadoor
  • Tegelzetter
  • Timmerman
  • Verhuisbedrijf
  • Vloerspecialist
  • Voertuig monteur
  • Witgoed reparateur